yumurtlama tarihini o mu söylüyor senmi aklından sayıp hesaplıyosun takvime bakarak ?
slm arkadaşlar
bişey sorucam size.Allah nasip ederde hamile kalırsak, endişe ettiğiniz durumlar varmı bebek sağlıklı olurmu falan diye endişeye kapılıyormusunuz ?
slm arkadaşlar
bişey sorucam size.Allah nasip ederde hamile kalırsak, endişe ettiğiniz durumlar varmı bebek sağlıklı olurmu falan diye endişeye kapılıyormusunuz ?
kürtaj olan arkadaşlarım soğan kürü yaptınız mı ? ben ramazanda 15 gün yaptım ama 1 kez içebildim onda adet bitiminden 2 gün sonra başlamıştım şimdi adetim biteli bir hafta oluyor , yine yapsam bişy olurmu acaba? bi zararı var mı ki, sık sık idrar yolları enfeksiyonu- sistit oluyorum en azından temizlesin diyorum sonrasında da incir kürü iyi diyorlar bebek yapmadan başlayım diyorm ama ne önerirsiniz?
sen 2 tane adet girişi yapıyorsun. O aradaki süreyi hesaplayıp sonraki adetini, yumurtlama gününü hepsini gösteriyor. Arkası kırmızı olanlar adet günlerin. Papatya resmi olanlar gebelik şansının yüksek olduğu günler. Yumurta resmi olan yumurtlama günün. Kalp olanlarda ilişki günlerim onları ben işaretliyorum. Listeden seçiyorsun.
Eki Görüntüle 784236 Eki Görüntüle 784235 Eki Görüntüle 784237
kürtaj olan arkadaşlarım soğan kürü yaptınız mı ? ben ramazanda 15 gün yaptım ama günde 1 kez içebildim onda adet bitiminden 2 gün sonra başlamıştım şimdi adetim biteli bir hafta oluyor , yine yapsam bişy olurmu acaba? bi zararı var mı ki, sık sık idrar yolları enfeksiyonu- sistit oluyorum en azından temizlesin diyorum sonrasında da incir kürü iyi diyorlar bebek yapmadan başlayım diyorm ama ne önerirsiniz?
tatlım süpersin , dayanamadım gene hemen indiriyorum :) bu programın adı neydi canim aynısını indirsem ,
Bu topicteki bir çok kişi daha önce bebeğini kaybetmiş bu acı tecrübeyi yaşamış insanlar. O yüzden endişeler bizde tavan yapmış durumda canım.[/QUOT
canım bende dış gebelik geçirdim hatta diğer topikte konuşmuştuk seninle.Benim en çok endişelendiğim Allah sağlıkla nasip etsin İnş. hepimize. bebeğim olursa sağlıklı olurmu acaba konusu hep aklımda acaba herkestemi öyle benmi çok evhamlıyım ona takıldım
Bu topicteki bir çok kişi daha önce bebeğini kaybetmiş bu acı tecrübeyi yaşamış insanlar. O yüzden endişeler bizde tavan yapmış durumda canım.[/QUOT
canım bende dış gebelik geçirdim hatta diğer topikte konuşmuştuk seninle.Benim en çok endişelendiğim Allah sağlıkla nasip etsin İnş. hepimize. bebeğim olursa sağlıklı olurmu acaba konusu hep aklımda acaba herkestemi öyle benmi çok evhamlıyım ona takıldım
Hepimiz aynıyız canım. Annelik duygusu endişeyide beraberinde getiriyor. Hele daha önce kayıp yaşamışsan endişen hat safhada oluyor.
herkes aynı durumda canım seninle merak etme, ben ne zaman dua etsem hayırlıysa Yarabbim ver diyorum.
KÜRTAJ SONRASI DR BAKMADI ISRARIMA RAGMEN İÇİME SİNMEDİ KONTROLE BAŞKA DOKTORA GİTTİM İÇİM İLTİHAP DOLMUŞ , ZATEN ÇOK SANCIM OLUYORDU HAMİŞKEN, SOL KASIGIMDAN SABAHA KADAR KIVRANIYORDUM AGLIYORDUM BEN GAZ SANCISI BAGIRSAKLARDAN SANIYORDUM, MEGER YUMURTALIĞIM İLTİHAPLA DOLMUŞ VE ŞİŞMİŞ O DA BASKI YAPIP SANCI YAPIOMUŞ, HAMİLEYKEN ÇIKMIŞTI BİŞY OLMAZ DEDİ GÖNDERDİ UCUBE DR. EN ÇOK ONA BAGLIYORUM BEN AMA NEYSE, SONRA KONTROLDE DEDİ BAŞKA DR NASI BAKILMAZ ŞUNA BAK YUMURTALGIN BİRİ KOCAMAN DİĞERİ KÜÖÜCÜK KALMIŞ SANCI YAPAR DEDİ, 1,5 AY TEDAVİ GÖRDÜM ANTİBİYOTİK VE FİTİL KULLANDIM O GEÇTİ BU KEZ AŞIRI ANTİBİYOTİK KULLANMAMDAN DOLAYI HEPSİDE C GRUBU ANTİBİYOTİKTİ, BAGIRSAKLARIM MAHVOLDU AMİP OLMUŞUM AFEDERSİNİZ WC DE BÜYÜK ABDEST YERİNE SADECE KAN AKIYORDU MAKATTAN, YARARLI BAKTERİLERİ ANTİBİYOTİK ÖLDÜRDÜĞÜ İÇİN, BU KEZDE ONDAN TEDAVİ GÖRDÜM, YANİ 1 KERE GİTTİM HAMİLEYKEN DR A ADAM MAHVETTİ BENİ HAKKIM HARAM OLSUN, İLTİHA ÇIKTI BİŞY OLMAZ DEDİ BEBEK ÖLDÜ, SONRASINDA KONTROLÜMÜ YAPMADI BİŞY OLMAZ DEDİ İLTİHAP BÜYÜMÜŞ SARMIŞ , ONDAN KURTULAYIM DERKEN BAGIRSAKLARDAN OLDUK, , NE DİYİM ALLAHA HAVALE EDİYORUM,
bende sürekli sistit oluyorum kronikleşmiş artık zaten, sanki bu aralar yine var gibi, temizlensin istiyorum, kuzenimin 1,5 yıl çocuğu olmamış kullanmış soğan kürü ardından incir kürü bolda dua okumuş dogurcak maşallah yakında, yapan çok zaten çok da araştırdımda, günleri sorun oluyormu acaba, illa şu tarihler diyemi yapmak lazım
Period Calendar canım. Ama telefona indiğinde Regl Güncesi yazıyor. Her ikisiyle de arat bakalım.
KÜRTAJ SONRASI DR BAKMADI ISRARIMA RAGMEN İÇİME SİNMEDİ KONTROLE BAŞKA DOKTORA GİTTİM İÇİM İLTİHAP DOLMUŞ , ZATEN ÇOK SANCIM OLUYORDU HAMİŞKEN, SOL KASIGIMDAN SABAHA KADAR KIVRANIYORDUM AGLIYORDUM BEN GAZ SANCISI BAGIRSAKLARDAN SANIYORDUM, MEGER YUMURTALIĞIM İLTİHAPLA DOLMUŞ VE ŞİŞMİŞ O DA BASKI YAPIP SANCI YAPIOMUŞ, HAMİLEYKEN ÇIKMIŞTI BİŞY OLMAZ DEDİ GÖNDERDİ UCUBE DR. EN ÇOK ONA BAGLIYORUM BEN AMA NEYSE, SONRA KONTROLDE DEDİ BAŞKA DR NASI BAKILMAZ ŞUNA BAK YUMURTALGIN BİRİ KOCAMAN DİĞERİ KÜÖÜCÜK KALMIŞ SANCI YAPAR DEDİ, 1,5 AY TEDAVİ GÖRDÜM ANTİBİYOTİK VE FİTİL KULLANDIM O GEÇTİ BU KEZ AŞIRI ANTİBİYOTİK KULLANMAMDAN DOLAYI HEPSİDE C GRUBU ANTİBİYOTİKTİ, BAGIRSAKLARIM MAHVOLDU AMİP OLMUŞUM AFEDERSİNİZ WC DE BÜYÜK ABDEST YERİNE SADECE KAN AKIYORDU MAKATTAN, YARARLI BAKTERİLERİ ANTİBİYOTİK ÖLDÜRDÜĞÜ İÇİN, BU KEZDE ONDAN TEDAVİ GÖRDÜM, YANİ 1 KERE GİTTİM HAMİLEYKEN DR A ADAM MAHVETTİ BENİ HAKKIM HARAM OLSUN, İLTİHA ÇIKTI BİŞY OLMAZ DEDİ BEBEK ÖLDÜ, SONRASINDA KONTROLÜMÜ YAPMADI BİŞY OLMAZ DEDİ İLTİHAP BÜYÜMÜŞ SARMIŞ , ONDAN KURTULAYIM DERKEN BAGIRSAKLARDAN OLDUK, , NE DİYİM ALLAHA HAVALE EDİYORUM,
bende sürekli sistit oluyorum kronikleşmiş artık zaten, sanki bu aralar yine var gibi, temizlensin istiyorum, kuzenimin 1,5 yıl çocuğu olmamış kullanmış soğan kürü ardından incir kürü bolda dua okumuş dogurcak maşallah yakında, yapan çok zaten çok da araştırdımda, günleri sorun oluyormu acaba, illa şu tarihler diyemi yapmak lazım
geçmiş olsun canım allah yaşatmasın bidaha ne zaman geçirdin dış gebeliği
ben artık doktorların dış gebelik demesine inanmıyorum kese görünmeyince hemen dış gebelik diyo beyinsizler
ben hiç bi doktora inanmıyorum artık :)) oyuncak ediyorlar ellerine bırakınca kendini,kontrole gitcen dua edip düşünmicen bunu öğrendim, aksine en ufak bişy çıkarsa yaptırcan yapmıosa hemen değiştircen, önce den bi doktor olsn bilmem ne diodm şimdi öyle değil en ufak bişyinden gıcıklansam zırt pırt iyisini bulana kadar değiştircem artık
geçmiş olsun canım allah yaşatmasın bidaha ne zaman geçirdin dış gebeliği
ben artık doktorların dış gebelik demesine inanmıyorum kese görünmeyince hemen dış gebelik diyo beyinsizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?