aslında eşlerimiz bizden çok daha fazla istiyorlar ama bizim kadar duygusal olmadıkları için belli edemiyolar. benimkide arkadasların bebeklerini hiç kucağından indirmiyo çok seviyo bide onlarada bizim çocuk ağlasa geceleri cimcime duymaz ben uyanırım bakarım diyo sanki uykusu çok hafifmiş gibi onun planını yapıyo
bencede canım kimseye söylemeyin en azından kalp atışlarını duyana kadar aslında 3 ay söylenmez derler ama 3 ay çok uzun bi süre bana göre ben çatlarım söylemezsem
CANIM sağol bundan bir iki ay önce heycanlanırdım inşlahhhhhh derdim.tabi şimdide inşlah diyom
ama artık heyecanım yok..aşılama olacakya ohhhhh çok rahatladım .ne stresmiş.
sen niye ağladın özel değilse sorabilirmiyim
Eki Görüntüle 784093
Bak böyle bir şeyde olabilir... hem işlerine yarar hemde sevimlibezden pastaaa :)
yok tatlım özel değil, 2 yıl çocuk yapmadım tam karar verdim kendimi okadar hazırladım 2. denemede oldu şükür herşey çok güzeldi iyi dedim 3. aya giriyorum risk kalmadı meğerse taa 2 aylıkken bebeğim ölmüş karnımda yıkıldım , o gün kabus gibiydi bi iğne olurum geçer diye gittim kanamam başlamıştı , gittim dr ölmüş acil alcaz zehirlenirsin dedi , inanmadım 3 doktora gittim hepsi aynısını söyledi, kürtaj oldum psikolojim alt üst oldu çok bağlanmıştım , ilk gebeliğimdi, sonra korktum ilk geblikte kürtaj olunursa bir daha olmaz diye söylenti duydum iyice bittim, ama dr arkadaşlarıma sordum eskisi gibi değilmiş kürtajlar olur merak etme felan dediler, zamanla düşünmemeye başladım bol dua ettim,çok üzüldüm ama atamadım dışarı isyan olmasın diye gittiğim doktorun hatalarını çektim 2 ay boyunca da , ama artık düşünmek istemiyorum, bir daha hamile kaldığımda inş. kalırım kimseye söylemeyi düşünmüyorum annem bilsin yeter , her kafadan bi ses çıkıyor sonra , bebeğim öldü kurtuldular, öyle işte , tam hazırlanmışken bir den kaybedince kötü oluyor çok,
yok tatlım özel değil, 2 yıl çocuk yapmadım tam karar verdim kendimi okadar hazırladım 2. denemede oldu şükür herşey çok güzeldi iyi dedim 3. aya giriyorum risk kalmadı meğerse taa 2 aylıkken bebeğim ölmüş karnımda yıkıldım , o gün kabus gibiydi bi iğne olurum geçer diye gittim kanamam başlamıştı , gittim dr ölmüş acil alcaz zehirlenirsin dedi , inanmadım 3 doktora gittim hepsi aynısını söyledi, kürtaj oldum psikolojim alt üst oldu çok bağlanmıştım , ilk gebeliğimdi, sonra korktum ilk geblikte kürtaj olunursa bir daha olmaz diye söylenti duydum iyice bittim, ama dr arkadaşlarıma sordum eskisi gibi değilmiş kürtajlar olur merak etme felan dediler, zamanla düşünmemeye başladım bol dua ettim,çok üzüldüm ama atamadım dışarı isyan olmasın diye gittiğim doktorun hatalarını çektim 2 ay boyunca da , ama artık düşünmek istemiyorum, bir daha hamile kaldığımda inş. kalırım kimseye söylemeyi düşünmüyorum annem bilsin yeter , her kafadan bi ses çıkıyor sonra , bebeğim öldü kurtuldular, öyle işte , tam hazırlanmışken bir den kaybedince kötü oluyor çok,
Eki Görüntüle 784093
Bak böyle bir şeyde olabilir... hem işlerine yarar hemde sevimlibezden pastaaa :)
Canim merhaba, hosgeldin..
Bisey sorcam 3 ay yasagi nasil bisey yaa..
Nasil geciyo ??
Benim de asi meselem var belki 3-4 ay beklemem lazim mis (aksam doktor kesin bisey soyliycekte).. simdiden uzuluyorum..
haziran başındaydı neden ki?siz mayıs ayında mı düşük yapmıştınız???
benm bebeğim öldü karnımda kürtaj oldum, doktor en az 3 ay koruncan kesinlike hamile kalmıcaksın 3 ay dedi, bu ay 3. adetim oldum bitti ama kan pıhtılaşması testi yaptırdım normalde 2-3 düşükten sonra yapıyorlarmış ben beklemedim, doktora 2 dedim allah affetsin , yaptırdım sonuç bekliyorum , sonuçta temiz çıkarsa hemen başlıcam çalışmalara , allah korusun ama varsa pıhtılaşma inş yoktur, doktora gidip ilaç neyse artık iğne felan veriyorlarmış hergün vuruluyormuşsun karından:18: onları halletcez artık hamiş olursam yeniden inş. , kimisi 6 ay diyormuş ama çok araştırdım kk dan , kimisi 1 ay içinde kalmış doğurmuş kimisi 1 sene beklemiş gene ölmüş, hiç belli olmuyor yani, doktor rahim toparlanmış serbestsin derse başlicaz inş.
sen ne aşısı oluyorsun?
haziran başındaydı neden ki?
bunu görmüştüm arkadasıma görümcesi yaptı üstünede bebek koymuştu.
olabilir aslında ama bu akşam gideceğim için yapmaya fırsatım yok biri daha doğuracak önümüzdeki ay ona yapayım bari
selam kızlar aranızda yeniyim Miyomu olupta klomen veya benzeri ilaçlar kullananlar varmı ? yazarsanız sevinirim
bnmde etrafımda okdr çok hamile yeni doğum yapan varki takip etmek durumunda kalıyorum böle şeleriii.. sonra baby shower diş buğdayı 1.yaşı derkeeeen bisürü fikir var aklımmdaAllah bizde nasip etsinde bizle bölee baby showerlar diş buğdayları yapalım süsleyip süsleyip bayılıorm böle şelereee :)
sizi sanki aralık anneleri topicinden hatırlıyorumda o yüzden...
onun garip bi adı vardı rubella mı? bildiğim kadarıyla rubella kızamıkçık la ilgili, benim yüksek çıkıyordu testlerde sordum bağışıklığından dolayı demişlerdi , ben 20 li yaşlarda vurulmuştum, sağlık ocağına gitmiştim bişy için orda afiş asmışlardı o zaman üni deydim öğrenciydim, son günmüş , bu ne için dedim her genç kızın vurulması gerekiyor ilerde hamilelikte bebek için felan dediler bende vuriliyim dedim ölesine vuruldum tam bilgimde yoktuiyi ki de olmuşum, dr a dedim bekarken bi vurulmuştum ondanmı böyle çıkıyor kalıyormu ki şimdiye kadar dedim evet dedi , 1 kez de olsa ömür boyu mu 5 yılmı ne gidiyormuş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?