Yas gunu sekeri tay coregi ne yawww pek mi cahilim neaynen valla çevremde doğurmayan bi ben kaldım herkesden o kadar şeyler öğrendimki bebeğime hepsini kendi ellerimle hazırlıcam doğum şekeri yaş günü şekeri tay çöreği falan
evet orda vardım 2013 aralık ayı annelerindeydim bebek ölünce çıktım, arada başlığı görüyorum içim acıyo girmiyorum bakmıyorum , sizde mi ordaydınız ? hamilemisiniz?
evet orda vardım 2013 aralık ayı annelerindeydim bebek ölünce çıktım, arada başlığı görüyorum içim acıyo girmiyorum bakmıyorum , sizde mi ordaydınız ? hamilemisiniz?
Yas gunu sekeri tay coregi ne yawww pek mi cahilim ne
canim hosgeldin sende..
Benim annem de myom vardi ve hemen hamile kaldi simdi hersey duzeldi..
hap falan kullanmadi yani..
seni o kadar iyi anlıyorumki
bende 2013 ekim annelerindeydim ama 2 gün sürdü heyecanım
inşallah biz 2014 mayıs anneleri olacağız canım ve seneye bugün bebeğimizle ilgileniyor olacağız
inş. rabbim kucağımızı doldurur evimizi şenlendirir, en iyi damdan düşen anlıyor zaten, anne kadar kimsenin canı yanmıyor acımıyor, senin ciğerin yanarken insanlar abartıyorsun gibi görüyor, ben hayatımdan tüm patavatsızları çıkardım, ben acı çekerken ağlarken canımın yanması hiç gözümde yoktu içim acıyordu, !
benim arkadaşımda kürtaj oldu yok kıl kadar bilmem ne kalmış bak 15 senedir çocuğu olmuyor bilmem ne diyenler mi ararsın o acılı panik tükenmiş halimle, amaaan ona mı üzülüyorsun çocuk bile değil küçücük 2 aylıktan ne olcak diyen kızanı içini oyanı mı ararsın, yoksa hahaha dua edinde bilmem kaç yıl dr ambargo koymasın çocuk yapmayın diye gülerek aklınca espri yapan aptallarımı ararsın, bunların hepsini sildim bu ay hayatımdan yüzlerini dahi görmek istemiyorum , kafamda rahatladı zaten, hadsiz insanlardan ne kadar nefret edersem o kadar burnumun dibinde bitiyorlarşimdi rahatım en azından duymuyorum , görmüyorum ,acım aklıma gelmiyor, hava almak için dışarı çıkıoduk avm de felan heryer de bebek , herkes hamile , nası canim yanıyordu boğazıma düğümleniyordu herşey, ağlıyordum milletin içinde elimde değildi ama anlayan yok , sonra kendime geldim şükür , vardır rabbimin bi bildiği kasmıcam hiç bırakcam herşeyi ,
yaş günü şekeri doğum gününde şeker hamurundan kurabiyeler şekerlemeler yapılıp dağıtılıyo mesela 1 şeklinde kurabiye
tay çöreğide bebek desteksiz dikilmeye başladığı zaman içine bazılarının içine demir para koyulan çörekler yapılıp çocuklara dağıtılır sonra para hangi çocuğa çıkarsa o bebeğin elinden tutup yrütmeye çalışır öyle bişey işte burda öyle şeyler yapılıyo
algıda seçicilik başladı zaten bendede kürtaj olduktan sonra... demek ki yalnız değilim...
evet bende oradaydım, takip ediyordum ama bende mayıs ayının sonunda kürtaj oldum, 3 aylık dönemim benimde bitti pazartesi doktora görüneceğim, inşallah bir sorun daha çıkmaz... ayrıca bende sizin gibi düşünüyorum hamile kalınca 6 aya kadar kimseye söylemeyeceğim yada olunca öğrensinler artıkbizimkiler hep başka şehirdeler...sonra millete laf anlatmak çok zor geliyor bana...
inş. rabbim kucağımızı doldurur evimizi şenlendirir, en iyi damdan düşen anlıyor zaten, anne kadar kimsenin canı yanmıyor acımıyor, senin ciğerin yanarken insanlar abartıyorsun gibi görüyor, ben hayatımdan tüm patavatsızları çıkardım, ben acı çekerken ağlarken canımın yanması hiç gözümde yoktu içim acıyordu, !
benim arkadaşımda kürtaj oldu yok kıl kadar bilmem ne kalmış bak 15 senedir çocuğu olmuyor bilmem ne diyenler mi ararsın o acılı panik tükenmiş halimle, amaaan ona mı üzülüyorsun çocuk bile değil küçücük 2 aylıktan ne olcak diyen kızanı içini oyanı mı ararsın, yoksa hahaha dua edinde bilmem kaç yıl dr ambargo koymasın çocuk yapmayın diye gülerek aklınca espri yapan aptallarımı ararsın, bunların hepsini sildim bu ay hayatımdan yüzlerini dahi görmek istemiyorum , kafamda rahatladı zaten, hadsiz insanlardan ne kadar nefret edersem o kadar burnumun dibinde bitiyorlarşimdi rahatım en azından duymuyorum , görmüyorum ,acım aklıma gelmiyor, hava almak için dışarı çıkıoduk avm de felan heryer de bebek , herkes hamile , nası canim yanıyordu boğazıma düğümleniyordu herşey, ağlıyordum milletin içinde elimde değildi ama anlayan yok , sonra kendime geldim şükür , vardır rabbimin bi bildiği kasmıcam hiç bırakcam herşeyi ,
Aaaa tay coregi cok ilginc geldi bana ilk kez duyuyorum valla....sen nerdesin ki
eşim dedi demeyelim diye ben durmadım deli kafam 1,5 aylıkken söyledik o 3 ay demeyelim demişti, hamileyken bi ara düşük riskim vardı ignet vurulmuştum felan, herkes sanki senle hamile, kuman gibi iddilaşıyorlar kıskanıyorlar aptallar, görümcem her telde sorar lafçıdır kendisi alır kata kata memlekete yayar kuru tilki, neyse yine telde başladı soruo soruo durmadan napıosnz diye eşimde söyledi iyiyizde düşük riski varmış dikkat etcekmişiz doktor dikkat et dedi diye,agzından bi bu çıktı gariimin, allaaaahh herkes arıyor görümcem dioki aman ne varmış onda bende o kadar ev taşıdım halı yıkadım hiç bişy olmadı abartmayın bi sen mi hamile kaldın, o kapıo kv arıyo amaaan ben kaç çocuk doğurdum yok tarlaya da gitmiş , dağdan taştan atlamış hiç bişy yokmuş , olmamış, öyle dersen olurmuş yatma nazlanma diye, deli oluyordum, öncede çocuk yapmıosun diye dövüşüyorlardı, yaptık bu kezde herşeye maydonoz, sonra ölünce de utanmadan dedilerki çokta üstüne düşmemek lazım bak öldü işte, sakındın, bilmem ne, şeytan dedi git kezzap dök hepsine halbuki o kadar da özenmedim , üstüne düşmedim, herşeyi yine ben yaptım, hatta kendime kızdım ki esirgemedim kendimi diye, kendileri doktora gidiyor en ufak şeyde doktorlar benden sağlamsın diyolar bişy yok diolar kulaklarımızla duyduk kaç kez, ona rağmen ölüoz bitioz diolar duygu sömürüsü biz ciddi ciddi ameliyat oluyoz neler atlatıyoz doktorlar bilerek korkutuyor hiç bişy olmaz diyolar, HEPSİNDEN NEFRET ETTİM İYİCE, tiksiniyorum inan, bir daha olursa inş kimseye demicem doğunca öğrensin çatlasınlar dememiş diye, bu kez de evlatlık derler eminim görgüsüz ve zır cahil insanlarla uğraşmak zor canim, ne varsa yine ailende oluyor , en zor günümde tüm sülalem yanımdaydı moral verdiler allah razı olsun, uzaktayım herkesten ama telde bile öyle rahatlattılar ki ,
yaş günü şekeri doğum gününde şeker hamurundan kurabiyeler şekerlemeler yapılıp dağıtılıyo mesela 1 şeklinde kurabiye
tay çöreğide bebek desteksiz dikilmeye başladığı zaman içine bazılarının içine demir para koyulan çörekler yapılıp çocuklara dağıtılır sonra para hangi çocuğa çıkarsa o bebeğin elinden tutup yrütmeye çalışır öyle bişey işte burda öyle şeyler yapılıyo
ayyy bayılıorm böleee şelere :) çok eğlenceliii geliooo :) hep bnm kuzene falan yardım ettim yaparkeeeen :)
ben kürtaj oldum ertesi akşam geçmiş olsuna 6 aylık hamile bi arkadasım geldi bana kızının tekmelerini gösterdi bak bak karnım nasıl şişti tekmeliyo dedi bide utanmadan elimi karnına koymamı istedi. hiçbişey diyemedim boğazım düğümlendi ve gözyaşlarımı tutamadım misafir demedim yapma böyle benim yanımda ne yaşıyosan içinde yaşa dedim ve artık onu görmüyorum doğum yaptı 5 aylık oldu çocuğu ama hiç gidesim yok hala.
banada hadi yaşın geçiyo yap çocuk diyenlere söylüyorum böyle böyle oldu diye amaaaan yaşın genç daha yaparsın üzülme diyolar alay eder gibi. o an ağızlarının ortasına kürekle vurasım geliyo
ben 3 ay kendime gelemedim geceleri ağladım gündüzleri ağladım kafayı yicek gibiydim her bebek gördüğümde hıçkıra hıçkıra ağlıyodum
ha içim yanmıyomu hala çok yanıyo ciğerim yanıyo içim parçalanıyo ama kor küle döndü.
şuan rabbimden tek dileğim inşallah bu ay hamile kalırımda 28 ekimde yaşasaydı bebeğimi doğuracağım tarihte karnımdaki bebeğimle meleğime dua edebilirim.
çanakkale canım burda çok yaparlar onu. hala devam ediyomu bilmiyorum ama biz yeğenime yapmıştık en son
ah bitanem benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki çok çok iyi anlıyorum hemde, rabbim görüyor halimizi, biz hayırlı ve sağlıklı evlat istiyoruz, doğurup sokağa atan insanlardan değiliz ki rabbim inş . bu üzüntülerimizi görcek ve elbet mükafatını alcaz biliyorum bunu, rabbim en çok sevdiği kulunu sınarmış dert verirmişki irtibatı kesmesin iletişim içinde olsun diye, yalvarması hoşuna gidermiş, bakarmış sabrediyor fazlasıyla mükafatlandırırmış , hep buna inandım her konuda gerçektende oldu, her gecenin ardından sabah mutlaka oldu , inş bizde bebeklerimizi alcaz kucağımıza .
ben kürtaj oldum ertesi akşam geçmiş olsuna 6 aylık hamile bi arkadasım geldi bana kızının tekmelerini gösterdi bak bak karnım nasıl şişti tekmeliyo dedi bide utanmadan elimi karnına koymamı istedi. hiçbişey diyemedim boğazım düğümlendi ve gözyaşlarımı tutamadım misafir demedim yapma böyle benim yanımda ne yaşıyosan içinde yaşa dedim ve artık onu görmüyorum doğum yaptı 5 aylık oldu çocuğu ama hiç gidesim yok hala.
banada hadi yaşın geçiyo yap çocuk diyenlere söylüyorum böyle böyle oldu diye amaaaan yaşın genç daha yaparsın üzülme diyolar alay eder gibi. o an ağızlarının ortasına kürekle vurasım geliyo
ben 3 ay kendime gelemedim geceleri ağladım gündüzleri ağladım kafayı yicek gibiydim her bebek gördüğümde hıçkıra hıçkıra ağlıyodum
ha içim yanmıyomu hala çok yanıyo ciğerim yanıyo içim parçalanıyo ama kor küle döndü.
şuan rabbimden tek dileğim inşallah bu ay hamile kalırımda 28 ekimde yaşasaydı bebeğimi doğuracağım tarihte karnımdaki bebeğimle meleğime dua edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?