Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Oh tabi calisan grup erken kalktigi icin muhabbette cosmussunuz yine biz tatil grubu ozellikledr ben uykucu oldugum icin daha simdi bitirdim gecmisi hepinize tunaydin diyim bari

Yeni gelenleride ekledim onlarda hosgelmisler, esrarengiz kiz senide düzelttim:))

hoşgeldım canım nasıl gidiyo bakalım evde olmak güzeldir herhalde

Mrb canim yumurtluyor olabilirsin kuzum kasiklarinda belinde hafif adet agrisi gibi agri var mi

hiç ağrım yok cnm,ama hiç bir zaman o dönemlerde ağrım olmuyor,o yüzden anlayamıyorum normal ovulasyon hesabına göre 23üymüş
fakat çok akıntım oldu,acaba yumurtlama değil miydi o akıntılar bilemedim,ilk denemelerimiz,biraz acemiyim yani,kusura bakmayın
Allah hepimizin kucağını doldursun

of kızlar yaa benim karnımın alt kısmında çok sancım var ilk kez böyle oldum neden oldu acaba doktorada sormaya utanıyorum adam bidahaki ay ben beklicem başınızı dicek artık

Ayyy bu gun bende bire kadar uyumusum sabah kocis kalkmican mi askim dedi bu gun bana dokunma bi seyler atistir git ise dedimmmm ohhh miss gibi uyumusummm

Ayyy bu gun bende bire kadar uyumusum sabah kocis kalkmican mi askim dedi bu gun bana dokunma bi seyler atistir git ise dedimmmm ohhh miss gibi uyumusummm

Aynen valla ogleden once kalkmiyorum kötü alistim bu düzene okul zmni nasil kalkxam bakalim

Canim bi kac gun erken yumurtluyor olabilirsin otomatik hesaplayicilar cogu zaman doğru sonuç vermiyor sen kendi vücudunun belirtileri takip et ...boyle akintin ayni yumutanin beyazi gibi seffaf ve uzatan bi akintiysa yumurtlama akintisidir

katılıyorum canım ya beklemesi daha zor adet döngün kac gün sürüyo

28-29 günde olurum kiz 1eylulu ben is baslio die dedim bat 4 eylül benim ama suan ona sabirsizlnmiyorum gecen ay hayal kirikligina ugrayinca hevesim kirildi heyecan yapmiyorum

ne güzel benim eniştemde yozgatlı bende hemşireyim ama işte biraz strese soktum herhalde kendımı bu arada ne aşısı canımo

Ohh ne guzel.. hemsire olmayi cok istemistim ama olmadi (sglik sorunlari yuzunden ama gende hastanede calisyorum)
Valalh tam olarak bilmiyorum fransizca tetanos diyorlar..
sakinca olurmu bilemedim.. yada asi yapsam beklemm mi lazim daha..

:18::18::18::18:

Ohh canim ne guzel seni baya yormuslar...
evet canim mecbur erkenciyiz..
keske uyuyabilsem dusunmekten uyuyamiyorum bile ben..

28-29 günde olurum kiz 1eylulu ben is baslio die dedim bat 4 eylül benim ama suan ona sabirsizlnmiyorum gecen ay hayal kirikligina ugrayinca hevesim kirildi heyecan yapmiyorum

benımde öyle oldu cnm gecen ay tam yumurtlama döneminde denedık ama bır sefer olmadı bu ay ne olcak baklımilk bebegımde hemen kalmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…