Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Muhabbete bak yaaa :) Ne hallere düştük Rabbim gör bizi nolurr. Eşlerimiz şunları okusa zaten bişey istemeye gerek kalmicak. Hepsi bi güzel camdan aşağı silkelicekler bizi :)

Son düzenleme:
ben her yöntemi denedim olmadı iki senedir..
zaten eylülde aşılama yapılacak..oyüzden bu ay rahat rahat çocuk düşünmeden ilişki oluyo..
hepimize-hepinize ALLAH yardımcı olsun
inşlah eylülde patlama yaparız topik olarak..
anlamadığım bi konu silkme nedir ..geçmişe baktım ama bulamadım ....hani bilgi olsun..
CUMANIZ MUBAREK OLSUN

Kociş candır yahu. Neler çekiyolar bizden. Evde sürekli niye adet oldum diye dolaşıp ağlayan üzülen biri varsa, ne yapsınlar ne desek peki diyolar.

Balkon demirine miiii

Muhabbete bak yaaa :) Ne hallere düştük Rabbim gör bizi nolurr. Eşlerimiz şunları okusa zaten bişey istemeye gerek kalmicak. Hepsi bi güzel camdan aşağı silkelicekler bizi :)

onlarada bi site açılsın onlarda kendi aralarında konuşsun o zaman daha etkili oluyo
benim kocam eskiden bu kadar düşmüyodu çocuk işine.
olursa olsun olmazsa olmasın modundaydı ve bu beni daha çok üzüyodu
ama geçen ay arkadasları baba olmanın güzelliklerinden
bi çocuğun yarım ağızla baba demesinin verdiği heyecandan bahsetmişler yanında
o güne kadar hiç oralı olmayan adam ilk kez benimle bebek istediğini konuştu
ve o günden sonra daha hevesli oldu
işte bu zamana kadar manyak diyen adam 2 seferdir kendisi tutup silkeliyo beni
yani demem o ki erkeklerinde kendi aralarında konuşmaya ihtiyaçları var bu konuları

rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah

canım kafaya takmadığın an geliyor bu bebek belki aşılamaya gerek kalmadan bebeğin gelir sana
silkeleme olayını önceki sayfada anlatmıştım
ilişkiden sonra sen hareket etme eşin bacaklarından tutup kalçanı havaya kaldırsın sonra çamaşır silkeler gibi silkelesin sallasın

benimde bu ay 3. ay yasağım bitti, yalnız pıhtılaşma test sonucumu bekliyorum, eylülde belli olcak, onu elime bi alim direkt başlıcam çalışmalara inş. sizin olur bende hemen peşinizden yetişirim inş..

şuan yemin ederim kitlendim.. kimse güldüğümü görmesin die ağzmı burnuımu kapatıorum masamda çatlamak üzereyim..
Allah seni varyaa... sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün canım yaa
:90::90:

benimde bu ay 3. ay yasağım bitti, yalnız pıhtılaşma test sonucumu bekliyorum, eylülde belli olcak, onu elime bi alim direkt başlıcam çalışmalara inş. sizin olur bende hemen peşinizden yetişirim inş..

İnşAllah sonuçların temiz gelir, ve birdaha kötü şeyler yaşamazsın canımmm.

Yazdiktan sobra anladim ilk olmadigini:))) kiz o kdr yaptigimiza degerde bu ay gelir bebislerimiz

Spermlerin bir kısmının iliskiden sonra dışarı çıkması gerekiyormuş. Zaten tırnak kadarı yetiyor diyor yüm uzmanlar. Bir de yok ben ayağımı havaya diktim yok kendimi sikkelerin diyene kadar spermler gidecekleri yere coktan ulasiyorlarmis. Ayrıca fazla böyle hareketlerde bulunmak sağlıksız spermlerinde yumurtaya yaklaşmasına yol acmaz mı?? Sperm sağlıklı olacak ki kendi yol alacak siz cok desteklerseniz engellere takılmadan hepsi yumurtaya varıyor tabii bu bence. Uzmanın söylediği sperm saniye de 200km ile hareket ediyor biz ağzım burnum diyene kadar varacağı noktayı buluyor. İliskiden sonra 15 dk sırt üstü uzanmak ise yumurtayı rahat dollensin bölünmeye başlasın diye yani sperm yolda daha diye degil. Bilin istedim

canım ilişkiden sonra kociş ayaklarından havaya kaldırıp halı silker gibi seni silkecek.. sipoşlarda içeri akacak vee hamiş olacaksınnnn

işte silkeleme bu
:90::90::90:

Yazdiktan sobra anladim ilk olmadigini:))) kiz o kdr yaptigimiza degerde bu ay gelir bebislerimiz

inşallah canım yaaa inşallah bu ay gelir bebeklerimiz biz daha fazla maymun olmadan

bu ay olmazsa ben battan sonra eşime ve kendime hayıt suyuna başlıcam bide onu deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…