- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
dediğin doğru benim bi şüphemde bu işte dış gebelik artık söylemiyorum bile insanlar saçmalama der gibi bakıyorlar.mayıs 13'te laparoskopi oldum.
dopler testinde ve ilk dr. muayenesinde sağ tarafta denildi koca raporda sağ yazıyor. başka bir doktor muayenesinde sağ tarafta denildi
ilaç verildi ısrarla solum ağrıyo deyip durdum.ameliyata sağ tüp diye girdim sol tüpteymiş gebelik gelde güven bakalım.dediklerine göre Allah sağlıkla huzurla mutlulukla eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar versin hepimize İnş.
canım bu mesajını okuyunca ben bunu ne zaman yazdım dedim kendi kendime ama sonradan senmişsin gördüm.
aynı dertleri bende yaşadım
iltihaptan dolayı sol yumurtalığım ağrımış ama geri zekalı beyinsiz dış gebelik sol tüpte kese oluşmuş deyip çat diye aldı bebeğimi.
sonrasında kürtajdan kaynaklanan iltihaplar rahmimi sardı aylarca tedavi gördüm ilaçlarla bir defada 7 antibiyotik içiyodum o kadar çoktu iltihap. dediğin gibi bendede kanama oluyodu büyük abdestimi yaparken. kürtaj esnasında rahim ağzında açılan yara da cabası.
inşallah gerek kalmaz bu kürlere bu ay hamiş oluruz ama olmazsakda bidahaki ay incir kürü ve hayıt suyunu kullanacağım
canım patoloji raporunda yazıyodur gerçekler onu araştırdınmı hiç.
banada sol tüpte dedi beyin özürlü ama ben dış gebelik bile geçirmemişim rahim içinden almış bebeğimi bana patoloji raporumu bile ısrarla dış gebelik diye yorumladı hayvan
ne çektik be :))) valla aman o günler gitsinde geri gelmesin inş. ben komşular övdü die gittim doktora birde gurbet olunca yabancısın kim ne derse inanıosn sonrada ölünce diolarki aman o zaten şuna çocuğunu almalıyız sakat dedi ısrarla , o aldırmadı bak sapsağlam dediler, madem öyle nie başta demiosunuz, adamın adı çıkmış ama alakası yok, doymuş paraya hastaya , elinin ucuyla iki ultrason sürttürüyor gönderiyor , millet ayağıyla çıkıyor , koyun gibi peş peşe, bi kez gittim bi daha gitmem dedim ama zaten bi dahakine gittiğimde çocuğum öldüğü için kürtaja gittim , şimdi ki hastası az güler yüzlü bi adam ,30-40 dk ilgileniyor , herşeyi soruyosun, çıkarınca aleti gösteriyor sana ne olduğunu anlatıyor , geç oldu ama buldukdiğeri kürtaj sonrası dediki olur öle ölümler, diğer kalmanda aspirin iç olmadı iğne vurulursun dedi tahlil felan yapmadan, diğerine şimdikine sordum nası kızdı öle saçmalık olurmu en ufak darbede ölürsün kimse hastaneye de almaz hiç bi doktorda kabul etmez kanama durmaz kan cıvıttığı için hemde düşer dedi, şimdi tahlilimi yaptırdım memlekette 600 km yol gittim yaptırabilmek için sonuçları ailem alıp göndercek ona göre hemen biticem doktorun kapısında inş. :) inş temiz çıkar
canım patoloji raporunda yazıyodur gerçekler onu araştırdınmı hiç.
banada sol tüpte dedi beyin özürlü ama ben dış gebelik bile geçirmemişim rahim içinden almış bebeğimi bana patoloji raporumu bile ısrarla dış gebelik diye yorumladı hayvan
Ben bebeğinin kalbi durmuş kürtaj olmalısın dediklerinde 5 farklı doktora gittim. Söylenenleri tam olarak anlatmadığım halde hepsi aynı şeyi söyleyince dedim tamam artık yapacak birşey yok takdiri ilahi. Kürtajımda sorunsuz geçti çok şükür. Sonrasında kist oluşmuş dedi doktorum ama o ay içinde o da kayboldu gitti. Kürtaj sonrasında rahimde kendini 1 ay içinde toparlamıştı.
ameliyatı tanıdık bi doktor yaptı patoloji raporu falan vermedi.bende istemedim senin durumunu dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar sayfasında okumuştum ağlayarak zaten hep ağlıyodum :) o zamana kadar hep diyodum ben nerden biliyim dış gebelikmi diye
senin durumun daha çok aklımı kurcalamaya başlamıştı o zaman ama hiç cesaret edipte istemedim p.tesi günüde gittim aynı doktora ama istemedim neyse olan oldu çare yok İnş. bundan sonrası çok çok çooook güzel olur.
slm arkadaşlar
bişey sorucam size.Allah nasip ederde hamile kalırsak, endişe ettiğiniz durumlar varmı bebek sağlıklı olurmu falan diye endişeye kapılıyormusunuz ?
ayy ben o konuda çoookk korkuyorum dillendirmek istemiorum ama Allah korusun yaaa :18::18:
sen istememiş olsan bile doktor seni hasta kayıt defterine riskli gebelik olarak işliyo kürtaj yapıyo patolojiye göndermesi lazımdı.
aynen canım artık olmuşla ölmüşe çare bulamayız elimizden gelen tek şey geleceğe dair güzel şeyler düşünmek ve bol bol dua etmek
ben geçen yıl 3 aylık öldü karnımdainş. rabbim kucağımızı doldurur evimizi şenlendirir, en iyi damdan düşen anlıyor zaten, anne kadar kimsenin canı yanmıyor acımıyor, senin ciğerin yanarken insanlar abartıyorsun gibi görüyor, ben hayatımdan tüm patavatsızları çıkardım, ben acı çekerken ağlarken canımın yanması hiç gözümde yoktu içim acıyordu, !
benim arkadaşımda kürtaj oldu yok kıl kadar bilmem ne kalmış bak 15 senedir çocuğu olmuyor bilmem ne diyenler mi ararsın o acılı panik tükenmiş halimle, amaaan ona mı üzülüyorsun çocuk bile değil küçücük 2 aylıktan ne olcak diyen kızanı içini oyanı mı ararsın, yoksa hahaha dua edinde bilmem kaç yıl dr ambargo koymasın çocuk yapmayın diye gülerek aklınca espri yapan aptallarımı ararsın, bunların hepsini sildim bu ay hayatımdan yüzlerini dahi görmek istemiyorum , kafamda rahatladı zaten, hadsiz insanlardan ne kadar nefret edersem o kadar burnumun dibinde bitiyorlarşimdi rahatım en azından duymuyorum , görmüyorum ,acım aklıma gelmiyor, hava almak için dışarı çıkıoduk avm de felan heryer de bebek , herkes hamile , nası canim yanıyordu boğazıma düğümleniyordu herşey, ağlıyordum milletin içinde elimde değildi ama anlayan yok , sonra kendime geldim şükür , vardır rabbimin bi bildiği kasmıcam hiç bırakcam herşeyi ,
kızlar adetime daha 8 gün var acaba test yapsam çıkar mi ki bişey ayın 12. 13. 14. 15. günleri yumurtlama dönemimdi zaten bu ay da olmazsa doktora gitcem tekrar
bence bekle erken daha 1-2 gün kala olsa neysede 8 gün fazla gibi
ya canim ya utanmiyorlarmi o nasil laf yakızlar durumunlarınıza çok üzüldüm Rabbim bir daha göstermesin. çok şükür bizde öyle bi durum olmadı 3 . ayımızdada başarısız olduk henüz silik çizgi bile görmedim Rabbim aratmadan sağlıkla nasip etsin gebelik düşünmeden önce doktora gitmiştim smear testi kan tahlili alttan muayene ile yumurtalıklara bakmıştı herşey normal dedi acaba bi daha doktora ne zaman gitsem bu arada folik asitte kullanıyorum ayrıca epilepsi hastasıyım ilaçlarımın dozunu düşürene kadar bebek istemediğim için 1 yıl erteledik çok şükür herşey yolunda, nöroloji doktorum herşey yolunda kullandığın ilaçla sağlıklı gebelik geçiren çok hastamız var ama yine de kimseye sağlıklı bebeğin olacak diye %100 garanti veremem Allah'a sığınıyoruz dedi işte böyle benim sorunumda ama benim sıkıntım eşimin ailesi eşim ciddi bi sağlık sorunun yok ailem bilmesin bişey derler kırılırsın dedi söylemedik çocuk istemiyoruz diye bisürü şey söylediler son bombalarıda 1 sene istemedin şimdi arar bulamazsın yanar kavrulursun bu laf mı ya herşey nasip kısmet dedim ama çok üzülüyorum eşime dedim, eşimde canım boş konuşuyorlar sen onlara bakma diyor bide aynı memleketteyiz haftada bir görüyorum maalesef
kızlar durumunlarınıza çok üzüldüm Rabbim bir daha göstermesin. çok şükür bizde öyle bi durum olmadı 3 . ayımızdada başarısız olduk henüz silik çizgi bile görmedim Rabbim aratmadan sağlıkla nasip etsin gebelik düşünmeden önce doktora gitmiştim smear testi kan tahlili alttan muayene ile yumurtalıklara bakmıştı herşey normal dedi acaba bi daha doktora ne zaman gitsem bu arada folik asitte kullanıyorum ayrıca epilepsi hastasıyım ilaçlarımın dozunu düşürene kadar bebek istemediğim için 1 yıl erteledik çok şükür herşey yolunda, nöroloji doktorum herşey yolunda kullandığın ilaçla sağlıklı gebelik geçiren çok hastamız var ama yine de kimseye sağlıklı bebeğin olacak diye %100 garanti veremem Allah'a sığınıyoruz dedi işte böyle benim sorunumda ama benim sıkıntım eşimin ailesi eşim ciddi bi sağlık sorunun yok ailem bilmesin bişey derler kırılırsın dedi söylemedik çocuk istemiyoruz diye bisürü şey söylediler son bombalarıda 1 sene istemedin şimdi arar bulamazsın yanar kavrulursun bu laf mı ya herşey nasip kısmet dedim ama çok üzülüyorum eşime dedim, eşimde canım boş konuşuyorlar sen onlara bakma diyor bide aynı memleketteyiz haftada bir görüyorum maalesef
ben geçen yıl 3 aylık öldü karnımda
şubat 2013 annesi olacaktım olmadı halen daha o tipiye gizli gizli girerim bebişlerini anlatmalarını okurum..
eğer ölmeseydi bebişim şimdi diş çıkarma zamanıdı..
unutmadım unutmamda ama yola devam ..hepiniz anlatmışken bende yazayım dedim..zannedersem deliriyom
ya canim ya utanmiyorlarmi o nasil laf yaben hep kendi kendime diyorum dua ediyorum Rabbim sen bana evlat nasib eyle eyleki seni tanimayanlar tanisinlar bilsinlerki Rabbim herseye kadirdir veren de Allah alanda Allah
oyle konusanlar tam Allahi tanimiyanlar heralde
benimde ardimdan konusanlar cok hatda bu ara duymusdum kadinlar esimin ardinnan konusmuslar esimin dayisinin cocugu olmuyor kac yillardir demislerki (Allah korusun) esim ona benzemis onun da cocugu olmuyacak diye ay ben nasil uzuldum Ya Rabbim sen ver evladimi bu konusanlar yuz ustu kalsinlar diye dua etdim iste nasib kismet kimseye aldirmamak gerek
bu arada herkese selam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?