Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

cosmusun sen kiz ver tutayim
:87::87:ne cekiyoz trakya mi ?babili mi ?

A derken benim bebek kiz veya erkek olsun A harfiyle baslayan isimlerden istiyorum..
ama ela cok guzel isim

calatlının yokuşu var kurbanm bobbliiiiiiiii erkek ismi solesene ck gzel olsunn

Bende isteyim vallaha bi cok is var yapilacak ama bebek dusunduumden konsantre olamiyorum..:126::126:
ve canim sikiliyo iyiki varsiniz..
ayni seyleri paylasiyoruz yasiyoruz en azindan..

Canim pozitif ol !! insallah..
evet canım ya burasıda olmasa gene strese bağladık bakalım hayır olsun ay allahım bu ay inşAllah herkes hamiş kalır sen nerelısın canm ne iş yapıyosun

walal benimde aklıma takıldı.. ya milletin hormonlar deli gibi çalışıo, yada bizimkiler tembel :44: bilemedim wala :26:

kızlar bacaklar havada ilişkiy girincede akmıo tecrübe konuşuy
o

bzde iyiyz cnm cok skur burda kafa dagtyoruz 2 gun mu var snde belrtı falan varmı cnm ayyyyyy hadi inş bebş gelsn

Yok canım yaa belirti falan.. Ateş ölçüyorum işte o fena değil başka da ne kasık ağrısı, ne bulantı yok.
Aksine canım sürekli bişeyler yemek istiyor adet belirtisi benim

Yok canım yaa belirti falan.. Ateş ölçüyorum işte o fena değil başka da ne kasık ağrısı, ne bulantı yok.
Aksine canım sürekli bişeyler yemek istiyor adet belirtisi benim

bende ilk gebeliğimde anlamadım cnm hep yemek yemek istiodum özelliklede çok sevmememe rahmen o ara bi yumurta haşlamasıdır gidiodu.. sabah akşam haşlanmış yumurta.. ama normaldede çok pis boğaz olduğumdan :125: anlamadık bişi... adet belirtisine veya benim pis boğazıma yorduk.. meğer hormonlar cidden değişiomuş ben yumurta sevmez insan yumurta delisi oldum ve hala daha yiyebiliorum.. o zamanlardan kaldı

ilgin icin tesekkurler canim. testin adini soylersen sevinirim cunku 17 taneye 55 euru para verdim. clearblue nin monitorune cok iyi diyorlar hem alman sitelerinde hem de turk sitelerinde fiyati 130 euro civarinda istedigin zaman kullanabiliyorsun. bunun hakkinda bilgin var mi.

allahim izin verirse benim ilk hamileligim olacak onemli olan saglikli hayirli evlat olmasi kiz erkek farketmez diyorum fakat icimden gecen erkek bebek. ovulasyon gunlerinde kalinan hamileliklerde erkek bebek olma sansi yuksekmis. adetlerim duzensiz olmaya basladi yumurtlama zamanimi anlayamadigim icin yuzde yuz dogru olan bir test yapmak istedim.

kahveyi içrdm bttkten snra silkele ddm bna ne ddi haaaaaaaaaa ne dyn ya nrden duydun ddi gulerek bsver bsver slkle ddm silkeldi ama bizi tuttu bi gulme ölcektm gulmkten boynum kırlcaktı

kıs hadi hayırlı olsun sende silkelendin demek
benimki kısa sürdü ama olsun buda iyiye işaret

iyiym hayatm sen napyosun sorma ya dun bi denedk cok fena glme krzne grdk ama bnm anlamdgm ynede dsarı akıyo

akanlar bizden değil canım bende de akıyo içeri girenler dışarı çıkmasın gerisi önemli değil malum 1 damlası bile yetiyo
akmasını istemiyosan kocan silkeledikten sonra sen hiç ayaklarını indirmeden duvara yada yatak başına dayasın ayaklarını biz öyle yapıyoruz akmıyo

kıs bende ilk hamileliğimi köfte kızartırken anlamıştım
anne köftesini çok seven ben pişirirken bi tiksindim o an anladım ben hamileyim dedim kendi kendime çünkü öyle böyle bi tiksinme değildi. bende hala köfte yiyemiyorum bakalım ikincisinde nasıl olacak

evet canım ya burasıda olmasa gene strese bağladık bakalım hayır olsun ay allahım bu ay inşAllah herkes hamiş kalır sen nerelısın canm ne iş yapıyosun

insallah canim amin..
canim ben yozgatliyim fransada yasiyorum..
hastanede calisiyorum..:126::126::126:

kızlar kırmızılar geldi ben de yanınıza transfer oldum. listeye beni de yazın bat 15 Eylül..hepimize eylül hayırlı gelsin inşllah..

Kizlar yarin doktor'da rdvum var.. Ne diycem ?? neden bahsetmeli ??

jinekolog degil bu aile doktoru olcak.. (cunku cok usuyorum ayaklarim ve ellerim o yuzden gitcem )
ve asi yaptirmam lazim sizce asi sorun olurmu hamilelik icin ?? :18::18::18:
(aslinda bitane asi olmustum kuccuken simdi Tekrar ayni asiyi yapmamlazim bebek istiyorsan dedi is doktoru )

[sıze=3]benim bat 1 eylül yazılmış 18 eylüllllllll :26::26::26:
Değiştirirmisin sewgicimmm
[/sıze]

Mrb hanımlar gecmisi okuyumda geleyim dedim yok anaciiiimmmm bi taraftan yaziyonuZ YARIDA BIRAKTIM GELDIM .... Herkes mik mik silk dik yapmis alkis size kk nin guzel hatunlari kapmissiniz mor mendilleri

merhaba kızlar
benim adetimde düzensiz bazen 28,30,31 günü buluyor
en son 8 ağustosda oldum,ondan önce de 8 temmuzda
son iki,üç gündür çok fazla akıntım var yumutlama sanırım,ama daha erken değil mi

Mrb hanımlar gecmisi okuyumda geleyim dedim yok anaciiiimmmm bi taraftan yaziyonuZ YARIDA BIRAKTIM GELDIM .... Herkes mik mik silk dik yapmis alkis size kk nin guzel hatunlari kapmissiniz mor mendilleri

İcranımmm hoşgeldinnnnn gel sana bi sarılam özledim beyaaa
ewet walla silkelenmeler tarifler filan derken.. baya hızlıyız :
27:

merhaba kızlar
benim adetimde düzensiz bazen 28,30,31 günü buluyor
en son 8 ağustosda oldum,ondan önce de 8 temmuzda
son iki,üç gündür çok fazla akıntım var yumutlama sanırım,ama daha erken değil mi
Mrb canim yumurtluyor olabilirsin kuzum kasiklarinda belinde hafif adet agrisi gibi agri var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…