Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ben öle yaptığımı yazmıştım. sannırım o şahıs benim amaaa yarıomuşş demeeee ben geçen ay öle yaptım hoş geçen ay çok çalışamadık biz.. ama faydasını gördüm en azından akmadığını görmüştüm.. bu ay bol bol böle denicem .. bu kez tutacak inanıyorummm

Heyecanindan anladigim uzere ilk denemen galiba:) azciik sakin ol kiz simdi boylysen bata bayilirsin sen:)))

Dünde esim mikmik bitince kalkmis silkelio ne güldüm ama:))) alisti artiik ama oda kisa yapio sonra yatti yanıma dikmis bacaklari havaya psikolojik destek olim sana dio cok güldüm dün ya:)) kari koca sıyırdık

Forumda çok farklı hikayeler okuyoruz. Nasılsa olmaz diye ilişkiye girip o ilk ilişkide hamile kalanlar bizler gibi amuda kalkmıyor mesela. Yada burdaki hamilelerin hepsi soğan kürümü yapıyor. Deniyoruz ama sadece denemiş olmak için. Rabbim tez zamanda versin inşAllah. Yoksa hepsi boşş.

hiiimmm anladimmm bunu bi kez denemeye kalktik ama ben çok kötü oldum bacaklarım kasildi kaldi

Aynen bende evlenmeden önce bi regli biliyordum da düzensiz oluyordu ne zaman olursa
Olsun diyordum
İyiyim canımm sen nasılsınnn
Şükür canım yaa

Haahhahahahahahaha ay sevgimm ya güldürdün beni. Psikolojik destek haa :)))

simdi gelen giden onlara ikram vs. dogumdu bez parasiydi derken cok masraf etmisledir. eger yakinsaniz bence parasini ber derim. daha cok ihtiyaclari vardireminim.

evet cnm. sen demistin sanirim. cidden tebrik ediyrm seni

ya şu silkme işini bana da bir söyleyin hele nasıl oluyor, hiç denemedim bu ay öyle deneyeyim bari

yok kız ne ilk denemesi 10 aydır deniyoruz ama ilk kez silkeletmeyi başardım
silkele deyince manyakmısın diyodu akşamdır kendisi silkeliyo çok uzun süre olmasada sağolsun aklımda bırakmıyo en azından
benide gülmek alıyo ama gülersem bırakır diye gülmemek için zor tutuyorum kendimi

Canım ben paşabahçeden mama tabağı almıştım. Arkadaşın bebişi erkekti. Ben tabak, mama kasesi felan almıştım. Kaç sene boyunca kullanabilir bence.

simdi gelen giden onlara ikram vs. dogumdu bez parasiydi derken cok masraf etmisledir. eger yakinsaniz bence parasini ber derim. daha cok ihtiyaclari vardireminim.

evet cnm. sen demistin sanirim. cidden tebrik ediyrm seni

ay parayı düşündüm bende ama garip geldi al doğurduğun için sana para veriyorum der gibi
sanırım en mantıklısı bu yinede.

Yada destek olmak istiyorsan bütçene göre altın alabilirsin. Artık çeyrek zorunluluğu yok. Elindeki parana göre gram altınlar varöyle bişey alabilirsin.

Hamuda kalkmakmıııı hahahayyyy koptum yaaa :90::90:
bende naptım bilionmu bikeresinde balkonumuz dar bizim ve kimsenin görme olasılığı filanda yok balkonda zaten kapalı rahatız yani .. neyse ben bacaklarımın birini balkon demirine diğerinide duvarda kaldırdım ve ilişki bittikten sonra damlam yoktu.. kupkuruydum.. :26: hatta kocişe boşalmadınmı yoksa die sordum sonra anladımkii bacaklar ve bel yukarda olunca kutuş prina gibi sipoşları yutuo

ayy neyse çok utandımmm... neler anlatıoruz yaaaaa
:90::90::90:

icranım bence öle çünkü diğer türlü spoşlar dışarı akıo :26: ben şahsen bacaklar yukarda denicem bu ay bide silkelendikmiiiii ohhhh
:90::90:
ayy kuzuumm ins bu ay ise yarar bu yöntem

Himmm ayagi bele dolamak daha mantıklı birde sey geldi aklıma belin altina yasktik koysak beli yukseltsek te olur rabbim gör su halimizi...

Gecen ay ramazan die iliskiden sonra yarim saat ancak yatabiliuodum kalkincada dedigin wcde banyoda akiodu hatta banyodan sonra bike azda olsa geliodu çamaşırima ama bu ay hic kalkmiyorum valla dikiyorum bacaklari baya oyle yatıyorum dusuda sabah yapiyorum o zmnda akmio

aahahahaaa deli yaaa öldüm gülmekten
bazen bende diyorum onu olmadımı yani neden kuru diyorum çeşmemi sandın diyo oda

Söylediğim gibi ben paşabahçeden almıştım ama böyle yemek takımı felan satılan mağazalarda benzeri şeyler bulabilirsin diye düşünüyorum.

ben ilçede olduğum için bu tarz şeyler sıkıntılı oluyo ama aklıma gelen biyer var sanırım görmüştüm orda böyle mama tabaklarını akşam çıkıp bakacağım inşallah bulurum

yok canım sıyırmadınız kimden duysam kocişler destek die bacaklarını dikip onlarda yanlarında yatıolarmış.. kociş ilk yaptığında bende afallamıştım, senin gibi sıyırdık die düşünmüştüm ama sonradan öğrendimki tek biz sıyırmamışızz
:90::90::90::90::90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…