yok canım sıyırmadınız kimden duysam kocişler destek die bacaklarını dikip onlarda yanlarında yatıolarmış.. kociş ilk yaptığında bende afallamıştım, senin gibi sıyırdık die düşünmüştüm ama sonradan öğrendimki tek biz sıyırmamışızz :90::90::90::90::90::90:
aahahahaaa deli yaaa öldüm gülmekten
bazen bende diyorum onu olmadımı yani neden kuru diyorum çeşmemi sandın diyo oda
Balkon demirine miiiiHamuda kalkmakmıııı hahahayyyy koptum yaaa :90::90:
bende naptım bilionmu bikeresinde balkonumuz dar bizim ve kimsenin görme olasılığı filanda yok balkonda zaten kapalı rahatız yani.. neyse ben bacaklarımın birini balkon demirine diğerinide duvarda kaldırdım ve ilişki bittikten sonra damlam yoktu.. kupkuruydum.. :26: hatta kocişe boşalmadınmı yoksa die sordum sonra anladımkii bacaklar ve bel yukarda olunca kutuş prina gibi sipoşları yutuo
ayy neyse çok utandımmm...neler anlatıoruz yaaaaa :90::90::90:
Kociş candır yahu. Neler çekiyolar bizden. Evde sürekli niye adet oldum diye dolaşıp ağlayan üzülen biri varsa, ne yapsınlar ne desek peki diyolar.
Balkon demirine miiii
Muhabbete bak yaaa :) Ne hallere düştük Rabbim gör bizi nolurr. Eşlerimiz şunları okusa zaten bişey istemeye gerek kalmicak. Hepsi bi güzel camdan aşağı silkelicekler bizi :)
ben her yöntemi denedim olmadı iki senedir..
zaten eylülde aşılama yapılacak..oyüzden bu ay rahat rahat çocuk düşünmeden ilişki oluyo..
hepimize-hepinize ALLAH yardımcı olsun
inşlah eylülde patlama yaparız topik olarak..
anlamadığım bi konu silkme nedir ..geçmişe baktım ama bulamadım ....hani bilgi olsun..
CUMANIZ MUBAREK OLSUN
Haahhahahahahahaha ay sevgimm ya güldürdün beni. Psikolojik destek haa :)))
Muhabbete bak yaaa :) Ne hallere düştük Rabbim gör bizi nolurr. Eşlerimiz şunları okusa zaten bişey istemeye gerek kalmicak. Hepsi bi güzel camdan aşağı silkelicekler bizi :)
benimde bu ay 3. ay yasağım bitti, yalnız pıhtılaşma test sonucumu bekliyorum, eylülde belli olcak, onu elime bi alim direkt başlıcam çalışmalara inş. sizin olur bende hemen peşinizden yetişirim inş..
yok kız ne ilk denemesi 10 aydır deniyoruz ama ilk kez silkeletmeyi başardım
silkele deyince manyakmısın diyodu akşamdır kendisi silkeliyo çok uzun süre olmasada sağolsun aklımda bırakmıyo en azından
benide gülmek alıyo ama gülersem bırakır diye gülmemek için zor tutuyorum kendimi
şuan yemin ederim kitlendim..kimse güldüğümü görmesin die ağzmı burnuımu kapatıorum masamda çatlamak üzereyim..
Allah seni varyaa... sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün canım yaa :90::90:
ben her yöntemi denedim olmadı iki senedir..
zaten eylülde aşılama yapılacak..oyüzden bu ay rahat rahat çocuk düşünmeden ilişki oluyo..
hepimize-hepinize ALLAH yardımcı olsun
inşlah eylülde patlama yaparız topik olarak..
anlamadığım bi konu silkme nedir ..geçmişe baktım ama bulamadım ....hani bilgi olsun..
CUMANIZ MUBAREK OLSUN
Yazdiktan sobra anladim ilk olmadigini:))) kiz o kdr yaptigimiza degerde bu ay gelir bebislerimiz
mikmik bitince sen hiç kalkma kocan bacaklarından tutup havaya kaldırsın kalçanı sonra çamaşır silkeler gibi silkelesin
Bizim balkon da kapalı aslında ben de mi denesem bu fantaziyi?? Eşim bayılır kesinnnyesss
:90::90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?