- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Ay canim baktim netten tay coregine adim coregide deniyormuş.....ne güzel bende severim böyle şeyleri ama bizim buralarda yoook öyle şeyler bi kirk cikarma var iste oda es dostla degil kendin yapion birde dis bugdayi var onuda biliyorsun zaten
inşallah mükafatlarımızı en kısa sürede alırız canım inan artık korkuyorum ya bebeğim olmazsa diye. hamile kalıncada bitmeyecek stres acaba kese varmı kalp atışlarını duyacakmıyım düşük olurmu cinsiyeti ne....... asıl stres doğum yaklaşınca olacak çünkü çocuğunu doğumda kaybeden yada doğumu beklerken bebeği karnında ölen o kadar çok tanıdığım varki. Allah böyle bir acı göstermesin kimseye.
Canım insanlar çok ama çok düşüncesiz. Sanki sen canının bir parçasını bile bile kaybetmek istemişsin gibi, sanki ellerinle bebeğini öldürmüşsün gibi davranıyorlar. Gebelik oluşurken böyle oluyormuş diyosun, inadına gözünün içine içine bakıyolar ne yaptımda böyle oldu der gibi. Geçenlerde biyerdeyim çıkışta tanıdık birilerini gördüm. Soruyo hamilelik varmı diye, önce haberi yok sandım hayır yok dedim. Sonra diyoki düşmüş galiba. Evet düştü dedim. Madem biliyosun düştüğünü daha neden canımı acıtmak için varmı varmı diye sorup duruyosun.
ayyy bebisimiz olsunda ona can kurbaaankırk çıkarma burda da var kırk uçurma deriz biz. yarı kırkı çıkınca büyüklere ziyarete gidilir büyükler yumurta yada para verir bebeğe. kırkı çıkıncada eş dost ziyaret edilir yine ymurta yada para verilir çocuğa. diş buğdayını biliyorum eskiden burdada yaparlardı ama şimdi yerini modern adetler aldı
Bende ilk başlarda daha iyiydim, yada iyi görünmeye çalışıyordum bilmiyorum. Sadece bebeğime üzülüyordum ama dışarıdan kimse beni etkilemiyordu. Eşimin arkadaşları gelip gidiyordu, bebekli arkadaşları. Kötü hissetmiyordum kendimi. Şu sıralar daha kötüyüm. Televizyonda bebek reklamı görsem ağlayasım geliyo, Dışarıda bir hamile görsem içim cız ediyo. Zaman geçtikçe azalması gerekirken, benim aksine çoğalıyor sanki acılarım.
artık böyle şeyler düşünmeyelim bence, iyi düşünelim iyi olsun tatlım... kötü düşünceler kötü şeyleride beraber getiriyor, ben diyorum ki hayırlıysa tabii hamile kalıp çatır çatır doğuracağım bebeğimi :)
ben vicdan azabını ilk anda hissetmeye başladığım için kolay atlatamadım bide zaten hamilelik duygusallığı vardı üzerimde ota boka ağlıyodum
ahh ahh sütten ağzım yandı üfleyerek yiyorum işte yoğurdu
öylelerine bende bayramda doydum, önce saf ayağına yatıp hamilelikte varmı , dediler yok diyorum , sonra ölmüşmü neymiş, nasıl oldu bilmem ne diye tek tek anlattırıyorlar, her seferinde aynı acıyı yaşadım gerçek gibi, birisi de diyorki önce sordu sonra yok dedim ona rağmen aptallığına bak diyoki hani bebeğin getirde sevelim , uyuyormu nereye sakladın, şaşırdım ne diosunuz dedim, sen doğurmadın mı , eltim yeni doğurdu, hyr dedim öldü benim bebeğim , haaa bi duymuştum biri ölmüş biri dogmuş diye de emin olayım diye sordum diye, YEMİN EDERİM BOĞMAK İSTEDİM HEPSİNİ, gerizekalı emin olsan ne olmasan ne , gördünmü kucağımda bişy yok karnım dümdüz basmıomu da kanatıosun yaramı, kimisi sesli yanındakini dürtüyo ölmüşmü bunun ki diye, duymuomuyuz dibimdesin, bayram zehir oldu her anlamda , bizim kilerde hiiiç sormadı açmadı bile , gülüp eğlenerek geldi gitti tüm misafirler , allah razı olsun, zaten asla kıyaslamıyorum ailemi çevremi , eşimin ailesi çevresiyle, hepsi dağdan inmiş, şükür eşim çekmemiş kimseye :)
bundan sonra inş. en kısa zamanda hayırlısıyla kucağımıza verir rabbim yavrularımızı, söylemicem, mahrum kalsınlar çatlasınlar meraktan , mahluklar
okula gidene kadar yada evlendirene kadar mı söylemesek acaba kızlar
ay canım iyi hoşta bişey soracam şimdi bizim yumuşlar bütün spermi emiyor mu yani nere gidiyor o sipoşlar nasıl içerde kalırlar biz onları bi şekilde dışarı atmalıyız mantık olarak hepsinin içinde kalması ters geliyor benim hep akar ama adet bitsin bende deneyecemdun konusulmustu. Bu spermelr disari akiyr. Ne yapsak diye. Sonra hznginizdi unuttum ama demistiki bacaklar havada iliski de sperm disari akmiur diye.
Neyse denedik. Yazayim dedi.. Normalde ben oyle ayaklarimi havaya filan dikmem. Sadece 1 saat sirt ustu yatar sonra da wc ye giderim. 3 saatten once de yikanmam... Ve hep disari akar hatta wc de de akmaya devam eder. Biraz igrenc oldu ozur dilerim.
Arkadasin dedigini yapinca cidden hicccc akmadi. 1 damla bile. Wc de bile akmadi. Sastim kaldim. Dedim kizlara deyim de yapsinlar.
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah gerek kalmaztetanos degil canim benim "ror" asini vurmam lazimmis..
Zorundamiyim degilmiyim bilmiyorum ogrencem aksam..:18::18::18:
ınsallah gerek duymazlar !! Dua edin nolur....
kizlaarr muhabbetinize daldim saat 1i geciobugun evlilik yildonumumuz daha bisürü isim var aksama öptüm siziii coookkk ben kocişe hazirlanmaya gidiyoomm
okula gidene kadar yada evlendirene kadar mı söylemesek acaba kızlar
evli mutlu arkadaşım, bence başta bişy yokmuş ya şoktaydın o yüzden o acıyı atamadığın için içinde kalmış o yüzden şimdi çıkıyor , çok ta takma zaten üzülme, ağlamamaya çalış , rabbime büyük varmasın, bak zaman geçmesi senin lehine, bi bebeğe bir adım daha yaklaşıyoruz yasaklardan uzaklaşıyoruz acımız geride kalıyor böyle düşün, ben 3 ay nası geçecek diye kafayı yiyordum bak şimdi doldu şükür bir ayda ben bekliyorum mecburen, zaman herşeyin ilacı bitanem, rabbim sabır versin, beterinden saklasın, bi arkadaş yada abla neyse burda okudum , hep ölü doğum yapıyormuş , 4 kez yaşamış bunları, tam büyüyormuş 5.6. ayda ölüyormuş bebekler , suni sancıyla doğum yapıyormuş, şimdi yine hamileymiş ama aylar geçtikçe sevinemiyor bile aksine endişe panik içerisinde eli yüreğinde ya yine ölürse diye, böylelerini görünce rabbim sabır veriyor , ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN.önümüze bakalım , konuştukça kötü oluruz, düşünmeyelim, bişylere odaklanmak lazım, gerçekten işe yarıyor evde kukuman kuşu gibi düşündükçe içten çürüyoz ağaç gibi, ben kpss ye taktım kafayı , bu arada bebekte istiyorum inş. olursa inş. rabbim sağlık versin karnımı iteleye iteleye gitmek istiyorumsonra doğurup atanmak bebeğime her şeyi,,istedigini düşünmeden yaşatmak istiyorum, hayaller umutlar bizi ayakta tutan, bunu düşünmeye başlayalı çocuk konusuna çok takılmamaya başladım, sizde bişyler bulun
olur valla , ona da bişy bulurlar kesin :)
Kızlar ben bugün bi takvim ayarladım hangi günler ilişkiye girdim işaretliyecem
Benim ve eşimin akrabaları sağolsunlar hiç sorgulamadılar, bi iki tane uyuz çıkıyor tabi. Bir çoğu aramadılar sadece mesaj attılar. Canım geçmiş olsun, aynı şeyleri konuşmak istemiyoruz, ne zaman ihtiyacın olursa burdayız diye. Bazıları çok çok daha sonra beni gördüklerinde geçmiş olsun dediler. Arayamadık konuşmak istemezsin diye dediler. Ama işte çevrede başka tiplerde çok. İnadına inadına hatırlatmak istercesine defalarca soranlarrr. Çak kafayı, koy torbaya, at denize
canım ben telefonuma şöyle bir uygulama indirdim. Adet günlerini, ilişki günlerini herşeyini tutuyorsun. Bir sonraki adetini, yumurtlama gününü hesaplıyor. çok güzel bir uygulama. Yüklerken adı ingilizce ama uygulamanın kendisi türkçe o yüzden kullanımıda kolayç benim telefonum galaxy. Benimkine uyumlu, eğer android telefon kullanıyorsanız yükleyebilirsiniz.
Period calendar / tracker
Eki Görüntüle 784208
Canım ben telefonuma şöyle bir uygulama indirdim. Adet günlerini, ilişki günlerini herşeyini tutuyorsun. Bir sonraki adetini, yumurtlama gününü hesaplıyor. Çok güzel bir uygulama. Yüklerken adı ingilizce ama uygulamanın kendisi Türkçe o yüzden kullanımıda kolayç Benim telefonum Galaxy. Benimkine uyumlu, eğer android telefon kullanıyorsanız yükleyebilirsiniz.
Period Calendar / Tracker
Eki Görüntüle 784208
sülalesinde tek bir kişi var sevdiğim, haklıymışımda, kadın bayramda gördüm gülerek dediki kızım kaç aylık oldu bebeğin karnın çıkmamış dedi, hamile olduğumu duymuş öldüğünü duymamış, bende öldüya bebeğim ... teyze dedim , nası kötü oldu üzüldü , defalarca özür diledi , öyle pişman olduki kadın yüzünden gözlerinden belli zaten, acını hatırlattım kuzum nolur affet beni özür dilerim diye, ben mahcup oldum yok önemli deil ... teyze diorm tüh nası düşüncesizlik ettim dedi, defalarca özür diledi koskoca kadın,, bende köye gitmiştim orda şeker vs tuttular normalde yemem de bak cebimde sana getirdim ta ordan , izne geldiğini duydum hem göriyim diye seni çok seviyorum gelin nolur kızma hatırlattım acını dedi, kadındaki düşünceye bak , demekki istense düşünülebiliyormuş bunu diyen 55-60 yaşında bi teyze , yaşının arkaasına sığınıp ağzına geleni söyleyen densizlerden değil,eşimin akrabası, diğerleri kazık kadar adam kadın ama dalga bile geçebiliecek kadar aptallar, bu yıl valla kimin ne olduğunu da tanıdım anladım gözüm açıldı, artık kendimi yırtmıcam insanlar için, önceliklerimi belirledim, hedefimi belirledim, inş. bu yolda ilerlicem, düşünmeden, görmeden , dinlemeden.
takmıcam hesap yapmıcam salıvercem kendimi diyorum ama duramıyorum yine yaaa, bak bu çok güzelmiş özellikle adet hesabı yönünden, gerçi kürtaj sonrası 1 -2 sapıttığı oldu günüm ama genelde bellidir günlerim, indirsemmi acaba andoidli benm telde , bebeğe karar verdiğimde günleri yazdım, ateş ölçtüm ayakları diktim, ne duyduysam yaptım olmadı,gün aşırı ilişki yok olmadı 2. ay salladım sadece 2-3 kez oldu hatta o ay ilişki yumurtlama günüm geçmişti hesapta yapmadım hiç bişy yapmadım vurdum kafayı yattım o ay hamile kalmışım, o yüzden bir daha denemede yapmayım diyordum direkt konuya gireyim vuriyim kafayı yatıyım fosur fosur diyordum ama bu uygulamada iyiymiş ya, benim bu şehirde çalışma imkanım yok dershaneye gitcem bende, zaten tayinciyiz girsem ne olcak zırt pırt taşıncaz :) eşimde istemiyor özel sektörde çalıştığımı kıskanç irkağim sevmiyor buranın insanlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?