Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ayy bunu ilk defa duyuyorum vallahi din böyle pıt pıt sol kasgn üstnde kalp atsımı desem dediğin gbi seyrme mi desem öyle bsey oldu kızdım kendime yine heycan yaptım dye :)valla bu ay ilk kez denyoruz belkide ilkde tutar be

tetanos degil canim benim "ror" asini vurmam lazimmis..
zorundamiyim degilmiyim bilmiyorum ogrencem aksam..:18::18::18:

Insallah gerek duymazlar !! Dua edin nolur....

peki ne oldu da bu 'ror' aşısını vurulmak durumundasın ben onu anlamadım ne içinmiş bu aşı :26:
dualarımız seninle tabiki canım.. inşallah gerek kalmaz.. :26: her ne içinse

Mrb canim cok utanarak bisey sorcam ama öğrenmem lazım bacaklar havada mi ilişkiye mi girmek gerek bu

bak seni ümitlendirmek istemem ama bendede öle olmuştu 1-2 ay kadar hep o seyrimeyi yaşadım.. hatta anneme teyzeme samimi olduğum arkadaşların annelerine filan sorduğumda hepsinden aynı cvp aldım bebek arıo die ki dedikleri gibi 1 ay sonrasında hamiş kalmıştım ama kısmet değilmiş tabi

adete yakınmı oluyo bu seğrimeler

peki ne oldu da bu 'ror' aşısını vurulmak durumundasın ben onu anlamadım ne içinmiş bu aşı :26:
dualarımız seninle tabiki canım.. inşallah gerek kalmaz.. :26: her ne içinse

ror = rougeole yani kizamikmis turkce (emin degilim)
Aslinda bitane vurunmusum 2001 yilinda bitane daha vurunmam lazimis.. Burda herkes asisini vurmak zorunda..bunun belli tarihleri var her 10 yil falan..

hastalikltan korumak icin mis..
eger bu asiyi vurup ta hemen hamile kalirsam bilmeden bebek sakat falan doga bilirmis.. ( offffffff )
o yuzden ben bu ay vurunursam 3-4 ay beklemem lazim mis

Kızlar adetlerim düzensizleştiği için bu ay ovulasyon testleriyle takibe başlamıştım biliyorsunuz. Dün yaptığım testte koyu çizgiyi gördüm. Bu günlerde yumurtluyorum sanırım. Dualarınızı eksik etmeyin lütfennn. Bu defa tutsun inşAllah. Sağlıkla gelsin bebeğim.

Eki Görüntüle 784021

evet bacaklar havada olunca hiç akma olmuyor ama ben yapamıyorum kasıklarım patlayacak gibi zorlanıyo ben bacakları önce bi - dk karnıma çekip öyle yatıyorum sırt üstü sonra yatak başına dikip yarım saat yatıyorum evet bu şekilde de akma olmuyor hatta dün gece yarım saat yattıktan sonra wc ye gittim yinede akmadı

aslında kızlar bu durum kafamı karıştırıyo inşallah bu akmayanlar içeride iltihap yada enfeksiyon yapmaz :26:

Mrb canim cok utanarak bisey sorcam ama öğrenmem lazım bacaklar havada mi ilişkiye mi girmek gerek bu

evet canım şöyleki senin bacakların kocanın omuzlarında oluyo böylece kalçan havada kalıyo ama esnek olmak lazım benim bacaklarım kırılıyodu neredeyse

Cimcime sultanım o bilgiyide yeni öğrendim senden sağolasın :) yani ikisi aynı aanda catlamyormus ya

evlenmeden önce tek bildiğim adet dönemimdi onuda takip etmez ne zaman olursam olurum modundaydım. hatta bebeğin bile ilk denemedeo labileceğini zannederdim. ama şimdi işler değişti bir jinekolog kadar bilgi sahibi olduk

canıımm benim Rabbim hayırlı evlatlar verir inşallah hepimize .. Üzülme sakın daha vakti vardır meleğinle buluşmanın biz hemen istyoruz da Rabbim zamanını bizden iyi bilir cok sükür büyk sıkıntın yok üzülme

icranım bence öle çünkü diğer türlü spoşlar dışarı akıo :26: ben şahsen bacaklar yukarda denicem bu ay bide silkelendikmiiiii ohhhh
:90::90:

Aklinsa soru isaretleri kalacaksa başka bi dr.ada görün istersen, ama bu surecte ovu testini ihmal etme cift çizgiyi görünce de baslarsin iliskiye. İnşallah bu ay bizim ayimiz olacak canım icini ferah tut

öle canım başlarda kendimi suçladım ne beceriksizim bi bebeği karnımda tutmayı beceremedim die ama anlıyorumki nasipten ötesi olmuyo

ya bu sipalar ne utanc birakti biz de ne de ahlak )))

simdik. ben bacaklarimi iyice esimin sirtina dogru doladim cnm. boylece popom yukarda olmus oldu. yani oyle omzuna filan atmadim. ya iste aninda gelisen bir durum oldu aslina. sonra da esim bekler hep 1 dk filan akmasin diye. o kadar. uzandim ben 1 saat. baska da bisi yapmadim. normal de ben hicbir sekil yontem denemeden iki sefer hemen hamile kalmistim. bu kez olmadi.

onun icin diyrm... bunlarin hepsi sadece gebelik sansini artiriyr. ama allah istemeden vermiyor. yakinda hamuda kalkip el cirpacagim

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ya fikirlerinize ihtiyacım var

ben bu akşam bebek ziyaretine gideceğim arkadasım doğum yaptı

şimdi herkes kıyafet alıyo ve bebek kıyafetleri giyemeden büyüyo

ben kıyafetten ziyade kullanabileceği ve işine yarayacak bişey almak istiyorum

sizce ne almalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…