- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
çok matrak sayfa valla bende burdayım bundan böyle, önce sürekli ağlayasım geliyordu şimdi gülücükler eksik olmuyor okudukça , maşallah size, rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bize de anne olmayı layık görür inş. kucaklarımızı boş koymasın allahım,
Yazdiktan sobra anladim ilk olmadigini:))) kiz o kdr yaptigimiza degerde bu ay gelir bebislerimiz
Kizlaarr muhabbetinize daldim saat 1i geciobugun evlilik yildonumumuz daha bisürü isim var aksama öptüm siziii coookkk ben kocişe hazirlanmaya gidiyoomm
yok be ağlama, ağladıkça üzüldükçe gene olan oluyo. ağlamakla hamiş olunsaydı sanırım benim beşizim filan olurduçok matrak sayfa valla bende burdayım bundan böyle, önce sürekli ağlayasım geliyordu şimdi gülücükler eksik olmuyor okudukça , maşallah size, rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bize de anne olmayı layık görür inş. kucaklarımızı boş koymasın allahım,
Hergün böyle olmuyordu ama bugün hepimizde bişey var. Cumanın rahatlığı olsa gerek :)
Kizlaarr muhabbetinize daldim saat 1i geciobugun evlilik yildonumumuz daha bisürü isim var aksama öptüm siziii coookkk ben kocişe hazirlanmaya gidiyoomm
RAHATLIK OLDUĞU KESİN..BENİM RAHATLIĞIM AŞILAMA OLACAK DİYE RABBİM OLDURSUN İLK AŞILAMADA..Hergün böyle olmuyordu ama bugün hepimizde bişey var. Cumanın rahatlığı olsa gerek :)
RAHATLIK OLDUĞU KESİN..BENİM RAHATLIĞIM AŞILAMA OLACAK DİYE RABBİM OLDURSUN İLK AŞILAMADA..
İSTEYEN HERKESEDE BEBİŞ GÖNDERSİN
onlarada bi site açılsın onlarda kendi aralarında konuşsun o zaman daha etkili oluyo
benim kocam eskiden bu kadar düşmüyodu çocuk işine.
olursa olsun olmazsa olmasın modundaydı ve bu beni daha çok üzüyodu
ama geçen ay arkadasları baba olmanın güzelliklerinden
bi çocuğun yarım ağızla baba demesinin verdiği heyecandan bahsetmişler yanında
o güne kadar hiç oralı olmayan adam ilk kez benimle bebek istediğini konuştu
ve o günden sonra daha hevesli oldu
işte bu zamana kadar manyak diyen adam 2 seferdir kendisi tutup silkeliyo beni
yani demem o ki erkeklerinde kendi aralarında konuşmaya ihtiyaçları var bu konuları
Evet canim,
benim de esim oyle hic istemiyodu ama cocuklari cok seviyodu ben bahsetigimde orali falan olmuyodu cok uzuluyodum..
bu ay bi akrabamiz dogum yapti yanlarinda biz vardik.. ve o gun esim dedi ki... senden cocugum olsun istiyorum... (Aman buyuklerin yaninda ben boyle oldum :26::26:)
Simdide surekli ilgileniyo ovulasyon tarihi su tarih bu tarih bayiliyorum onu boyle gormeye ve icim rahatliyo..
ama bana sakin kimseye soyle calisitgimizi bebek istedigimizi .. nazar deger bisey olur.. iki gun sonra bizimki karninda tasimakta ister ...
hergün böyle olsn inş. yeter üzüldüğümüz ağladığımız stres stres, herşeyi tak tak kocadık bittik valla, 2 günde belimiz bükülcek, düşündükçe olmuyor zaten, şu sonucumu öğreneydim koyuvercem bende, hiç hesaplamıcam gün felan yımırtalarımı düşünmeden, allah ne verdiyse diyip rastgele çalışcameskiden millet o kadar çalışıp tarladan geliyomuş o kalabalığın içinde tek odada gıkını çıkarmadan 2 dk da nası yapıo ne ediolarsa pırt pırt atıyolarmış çocuğu , peş peşe, bizim yapmadığımız şebeklik kalmıyor yine beceremiyoz , olsa da dvm etmiyor , herşey kısmet tabi ama o kadar imkanın içinde çok beceriksiziz valla, eskiler az değilmiş güya bişy bilmiolarmış ama aslı yok hep nokta atışıyla 10 çocuğu görüyormuş millet, tazı gibi de dolanıyomuş , normal doğumla, var bi gariplik
benimde bu ay 3. ay yasağım bitti, yalnız pıhtılaşma test sonucumu bekliyorum, eylülde belli olcak, onu elime bi alim direkt başlıcam çalışmalara inş. sizin olur bende hemen peşinizden yetişirim inş..
CANIM sağol bundan bir iki ay önce heycanlanırdım inşlahhhhhh derdim.tabi şimdide inşlah diyombırakmışsıın ya kendini kendiliğinden olur allahın izniyle gör bak, burda çok okudum öyle, tam bıraktıkları uğraşmadıkları anda kendiliğinden olmuş, hatta birisi tam tüp bebek felan için gitmiş işte doktor bakmış sen hamilesin demiş şok olmşlar, inş. darısı sana inş.
Evet canim,
benim de esim oyle hic istemiyodu ama cocuklari cok seviyodu ben bahsetigimde orali falan olmuyodu cok uzuluyodum..
bu ay bi akrabamiz dogum yapti yanlarinda biz vardik.. ve o gun esim dedi ki... senden cocugum olsun istiyorum... (Aman buyuklerin yaninda ben boyle oldum :26::26:)
Simdide surekli ilgileniyo ovulasyon tarihi su tarih bu tarih bayiliyorum onu boyle gormeye ve icim rahatliyo..
ama bana sakin kimseye soyle calisitgimizi bebek istedigimizi .. nazar deger bisey olur.. iki gun sonra bizimki karninda tasimakta ister ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?