Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

canım hoşgeldin inşallah en kısa zamanda sonuç alırsın eşin varikosel ameliyatı oldu sanırım bu işlemin ardından gebelik elde ediliyor die biliyorum benimde eşimde sperm sayısı hızı normal morfoloji düşük çıktı sınırda dedi doktor ama bi kez gebeliği kısa süre yaşadım boş gebelik dediler kürtaj oldum yani demem şu ki sorunlar önemli değil Rabbim ol derse olur

ablam bana folik asit çok önemli, mutlaka almalısın demişti. 2 aydır kullanıyorum. arada içmeyi unuttuğum oldu gerçi..

sewwgi ben solgar'ın folik asidini kullanıyorum.

Malesef ben adet oldum canim eylülde calismalara devam kocişlerii rahat birakmak yok:)))

ahahah unutmayın kızlar hergün değil gün aşırı bıktırmadan yanii

ben bu ay prolaktini düşürmeye çalışıyorum bu ay alıma yapmadık yani büyük ihtimalle eylüle kaldı benim de :44:

Merhaba Kızlar,

Bende Ağustos ayını boş geçenlerdenim. Umudum Eylül ayına kaldı. Ama dün teyzemin 1,5 aylık hamile olduğunu öğrendim. O kadar mutlu oldum ki... Gözlerim doldu, sanki kendi bebişim olcakmış gibi sevindim... Rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde bizlerede evlatlarını kucağına almayı nasip etsin...

Bayram süresince foruma giremeyeceğimden dolayı, hepinizi şimdiden iyi bayramlar...

Malesef ben adet oldum canim eylülde calismalara devam kocişlerii rahat birakmak yok:)))

Ben hala bekliyorum ya.Hayır gelse dert gelemese nedert yani .Bugün sinirimi bozmıcam keyfi bilir gelmezse gelmesin. :)Bayramdan sonra doktora giderim bende bakalım neden gelmiyor öğrenirim.

Evet canm cok guzel bi duygu yegenlerimden biliyorum bide biz olsak nasıl olur tahmin edemiyorum. Darisi basimiza diyelim..

Simdiden hepinizee iyi bayramlaaaaarrrrr

Bugün kimseler yok heralde herkesde bayram telaşı vat benden başka

Bugün kimseler yok heralde herkesde bayram telaşı vat benden başka

Bayramın mübarek olsun canım.Üzülme hem yalnız değilsin eşim izinli olmasa ben yapayalnız kalacaktım ondan başka kimsem yok yaşadığımız şehirde. Benimde hiç teleşım yok bayram olduğunun hissini yaşıyamıyorum. ne yapalım kader.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…