- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
dun konusulmustu. bu spermelr disari akiyr. ne yapsak diye. sonra hznginizdi unuttum ama demistiki bacaklar havada iliski de sperm disari akmiur diye.
neyse denedik. yazayim dedi.. normalde ben oyle ayaklarimi havaya filan dikmem. sadece 1 saat sirt ustu yatar sonra da wc ye giderim. 3 saatten once de yikanmam... ve hep disari akar hatta wc de de akmaya devam eder. biraz igrenc oldu ozur dilerim.
arkadasin dedigini yapinca cidden hicccc akmadi. 1 damla bile. wc de bile akmadi. sastim kaldim. dedim kizlara deyim de yapsinlar.
günaydın kızlar nasılsınız
ben daha iyiyim umudum arttı allah yüzümü kara çıkarmasın inşallah
akşamıda değerlendirdim ama saatleri bu seferde tutturamadık tabi.
hatta kocama u sefer ben demeden kendisi silkeledi şaştım kaldım
tabi içimden saydım 10 a gelince bıraktı yine bi türlü arttıramadı bu süreyi
bata kaldı 14 gün heyecanlıyım ama kendimide fazla kaptırmak istemiyorum sonra üzülüyorum amaaaannnn çok tuhaf bi duygu yaaa
ya bu sipalar ne utanc birakti biz de ne de ahlak)))
simdik. ben bacaklarimi iyice esimin sirtina dogru doladim cnm. boylece popom yukarda olmus oldu. yani oyle omzuna filan atmadim. ya iste aninda gelisen bir durum oldu aslina. sonra da esim bekler hep 1 dk filan akmasin diye. o kadar. uzandim ben 1 saat. baska da bisi yapmadim. normal de ben hicbir sekil yontem denemeden iki sefer hemen hamile kalmistim. bu kez olmadi.
onun icin diyrm... bunlarin hepsi sadece gebelik sansini artiriyr. ama allah istemeden vermiyor. yakinda hamuda kalkip el cirpacagim
hiiimmm anladimmm bunu bi kez denemeye kalktik ama ben çok kötü oldum bacaklarım kasildi kaldievet bacaklar havada olunca hiç akma olmuyor ama ben yapamıyorum kasıklarım patlayacak gibi zorlanıyo ben bacakları önce bi - dk karnıma çekip öyle yatıyorum sırt üstü sonra yatak başına dikip yarım saat yatıyorum evet bu şekilde de akma olmuyor hatta dün gece yarım saat yattıktan sonra wc ye gittim yinede akmadı
aslında kızlar bu durum kafamı karıştırıyo inşallah bu akmayanlar içeride iltihap yada enfeksiyon yapmaz :26:
evet canım şöyleki senin bacakların kocanın omuzlarında oluyo böylece kalçan havada kalıyo ama esnek olmak lazım benim bacaklarım kırılıyodu neredeyse
evlenmeden önce tek bildiğim adet dönemimdi onuda takip etmez ne zaman olursam olurum modundaydım. hatta bebeğin bile ilk denemedeo labileceğini zannederdim. ama şimdi işler değişti bir jinekolog kadar bilgi sahibi olduk
Şükür canım yaaİyiyim canımm sen nasılsınnn
Heyecanindan anladigim uzere ilk denemen galiba:) azciik sakin ol kiz simdi boylysen bata bayilirsin sen:)))
Dünde esim mikmik bitince kalkmis silkelio ne güldüm ama:))) alisti artiik ama oda kisa yapio sonra yatti yanıma dikmis bacaklari havaya psikolojik destek olim sana dio cok güldüm dün ya:)) kari koca sıyırdık
kızlar ya fikirlerinize ihtiyacım var
ben bu akşam bebek ziyaretine gideceğim arkadasım doğum yaptı
şimdi herkes kıyafet alıyo ve bebek kıyafetleri giyemeden büyüyo
ben kıyafetten ziyade kullanabileceği ve işine yarayacak bişey almak istiyorum
sizce ne almalıyım
ben öle yaptığımı yazmıştım. sannırım o şahıs benimamaaa yarıomuşş demeeee ben geçen ay öle yaptım hoş geçen ay çok çalışamadık biz.. ama faydasını gördüm en azından akmadığını görmüştüm.. bu ay bol bol böle denicem .. bu kez tutacak inanıyorummm
Heyecanindan anladigim uzere ilk denemen galiba:) azciik sakin ol kiz simdi boylysen bata bayilirsin sen:)))
Dünde esim mikmik bitince kalkmis silkelio ne güldüm ama:))) alisti artiik ama oda kisa yapio sonra yatti yanıma dikmis bacaklari havaya psikolojik destek olim sana dio cok güldüm dün ya:)) kari koca sıyırdık
sizce ne almalıyım
simdi gelen giden onlara ikram vs. dogumdu bez parasiydi derken cok masraf etmisledir. eger yakinsaniz bence parasini ber derim. daha cok ihtiyaclari vardireminim.
evet cnm. sen demistin sanirim. cidden tebrik ediyrm seni
Canım ben paşabahçeden mama tabağı almıştım. Arkadaşın bebişi erkekti. Ben tabak, mama kasesi felan almıştım. Kaç sene boyunca kullanabilir bence.
Eki Görüntüle 784026
sizce ne almalıyım
simdik. ben bacaklarimi iyice esimin sirtina dogru doladim cnm. boylece popom yukarda olmus oldu. yani oyle omzuna filan atmadim. ya iste aninda gelisen bir durum oldu aslina. sonra da esim bekler hep 1 dk filan akmasin diye. o kadar. uzandim ben 1 saat. baska da bisi yapmadim. normal de ben hicbir sekil yontem denemeden iki sefer hemen hamile kalmistim. bu kez olmadi.
onun icin diyrm... bunlarin hepsi sadece gebelik sansini artiriyr. ama allah istemeden vermiyor. yakinda hamuda kalkip el cirpacagim
ya şu silkme işini bana da bir söyleyin hele nasıl oluyor, hiç denemedim bu ay öyle deneyeyim bari
ayy kuzuumm ins bu ay ise yarar bu yöntem
icranım bence öle çünkü diğer türlü spoşlar dışarı akıo :26: ben şahsen bacaklar yukarda denicem bu aybide silkelendikmiiiii ohhhh :90::90:
aaaaaa eveeeet bu çok güzel bi fikir
4-5 sene kullanır bunu çok iyi oldu inşallah burada bulabilirim sağolasın kuzumm
dun konusulmustu. bu spermelr disari akiyr. ne yapsak diye. sonra hznginizdi unuttum ama demistiki bacaklar havada iliski de sperm disari akmiur diye.
neyse denedik. yazayim dedi.. normalde ben oyle ayaklarimi havaya filan dikmem. sadece 1 saat sirt ustu yatar sonra da wc ye giderim. 3 saatten once de yikanmam... ve hep disari akar hatta wc de de akmaya devam eder. biraz igrenc oldu ozur dilerim.
arkadasin dedigini yapinca cidden hicccc akmadi. 1 damla bile. wc de bile akmadi. sastim kaldim. dedim kizlara deyim de yapsinlar.
Hamuda kalkmakmıııı hahahayyyy koptum yaaa :90::90:
bende naptım bilionmu bikeresinde balkonumuz dar bizim ve kimsenin görme olasılığı filanda yok balkonda zaten kapalı rahatız yani.. neyse ben bacaklarımın birini balkon demirine diğerinide duvarda kaldırdım ve ilişki bittikten sonra damlam yoktu.. kupkuruydum.. :26: hatta kocişe boşalmadınmı yoksa die sordum sonra anladımkii bacaklar ve bel yukarda olunca kutuş prina gibi sipoşları yutuo
ayy neyse çok utandımmm...neler anlatıoruz yaaaaa :90::90::90:
Söylediğim gibi ben paşabahçeden almıştım ama böyle yemek takımı felan satılan mağazalarda benzeri şeyler bulabilirsin diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?