ne güzel benim eniştemde yozgatlı bende hemşireyim ama işte biraz strese soktum herhalde kendımı bu arada ne aşısı canımoinsallah canim amin..
canim ben yozgatliyim fransada yasiyorum..
hastanede calisiyorum..:126::126::126:
Oh tabi calisan grup erken kalktigi icin muhabbette cosmussunuz yine biz tatil grubu ozellikledr ben uykucu oldugum icin daha simdi bitirdim gecmisi hepinize tunaydin diyim bari
Yeni gelenleride ekledim onlarda hosgelmisler, esrarengiz kiz senide düzelttim:))
Mrb canim yumurtluyor olabilirsin kuzum kasiklarinda belinde hafif adet agrisi gibi agri var mi
cnım geç döllenme varsa çıkmaz. ama normal vakitte döllendise çıkar tabi.. idrar testi yaptınmı :26:
hoşgeldım canım nasıl gidiyo bakalım evde olmak güzeldir herhalde
Ayyy bu gun bende bire kadar uyumusum sabah kocis kalkmican mi askim dedi bu gun bana dokunma bi seyler atistir git ise dedimmmm ohhh miss gibi uyumusummmOh tabi calisan grup erken kalktigi icin muhabbette cosmussunuz yine biz tatil grubu ozellikledr ben uykucu oldugum icin daha simdi bitirdim gecmisi hepinize tunaydin diyim bari
Yeni gelenleride ekledim onlarda hosgelmisler, esrarengiz kiz senide düzelttim:))
Ayy yok cok sıkıldım başta guzeldi ama uzun sürmesi sıktı bi gelse 1eylulde kurtulsam
Ayyy bu gun bende bire kadar uyumusum sabah kocis kalkmican mi askim dedi bu gun bana dokunma bi seyler atistir git ise dedimmmm ohhh miss gibi uyumusummm
Canim bi kac gun erken yumurtluyor olabilirsin otomatik hesaplayicilar cogu zaman doğru sonuç vermiyor sen kendi vücudunun belirtileri takip et ...boyle akintin ayni yumutanin beyazi gibi seffaf ve uzatan bi akintiysa yumurtlama akintisidirhiç ağrım yok cnm,ama hiç bir zaman o dönemlerde ağrım olmuyor,o yüzden anlayamıyorum normal ovulasyon hesabına göre 23üymüş
fakat çok akıntım oldu,acaba yumurtlama değil miydi o akıntılar bilemedim,ilk denemelerimiz,biraz acemiyim yani,kusura bakmayın
Allah hepimizin kucağını doldursun
katılıyorum canım ya beklemesi daha zor adet döngün kac gün sürüyo
Hb esrarengiziiiiimmmmm:13: nasılsın kuzummmm .....siz bu hizla 9aya kalmaz dogurursunuz (insssss)
Simdi tatilde misinnnn:26:ne is yapionAynen valla ogleden once kalkmiyorum kötü alistim bu düzene okul zmni nasil kalkxam bakalim
ne güzel benim eniştemde yozgatlı bende hemşireyim ama işte biraz strese soktum herhalde kendımı bu arada ne aşısı canımo
Simdi tatilde misinnnn:26:ne is yapion
Bana 12ay tatil
Oh tabi calisan grup erken kalktigi icin muhabbette cosmussunuz yine biz tatil grubu ozellikledr ben uykucu oldugum icin daha simdi bitirdim gecmisi hepinize tunaydin diyim bari
Ohh ne guzel.. hemsire olmayi cok istemistim ama olmadi (sglik sorunlari yuzunden ama gende hastanede calisyorum)
Valalh tam olarak bilmiyorum fransizca tetanos diyorlar..
sakinca olurmu bilemedim.. yada asi yapsam beklemm mi lazim daha..
tetanoz aşısını hamilelikte zaten yapıyolar canm ya
:18::18::18::18:
28-29 günde olurum kiz 1eylulu ben is baslio die dedim bat 4 eylül benim ama suan ona sabirsizlnmiyorum gecen ay hayal kirikligina ugrayinca hevesim kirildi heyecan yapmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?