Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Elaaamm..
Benim yurmutlama gunu daha gelmedi 28inde (off..:18::18:)
ama biz gende mik mikliyoz dikiyoz..
Sans varmi sizce regl'den hemen sonra.. ??

Devam et cnm.adet bitiminden hemen sonra calismalara basla ve devam et.hergun calisin.bi arkadas oyle yapmis ve suan hamile bu ay.

Elaaamm..
Benim yurmutlama gunu daha gelmedi 28inde (off..:18::18:)
ama biz gende mik mikliyoz dikiyoz..
Sans varmi sizce regl'den hemen sonra.. ??

cnm bn ayn 10unda reglı oldum bgun 12ci gun bu aralar hep denycez şans olblr belkı

Son düzenleme:
Devam et cnm.adet bitiminden hemen sonra calismalara basla ve devam et.hergun calisin.bi arkadas oyle yapmis ve suan hamile bu ay.

Yaa evet ama bilmiyorum devam edicez de bu hafta kiz haftasiymis bben daha cok erkek bebek istyorum.. (etrafta herkes kiz dogurunca )
beklesek mi 28 nin beklemesekmi ?? bilemedim (bizimki duramaz )
hayrilisi bakalim..

cnm bn ayn 10unda reglı oldum bgun 12ci gun bu aralar hep denycez şans olblr belkı

Iste senin tam ovulasyon tarihin ne guzel calis calis calis naz yapma..
mik mik silk dik ...

ay benimde o tarih gelsede bende mik miklesem rahatca..

Yaa evet ama bilmiyorum devam edicez de bu hafta kiz haftasiymis bben daha cok erkek bebek istyorum.. (etrafta herkes kiz dogurunca )
beklesek mi 28 nin beklemesekmi ?? bilemedim (bizimki duramaz )
hayrilisi bakalim..

O nasik oluyor be kiz haftasi ben kiz istiyorum bak bilmiodum bunu

O nasik oluyor be kiz haftasi ben kiz istiyorum bak bilmiodum bunu

bende bilmiyodum canim yaa.. inansami inanmasam mi onuda bilemedi..
Benim arap komsu var o soyledi..
Yani ilskiye girdiin hafta takvime bakiyosun orda bi ay resmi olcak.. o ay tam doluysa kiz haftasi (yuvarlaksa) yarim ay sa o hafta erkek haftasiymis.. Anlatabildim mi ??

benim mik mik haftada tam erkek haftasi oluyo?? insalalh dogru cikar ve tutar..

Ben inanmam cnm bu tarz seylerle.cinsiyeti belirleyen eşin den gelen kromozomla alakali birsey.yani cinsiyeti tamamiyla erkek belirliyor.

Ben inanmam cnm bu tarz seylerle.cinsiyeti belirleyen eşin den gelen kromozomla alakali birsey.yani cinsiyeti tamamiyla erkek belirliyor.

Ne bilim.; su aralar ne soyleseler inaniyoruz yeter ki bebek olsun..
tabi erkekten geliyo zaten benim esimin tarafi hep erkek bebek masallah.. benim tarafta hep kiz bebek..
Canim yeni fark ettim ben erkek bebek istiyorum profil resmim kiz bebek resmi
Sen kiz istiyosun profil resmin erkek !! :44::44::44::44:

kızımın ismi ble hazırrrr elaaaaaaaaaaaa

Amann ben koycaktim kiz ela'yi
sevdigim isimler arasinda ama ben A harfle baslayandan istiyorum.. (daha erken)

a ne kız anlamadm sen 23 bn 22 yasndayz kız yaslarmzda yakın hemşoyuzda kızmzn ismde ela gel bz kopalm

a ne kız anlamadm sen 23 bn 22 yasndayz kız yaslarmzda yakın hemşoyuzda kızmzn ismde ela gel bz kopalm

cosmusun sen kiz ver tutayim
:87::87:ne cekiyoz trakya mi ?babili mi ?

A derken benim bebek kiz veya erkek olsun A harfiyle baslayan isimlerden istiyorum..
ama ela cok guzel isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…