bu arada brn listeyi guncelliyorum batlari belli olan arkadaşlar da yazarsa onlarida eklerim
Bu arada brn listeyi guncelliyorum batlari belli olan arkadaşlar da yazarsa onlarida eklerim
Merhaba arkadaslar ben 2sene 4aylık evlıyım ılk ıkı ay esımın korunması ıle korunduk.sonra bıraktık.bu zamana kadarda korunmuyoruz.benım bütün tahlıllerım normal çıktı.ama esımın sperm eksıklıgı vardı amelıyat oldu subat ayında.uzerınden 6ay gecmesını bekleyın dedı doktor.hayla beklemedeyız bu ayda adet oldum.eylüle kaldım yanı.hsg fılmı kaldı sadece benım.onuda yaptırmaya korkuyorum.sabıt bır doktora gıtmedı.5doktora ayrı ayrı gorundum.arkadaşlar topıgınıze benıde alın.rabbım bu ay nasıp edet ınsallah.folık asıte baslayacam bugün.sızın yorumlarınız sayesınde.
Hatıce_54----------4eylül
ben yazdım sevgicim ekledinizmi yeni katıldım aranıza...
Canım ne olursaolsın kullanmaktan yanayım.bebeğinizi riske atmayın.ben bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum.ilk gebeliğim anesefali olduğu için alındı.ve sebebi folik asit eksikliğiydi.hamileykwn dedimki doktora içemiyorum midem bulanıyor o sen bilirsin dedi geçti acısı sonra çıktı.şun yüksek toz almak zorundayım.
Yeni gelen kizlaaaarrrr hoşgeldinizzzzz ya bu folik asit işini bende salliyo gibiyim bi diyorum kullanym bi sonra başlarım diyorum ama sonrada korkuyorum bi sorun olsa pişman olurum die, bi markasimi var yoksa eczaciya folik asit die istesem verirmi
canım ben şuan hayıt tohumu suyu ve hayıt macunu yiyorum hormonlarımın düzene girmesi için..
Ah canım benim kafa bi dünya.Ben yazdığını çakşır okumuşum baştan.Ben onuda duydum macunu değilde suyunu çok iyi diyorlardı tüm hormonları düzenliyormuş.Suyunu kendin yapman daha iyi bence macunada güveniyorsan olabilir tabi.Ben bu şehirde güvenebileceğim kimseyi bilmiyorum.O yüzden kendimce emin (!) olduğum şeyleri yapıyorum.Çakşırıda alalı nice olduda bugün ilk yaptım.Bu ay çalışcaz ya dedim belki faydası olur.İnşallahda yararlı olur.
bende güvenemiyorum tam anlamıyla zararı olmaz diye hem suyunu hem macununu kullanıyorum..Rabbim yardımcımız olsun bebek için o iğrenç suları içiyoruzz...
Ya ben listeye bile giremiyorum.Adet olamadım hala
Bende oyleyim canım hala olmadim bekliyorum
İnşallah bundada vardır bir hayır.((
Malesef ben adet oldum canimeylülde calismalara devam kocişlerii rahat birakmak yok:)))
Malesef ben adet oldum canimeylülde calismalara devam kocişlerii rahat birakmak yok:)))
Merhaba Kızlar,
Bende Ağustos ayını boş geçenlerdenim. Umudum Eylül ayına kaldı. Ama dün teyzemin 1,5 aylık hamile olduğunu öğrendim. O kadar mutlu oldum ki... Gözlerim doldu, sanki kendi bebişim olcakmış gibi sevindim... Rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde bizlerede evlatlarını kucağına almayı nasip etsin...
Bayram süresince foruma giremeyeceğimden dolayı, hepinizi şimdiden iyi bayramlar...
Bugün kimseler yok heralde herkesde bayram telaşı vat benden başka
herkese iyi bayramlar kızlar 20 ün kadar yokum geldiğimde herkesin hamile haberlerini alırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?