canım dinleme kendini bebişsede zaten öğrencen demesi kolay biliorum sen uygulayabilionmu die sorsana bi
ama sana şunu söleyim eğer kasıklarında seyrime varsa yani minik tekme gibi göz seyrmesi gibi.. rahim bebek arıyo oluyomuşş
cok şükür iyyz bugnlk ben en cok eylül batımlarndan sonraki keyifleri merak edyorum Allah hepiciğimizi güldürür inşallah
tetanos degil canim benim "ror" asini vurmam lazimmis..
zorundamiyim degilmiyim bilmiyorum ogrencem aksam..:18::18::18:
Insallah gerek duymazlar !! Dua edin nolur....
Mrb canim cok utanarak bisey sorcam ama öğrenmem lazım bacaklar havada mi ilişkiye mi girmek gerek budun konusulmustu. bu spermelr disari akiyr. ne yapsak diye. sonra hznginizdi unuttum ama demistiki bacaklar havada iliski de sperm disari akmiur diye.
neyse denedik. yazayim dedi.. normalde ben oyle ayaklarimi havaya filan dikmem. sadece 1 saat sirt ustu yatar sonra da wc ye giderim. 3 saatten once de yikanmam... ve hep disari akar hatta wc de de akmaya devam eder. biraz igrenc oldu ozur dilerim.
arkadasin dedigini yapinca cidden hicccc akmadi. 1 damla bile. wc de bile akmadi. sastim kaldim. dedim kizlara deyim de yapsinlar.
ayy bunu ilk defa duyuyorum vallahi din böyle pıt pıt sol kasgn üstnde kalp atsımı desem dediğin gbi seyrme mi desem öyle bsey oldu kızdım kendime yine heycan yaptım dye :)valla bu ay ilk kez denyoruz belkide ilkde tutar be
canım dinleme kendini bebişsede zaten öğrencen demesi kolay biliorum sen uygulayabilionmu die sorsana bi
ama sana şunu söleyim eğer kasıklarında seyrime varsa yani minik tekme gibi göz seyrmesi gibi.. rahim bebek arıyo oluyomuşş
peki ne oldu da bu 'ror' aşısını vurulmak durumundasın ben onu anlamadım ne içinmiş bu aşı :26:
dualarımız seninle tabiki canım.. inşallah gerek kalmaz.. :26: her ne içinse
dun konusulmustu. bu spermelr disari akiyr. ne yapsak diye. sonra hznginizdi unuttum ama demistiki bacaklar havada iliski de sperm disari akmiur diye.
neyse denedik. yazayim dedi.. normalde ben oyle ayaklarimi havaya filan dikmem. sadece 1 saat sirt ustu yatar sonra da wc ye giderim. 3 saatten once de yikanmam... ve hep disari akar hatta wc de de akmaya devam eder. biraz igrenc oldu ozur dilerim.
arkadasin dedigini yapinca cidden hicccc akmadi. 1 damla bile. wc de bile akmadi. sastim kaldim. dedim kizlara deyim de yapsinlar.
Mrb canim cok utanarak bisey sorcam ama öğrenmem lazım bacaklar havada mi ilişkiye mi girmek gerek bu
Cimcime sultanım o bilgiyide yeni öğrendim senden sağolasın :) yani ikisi aynı aanda catlamyormus ya
Günaydın tatlım hg nasılsın
bak seni ümitlendirmek istemem ama bendede öle olmuştu 1-2 ay kadar hep o seyrimeyi yaşadım.. hatta anneme teyzeme samimi olduğum arkadaşların annelerine filan sorduğumda hepsinden aynı cvp aldım bebek arıo dieki dedikleri gibi 1 ay sonrasında hamiş kalmıştım ama kısmet değilmiş tabi
Mrb canim cok utanarak bisey sorcam ama öğrenmem lazım bacaklar havada mi ilişkiye mi girmek gerek bu
Ins. Canım ya ovu testi kullanıyorum evet dün doğru düZgün gelmeye başladı ama yınede normal geldıgınden bıraz az gelıyor yanı gün gectıkce normal geliyo. ben lekelenmelerden umutluydum dedım ya üstüne görüyorum yada yerleşme kanaması ama olmadı doğrusu kanıma bakmadıkı doktor bısey anlasın bu proteston testi dıyolar onuda aslında ölctürtmem lazım ama doktor pay vermedıkı neyse belki başka bi doktora giderim tekrardan. Bakalım eğer yumurtlarsam ozaman benıde eklersin listeye sewgicim dua edelım birbirimize ins. Hayırlısıyla hepımız bu ay göbüslerimizi doldururuz
canıımm benim Rabbim hayırlı evlatlar verir inşallah hepimize .. Üzülme sakın daha vakti vardır meleğinle buluşmanın biz hemen istyoruz da Rabbim zamanını bizden iyi bilir cok sükür büyk sıkıntın yoküzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?