cosmusun sen kiz ver tutayim
:87::87:ne cekiyoz trakya mi ?babili mi ?
A derken benim bebek kiz veya erkek olsun A harfiyle baslayan isimlerden istiyorum..
ama ela cok guzel isim
evet canım ya burasıda olmasa gene strese bağladık bakalım hayır olsun ay allahım bu ay inşAllah herkes hamiş kalır sen nerelısın canm ne iş yapıyosunBende isteyim vallaha bi cok is var yapilacak ama bebek dusunduumden konsantre olamiyorum..:126::126:
ve canim sikiliyo iyiki varsiniz..
ayni seyleri paylasiyoruz yasiyoruz en azindan..
Canim pozitif ol !! insallah..
walal benimde aklıma takıldı.. ya milletin hormonlar deli gibi çalışıo, yada bizimkiler tembel :44: bilemedim wala :26:
Tecavüz muhabbeti herkesin dilinde valla
Kimisi kocasına tecavüz ettirmeyi düşünüyor
Bizim buralarda almancı çok. Yani kocası yurtdışında kendi burada ve her gelişinde bir çocuk yapan adamlar var. Nasıl denk getiriyorsa artık yumurtlama günlerine
Cnm iliskiden sonra eşin seni bacaklarindan tutup camasir silkeler gibi silkeliyor anlatabildim mibacaklarini havaya dik sonra.ben hwr sekil denedim yinede akiyor disari.ama yuz ustu pek akmiyor dogru diyorsun ama derinlere ilerleyebilirmi oyke bilmiyorum.
bzde iyiyz cnm cok skur burda kafa dagtyoruz 2 gun mu var snde belrtı falan varmı cnm ayyyyyy hadi inş bebş gelsn
Yok canım yaa belirti falan.. Ateş ölçüyorum işte o fena değil başka da ne kasık ağrısı, ne bulantı yok.
Aksine canım sürekli bişeyler yemek istiyor adet belirtisi benim
arkadaşım ben de almanyadayim ve hep testlerimi ebayden alirim hatta denemelerim sonucunda en iyi testleri satan firma adini eger istersen söyleyebilirimbosuna pahalilara para verme daha gecen 25 tanesine 7 küsür eiro verdim ve cok memnunum
bu arada ben de bayerndeyim
Nürnberg civarında bi koydeyim
kahveyi içrdm bttkten snra silkele ddm bna ne ddi haaaaaaaaaa ne dyn ya nrden duydun ddi gulerek bsver bsver slkle ddm silkeldi ama bizi tuttu bi gulme ölcektm gulmkten boynum kırlcaktı
iyiym hayatm sen napyosunsorma ya dun bi denedk cok fena glme krzne grdk ama bnm anlamdgm ynede dsarı akıyo
bende ilk gebeliğimde anlamadım cnm hep yemek yemek istiodum özelliklede çok sevmememe rahmen o ara bi yumurta haşlamasıdır gidiodu.. sabah akşam haşlanmış yumurta..ama normaldede çok pis boğaz olduğumdan :125: anlamadık bişi... adet belirtisine veya benim pis boğazıma yorduk.. meğer hormonlar cidden değişiomuş ben yumurta sevmez insan yumurta delisi oldum ve hala daha yiyebiliorum.. o zamanlardan kaldı
evet canım ya burasıda olmasa gene strese bağladık bakalım hayır olsun ay allahım bu ay inşAllah herkes hamiş kalır sen nerelısın canm ne iş yapıyosun
calatlının yokuşu var kurbanm bobbliiiiiiiiierkek ismi solesene ck gzel olsunn
kızlar ruyada hamile gbi şeylr gruldgunde yakında hamile kalcanza işaret tir ablama ole olmstu
Amin.. insallah canim en kisa zamandan aliriz kucagimiza..
insanin psikolojisi ne kadar etkileniyo bende ruyamda hamile oldugumu gordum..
Hayirlisi bakalim..
kızlar kırmızılar geldi ben de yanınıza transfer oldum. Listeye beni de yazın bat 15 eylül..hepimize eylül hayırlı gelsin inşllah..
Mrb hanımlar gecmisi okuyumda geleyim dedim yok anaciiiimmmm bi taraftan yaziyonuZ YARIDA BIRAKTIM GELDIM .... Herkes mik mik silk dik yapmis alkis size kk nin guzel hatunlari kapmissiniz mor mendilleri
Mrb canim yumurtluyor olabilirsin kuzum kasiklarinda belinde hafif adet agrisi gibi agri var mimerhaba kızlar
benim adetimde düzensiz bazen 28,30,31 günü buluyor
en son 8 ağustosda oldum,ondan önce de 8 temmuzda
son iki,üç gündür çok fazla akıntım var yumutlama sanırım,ama daha erken değil mi
Hb esrarengiziiiiimmmmm
İcranımmm hoşgeldinnnnn gel sana bi sarılam özledim beyaaa
ewet walla silkelenmeler tarifler filan derken.. baya hızlıyız :27:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?