Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

slm arkadaşlar

bişey sorucam size.Allah nasip ederde hamile kalırsak, endişe ettiğiniz durumlar varmı bebek sağlıklı olurmu falan diye endişeye kapılıyormusunuz ?

kürtaj olan arkadaşlarım soğan kürü yaptınız mı ? ben ramazanda 15 gün yaptım ama günde 1 kez içebildim onda adet bitiminden 2 gün sonra başlamıştım şimdi adetim biteli bir hafta oluyor , yine yapsam bişy olurmu acaba? bi zararı var mı ki, sık sık idrar yolları enfeksiyonu- sistit oluyorum en azından temizlesin diyorum sonrasında da incir kürü iyi diyorlar bebek yapmadan başlayım diyorm ama ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
yumurtlama tarihini o mu söylüyor senmi aklından sayıp hesaplıyosun takvime bakarak ?

Sen 2 tane adet girişi yapıyorsun. O aradaki süreyi hesaplayıp sonraki adetini, yumurtlama gününü hepsini gösteriyor. Arkası kırmızı olanlar adet günlerin. Papatya resmi olanlar gebelik şansının yüksek olduğu günler. Yumurta resmi olan yumurtlama günün. Kalp olanlarda ilişki günlerim onları ben işaretliyorum. Listeden seçiyorsun.

slm arkadaşlar

bişey sorucam size.Allah nasip ederde hamile kalırsak, endişe ettiğiniz durumlar varmı bebek sağlıklı olurmu falan diye endişeye kapılıyormusunuz ?

Bu topicteki bir çok kişi daha önce bebeğini kaybetmiş bu acı tecrübeyi yaşamış insanlar. O yüzden endişeler bizde tavan yapmış durumda canım.

bendede çok fazla enfeksiyon görülüyor, soğan kürü ve incir kürünü çok duydum ama hiç araştırıp uygulamadım, aslında enfeksiyon için arkadaşım 1 günde 5 litre su içmiş doktora gitmiş doktor demişki sen ne yaptın enfeksiyon falan hiç bir şey kalmamış sende, suyun bi zararı dokunmaz ama ben çok fazla sıvı tüketen bir insan değilim, bir gün deneyecem ama :) alacam önüme damacanayı ağzımı açıp pompalayacağım suyu

tatlım süpersin , dayanamadım gene hemen indiriyorum :) bu programın adı neydi canim aynısını indirsem ,

kuzum ben soğan kürünü 1 ay yaptım. iltihap için kullanmıştım bidaha yapamadım tatile çıktık aslında bu ay benimde aklımdaydı incir kürüne başlamak ama bu ay adetim 6 gün erken gelip 3 gün sürdü bitti bende başlayamadım haliyle.
inşallah kullanmamıza gerek kalmadan gelir bebişlerimiz

KÜRTAJ SONRASI DR BAKMADI ISRARIMA RAGMEN İÇİME SİNMEDİ KONTROLE BAŞKA DOKTORA GİTTİM İÇİM İLTİHAP DOLMUŞ , ZATEN ÇOK SANCIM OLUYORDU HAMİŞKEN, SOL KASIGIMDAN SABAHA KADAR KIVRANIYORDUM AGLIYORDUM BEN GAZ SANCISI BAGIRSAKLARDAN SANIYORDUM, MEGER YUMURTALIĞIM İLTİHAPLA DOLMUŞ VE ŞİŞMİŞ O DA BASKI YAPIP SANCI YAPIOMUŞ, HAMİLEYKEN ÇIKMIŞTI BİŞY OLMAZ DEDİ GÖNDERDİ UCUBE DR. EN ÇOK ONA BAGLIYORUM BEN AMA NEYSE, SONRA KONTROLDE DEDİ BAŞKA DR NASI BAKILMAZ ŞUNA BAK YUMURTALGIN BİRİ KOCAMAN DİĞERİ KÜÖÜCÜK KALMIŞ SANCI YAPAR DEDİ, 1,5 AY TEDAVİ GÖRDÜM ANTİBİYOTİK VE FİTİL KULLANDIM O GEÇTİ BU KEZ AŞIRI ANTİBİYOTİK KULLANMAMDAN DOLAYI HEPSİDE C GRUBU ANTİBİYOTİKTİ, BAGIRSAKLARIM MAHVOLDU AMİP OLMUŞUM AFEDERSİNİZ WC DE BÜYÜK ABDEST YERİNE SADECE KAN AKIYORDU MAKATTAN, YARARLI BAKTERİLERİ ANTİBİYOTİK ÖLDÜRDÜĞÜ İÇİN, BU KEZDE ONDAN TEDAVİ GÖRDÜM, YANİ 1 KERE GİTTİM HAMİLEYKEN DR A ADAM MAHVETTİ BENİ HAKKIM HARAM OLSUN, İLTİHA ÇIKTI BİŞY OLMAZ DEDİ BEBEK ÖLDÜ, SONRASINDA KONTROLÜMÜ YAPMADI BİŞY OLMAZ DEDİ İLTİHAP BÜYÜMÜŞ SARMIŞ , ONDAN KURTULAYIM DERKEN BAGIRSAKLARDAN OLDUK, , NE DİYİM ALLAHA HAVALE EDİYORUM,
bende sürekli sistit oluyorum kronikleşmiş artık zaten, sanki bu aralar yine var gibi, temizlensin istiyorum, kuzenimin 1,5 yıl çocuğu olmamış kullanmış soğan kürü ardından incir kürü bolda dua okumuş dogurcak maşallah yakında, yapan çok zaten çok da araştırdımda, günleri sorun oluyormu acaba, illa şu tarihler diyemi yapmak lazım

geçmiş olsun canım allah yaşatmasın bidaha ne zaman geçirdin dış gebeliği
ben artık doktorların dış gebelik demesine inanmıyorum kese görünmeyince hemen dış gebelik diyo beyinsizler

geçmiş olsun arkadaşım, Allah bir daha yaşatmasın inşallah...

canım bu mesajını okuyunca ben bunu ne zaman yazdım dedim kendi kendime ama sonradan senmişsin gördüm.
aynı dertleri bende yaşadım
iltihaptan dolayı sol yumurtalığım ağrımış ama geri zekalı beyinsiz dış gebelik sol tüpte kese oluşmuş deyip çat diye aldı bebeğimi.
sonrasında kürtajdan kaynaklanan iltihaplar rahmimi sardı aylarca tedavi gördüm ilaçlarla bir defada 7 antibiyotik içiyodum o kadar çoktu iltihap. dediğin gibi bendede kanama oluyodu büyük abdestimi yaparken. kürtaj esnasında rahim ağzında açılan yara da cabası.

inşallah gerek kalmaz bu kürlere bu ay hamiş oluruz ama olmazsakda bidahaki ay incir kürü ve hayıt suyunu kullanacağım

ben artık doktorların dış gebelik demesine inanmıyorum kese görünmeyince hemen dış gebelik diyo beyinsizler

ben hiç bi doktora inanmıyorum artık :)) oyuncak ediyorlar ellerine bırakınca kendini, kontrole gitcen dua edip düşünmicen bunu öğrendim, aksine en ufak bişy çıkarsa yaptırcan yapmıosa hemen değiştircen, önce den bi doktor olsn bilmem ne diodm şimdi öyle değil en ufak bişyinden gıcıklansam zırt pırt iyisini bulana kadar değiştircem artık

valla katılıyorum sana
ben 4. doktorumda doğruyu bulduğuma inanıyorum artık
hoş onuda teyit etmek için ondan başka 6 doktora daha danıştımya neyse
önceki 3 doktorun hepsi birbirinden gereksiz bırak doktorluğu hastaneye hizmetli bile olamazlar

dediğin doğru benim bi şüphemde bu işte dış gebelik artık söylemiyorum bile insanlar saçmalama der gibi bakıyorlar.mayıs 13'te laparoskopi oldum.
dopler testinde ve ilk dr. muayenesinde sağ tarafta denildi koca raporda sağ yazıyor. başka bir doktor muayenesinde sağ tarafta denildi
ilaç verildi ısrarla solum ağrıyo deyip durdum.ameliyata sağ tüp diye girdim sol tüpteymiş gebelik gelde güven bakalım.dediklerine göre Allah sağlıkla huzurla mutlulukla eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar versin hepimize İnş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…