Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

çok matrak sayfa valla bende burdayım bundan böyle, önce sürekli ağlayasım geliyordu şimdi gülücükler eksik olmuyor okudukça , maşallah size, rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bize de anne olmayı layık görür inş. kucaklarımızı boş koymasın allahım,

Hergün böyle olmuyordu ama bugün hepimizde bişey var. Cumanın rahatlığı olsa gerek :)

Kizlaarr muhabbetinize daldim saat 1i gecio bugun evlilik yildonumumuz daha bisürü isim var aksama öptüm siziii coookkk ben kocişe hazirlanmaya gidiyoomm

hergün böyle olsn inş. yeter üzüldüğümüz ağladığımız stres stres, herşeyi tak tak kocadık bittik valla, 2 günde belimiz bükülcek, düşündükçe olmuyor zaten, şu sonucumu öğreneydim koyuvercem bende, hiç hesaplamıcam gün felan yımırtalarımı düşünmeden, allah ne verdiyse diyip rastgele çalışcam eskiden millet o kadar çalışıp tarladan geliyomuş o kalabalığın içinde tek odada gıkını çıkarmadan 2 dk da nası yapıo ne ediolarsa pırt pırt atıyolarmış çocuğu , peş peşe, bizim yapmadığımız şebeklik kalmıyor yine beceremiyoz , olsa da dvm etmiyor , herşey kısmet tabi ama o kadar imkanın içinde çok beceriksiziz valla, eskiler az değilmiş güya bişy bilmiolarmış ama aslı yok hep nokta atışıyla 10 çocuğu görüyormuş millet, tazı gibi de dolanıyomuş , normal doğumla, var bi gariplik

yok be ağlama, ağladıkça üzüldükçe gene olan oluyo. ağlamakla hamiş olunsaydı sanırım benim beşizim filan olurdu Rabbim tez zamanda bize hayırlısıyla sağlıkla verecek bebişlerimizi

Hergün böyle olmuyordu ama bugün hepimizde bişey var. Cumanın rahatlığı olsa gerek :)

ewet mübarek günde konuştuğumuz şeylerde çabası
:90::90:

Kizlaarr muhabbetinize daldim saat 1i gecio bugun evlilik yildonumumuz daha bisürü isim var aksama öptüm siziii coookkk ben kocişe hazirlanmaya gidiyoomm

ayyyy allah nice yıldönümleri nasip etsin canım hadi bakalım hazırlan sen kocana belki 1. yıl dönümü etkinliklerinde bebek geliverir

artık ağlamıyorum valla, zaman ilaç gerçekten, salıverdim hayatı akışına, herşeyin hayırlısı olsun inş. ne gelirse rabbimden, vardır bi hayır, yine hamile olursam inş. inş o zamanda çok evham yapmamaya çalışcam salıvercem, plan programlar hayatı bozuyor ve tutmuyor , tevekkül etcem

ben şimdiye kadar hiç bacaklarımı dikip beklemedim birliktelik sonrası hiç yatmadımdA kalkıp duşa girdim hemen çalışmalarımızda daha 2. ayımızda olduğumuz için stres yapmıyorum ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum artık

RAHATLIK OLDUĞU KESİN..BENİM RAHATLIĞIM AŞILAMA OLACAK DİYE RABBİM OLDURSUN İLK AŞILAMADA..
İSTEYEN HERKESEDE BEBİŞ GÖNDERSİN

bırakmışsıın ya kendini kendiliğinden olur allahın izniyle gör bak, burda çok okudum öyle, tam bıraktıkları uğraşmadıkları anda kendiliğinden olmuş, hatta birisi tam tüp bebek felan için gitmiş işte doktor bakmış sen hamilesin demiş şok olmşlar, inş. darısı sana inş.

haklıısn walla.. ama boşuna demiolar bilmeyenden kork die benim kocişde öle demişti eskidende tek giz odada cümbür cemaat yatarlarkende acaba adamlar bizler gibi karılarını böle silkeliolarmıdı? yada yumurtlama günüm yarın mı diolardı kadın die alay edio benle

benimde bu ay 3. ay yasağım bitti, yalnız pıhtılaşma test sonucumu bekliyorum, eylülde belli olcak, onu elime bi alim direkt başlıcam çalışmalara inş. sizin olur bende hemen peşinizden yetişirim inş..

Canim merhaba, hosgeldin..
Bisey sorcam 3 ay yasagi nasil bisey yaa..
Nasil geciyo ??
Benim de asi meselem var belki 3-4 ay beklemem lazim mis (aksam doktor kesin bisey soyliycekte).. simdiden uzuluyorum..

CANIM sağol bundan bir iki ay önce heycanlanırdım inşlahhhhhh derdim.tabi şimdide inşlah diyom
ama artık heyecanım yok..aşılama olacakya ohhhhh çok rahatladım .ne stresmiş.
sen niye ağladın özel değilse sorabilirmiyim

aslında eşlerimiz bizden çok daha fazla istiyorlar ama bizim kadar duygusal olmadıkları için belli edemiyolar. benimkide arkadasların bebeklerini hiç kucağından indirmiyo çok seviyo bide onlarada bizim çocuk ağlasa geceleri cimcime duymaz ben uyanırım bakarım diyo sanki uykusu çok hafifmiş gibi onun planını yapıyo

bencede canım kimseye söylemeyin en azından kalp atışlarını duyana kadar aslında 3 ay söylenmez derler ama 3 ay çok uzun bi süre bana göre ben çatlarım söylemezsem

ayyy git git süslen tabiii kocişin aklını başından al bu gece
nice nice seneleriniz daimi olur inşalalh cnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…