İlk denemede tutturanlar da var tabii ki ama onlar bu kadar detay bilmez, buralara takılmaz çok ondan korkma senn
ay ama hayali bilem güzel oluyo yaaa
ben bide gebelik boyuncada çalışıcam nasipse.. ewde kafayı yerim kendime karnıma sararım sürekli dr larda olurum. kendimi dinlememek için işe devammm anlıcağınn
İlk denemede tutturanlar da var tabii ki ama onlar bu kadar detay bilmez, buralara takılmaz çok ondan korkma senn
arkadaşlar,
bat'ım 25 agustos ama üç gündür uykumdan uyandıran mide bulantısı ve yanması ile uyanıyorum. kasıklarımda iki taraftan da bi gerilme hissediyorum, koku hassasiyetim oluştu. 6 aydır deniyoruz ümitlenmek istemiyorum ama kan testi yaptırsam çıkar mı acaba?
bende 28 yaşındayım bende çok gelgitler yaşadım inan vee hala yaşıyorum.. Çok büyük sorumluluk aslında ama birgün mutlaka çocuğum olucak şimdi olsa nası olur gibi düşündüğümde aslında çocuğum olmasını istiomuşum hbrim yokmuş anladım bi anda oldu zaten ama korkmuo diilimmmm :):):)
ben çalışıyorum ve çocuğum olduktan sorada çalışmam gerekio çalışırım yani ama bakıormda etrafımdaki çoğu insan hem işi hem evi hemde bebeği bi arada götürebiliooo neden biz yapamayalım? :)))
ayy nasil hevesleniyorum.. hastanedeyim ve hamilehamile kadinlar geciyo onumden !!
kiz elaammm silkeledimi ??
ne dedin ??
kahveyi içrdm bttkten snra silkele ddm bna ne ddi haaaaaaaaaa ne dyn ya nrden duydun ddi gulerek bsver bsver slkle ddm silkeldi ama bizi tuttu bi gulme ölcektm gulmkten boynum kırlcaktı
he walla geçen bebek isteyen bi arkadaşla konuşuyoruz. o da beklemelerde
muhabbet ilk geceden tutmasından.. ilk ilişkiye kadar sonrada tecavüzlere kadar geldi..
arkadaş fırlamadır azcıkınndedi ''ben anlamıyorum ya.. millet tecavüze uğruyo hwmwn hamile kalıo.. tecavüz edenler etmeden önce edecekleri kadınların yumurtlama günlerini mi hesaplıo? ov. testimi yaptırıo nasıl hemen tutuyo biz hesap kitap yapıoz tutturamıoruz..'' bence öle bişi yok dio arkadaş ve '' düşünsene yumurtlama gününü hesaplayan bi kadına tecavüz edilecekken kadın çıkar ve bugün benim yumurtlama günüm hamile kalırım.. yarın yumurtlama zamanım geçer yarın yapsanız filanmı dicek''
kopmuştum yaa haklı bi yandan ama ne vbileyim o söleyene kadar hiçde öle düşünmemiştim
Silkeleme işini anlamadım ben :) neyse sayenizde çok güldüm kızlar...şunu dicem ilişkiden sonra yüzüstü yatınca daha iyi olurmuş ben öle yapıyorum şu aralar akmıyo dışarı :) bi fikriniz var mı ??
Elaa nbr kiz.ben her gece silkeletiyom her gecede gulme krizine giriyoruz
Tecavüz muhabbeti herkesin dilinde valla
Kimisi kocasına tecavüz ettirmeyi düşünüyor
Bizim buralarda almancı çok. Yani kocası yurtdışında kendi burada ve her gelişinde bir çocuk yapan adamlar var. Nasıl denk getiriyorsa artık yumurtlama günlerine
Tecavüz muhabbeti herkesin dilinde valla
Kimisi kocasına tecavüz ettirmeyi düşünüyor
Bizim buralarda almancı çok. Yani kocası yurtdışında kendi burada ve her gelişinde bir çocuk yapan adamlar var. Nasıl denk getiriyorsa artık yumurtlama günlerine
Silkeleme işini anlamadım ben :) neyse sayenizde çok güldüm kızlar...şunu dicem ilişkiden sonra yüzüstü yatınca daha iyi olurmuş ben öle yapıyorum şu aralar akmıyo dışarı :) bi fikriniz var mı ??
iyiym hayatm sen napyosunsorma ya dun bi denedk cok fena glme krzne grdk ama bnm anlamdgm ynede dsarı akıyo
Iyi bende yogun calismadayiz2 gundur sabaha kadar yatiyorum sabah kalkinca bile akiyor cnm.yani anlicagin herkesde bir kismi dışarıya akiyormus takilmamak gerek
bnm dunden basladı yumrtlma gunu mik mik lere devam
Benim bir hafta oldu doğurgan dönemim.dün ovulasyon günümdu.insallah tutturmusuzdur ama yinede ben bu sefer hergun calismaya karar verdim.bence hergun calismak gerekiyo yorucu bunaltici ama napayim bebek icin hersey
bnm dunden basladı yumrtlma gunu mik mik lere devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?