Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

canım patoloji raporunda yazıyodur gerçekler onu araştırdınmı hiç.
banada sol tüpte dedi beyin özürlü ama ben dış gebelik bile geçirmemişim rahim içinden almış bebeğimi bana patoloji raporumu bile ısrarla dış gebelik diye yorumladı hayvan

ne çektik be :))) valla aman o günler gitsinde geri gelmesin inş. ben komşular övdü die gittim doktora birde gurbet olunca yabancısın kim ne derse inanıosn sonrada ölünce diolarki aman o zaten şuna çocuğunu almalıyız sakat dedi ısrarla , o aldırmadı bak sapsağlam dediler, madem öyle nie başta demiosunuz, adamın adı çıkmış ama alakası yok, doymuş paraya hastaya , elinin ucuyla iki ultrason sürttürüyor gönderiyor , millet ayağıyla çıkıyor , koyun gibi peş peşe, bi kez gittim bi daha gitmem dedim ama zaten bi dahakine gittiğimde çocuğum öldüğü için kürtaja gittim , şimdi ki hastası az güler yüzlü bi adam ,30-40 dk ilgileniyor , herşeyi soruyosun, çıkarınca aleti gösteriyor sana ne olduğunu anlatıyor , geç oldu ama bulduk diğeri kürtaj sonrası dediki olur öle ölümler, diğer kalmanda aspirin iç olmadı iğne vurulursun dedi tahlil felan yapmadan, diğerine şimdikine sordum nası kızdı öle saçmalık olurmu en ufak darbede ölürsün kimse hastaneye de almaz hiç bi doktorda kabul etmez kanama durmaz kan cıvıttığı için hemde düşer dedi, şimdi tahlilimi yaptırdım memlekette 600 km yol gittim yaptırabilmek için sonuçları ailem alıp göndercek ona göre hemen biticem doktorun kapısında inş. :) inş temiz çıkar

Son düzenleme:

Ben bebeğinin kalbi durmuş kürtaj olmalısın dediklerinde 5 farklı doktora gittim. Söylenenleri tam olarak anlatmadığım halde hepsi aynı şeyi söyleyince dedim tamam artık yapacak birşey yok takdiri ilahi. Kürtajımda sorunsuz geçti çok şükür. Sonrasında kist oluşmuş dedi doktorum ama o ay içinde o da kayboldu gitti. Kürtaj sonrasında rahimde kendini 1 ay içinde toparlamıştı.

yok yaa biz seninle doktor yerine hastane hizmetlisinemi muayene olduk acaba
benimkide aynı şeyleri yaptı hatta bana ikinci kez dış gebelik geçirebilirsin dedi
aylarca ilaç tedavisi verdi antibiyotik kullandırdı
bu gittiğim doktor ortaya çıkardı herşeyi
dış gebelik geçirmemişsin rahim içinden almış bebeğini dedi
ayrıca kullandığın antibiyotiklerin hiç alakası yok seninle sen başım ağrıyo demişsin adam sana vitamin ilacı vermiş o kadar alakasız dedi. sağolsun çok memnunum çok iyi bi doktor istediğim saatte arıyorum hiç çekinmeden cevap veriyo ayrıntılarıyla anlatıyo telefonda. çok kafa dengi çok hastası yok randevusuz gidiyorum yinede hiç sıra beklemeden giriyorum çünkü artık randevusuz alıyo beni.
inşallah 2 doğumu da onda yapmak istiyorum allah nasip ederse

ameliyatı tanıdık bi doktor yaptı patoloji raporu falan vermedi.bende istemedim senin durumunu dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar sayfasında okumuştum ağlayarak zaten hep ağlıyodum :) o zamana kadar hep diyodum ben nerden biliyim dış gebelikmi diye
senin durumun daha çok aklımı kurcalamaya başlamıştı o zaman ama hiç cesaret edipte istemedim p.tesi günüde gittim aynı doktora ama istemedim neyse olan oldu çare yok İnş. bundan sonrası çok çok çooook güzel olur.

ben bu sefer akıllandım bu doktor sorun var derse başkasına gitcem oda derse başkasına gerekirse 30 doktora gitcem ama hemen vermicem vicdan azabını hala atamadım

sen istememiş olsan bile doktor seni hasta kayıt defterine riskli gebelik olarak işliyo kürtaj yapıyo patolojiye göndermesi lazımdı.
aynen canım artık olmuşla ölmüşe çare bulamayız elimizden gelen tek şey geleceğe dair güzel şeyler düşünmek ve bol bol dua etmek

slm arkadaşlar

bişey sorucam size.Allah nasip ederde hamile kalırsak, endişe ettiğiniz durumlar varmı bebek sağlıklı olurmu falan diye endişeye kapılıyormusunuz ?

ayy ben o konuda çoookk korkuyorum dillendirmek istemiorum ama Allah korusun yaaa :18::18:

kızlar adetime daha 8 gün var acaba test yapsam çıkar mi ki bişey ayın 12. 13. 14. 15. günleri yumurtlama dönemimdi zaten bu ay da olmazsa doktora gitcem tekrar

Eğer kalp atışı hiç duyulmamış olsaydı da bebeği alcaz sorun var deselerdi inanmaz beklerdim. Ama daha önce kalp atışı duyulmuşken sonrasında duyulmayınca emin oldum. O yüzden vicdanen bir acım yok.

ben geçen yıl 3 aylık öldü karnımda
şubat 2013 annesi olacaktım olmadı halen daha o tipiye gizli gizli girerim bebişlerini anlatmalarını okurum..
eğer ölmeseydi bebişim şimdi diş çıkarma zamanıdı..
unutmadım unutmamda ama yola devam ..hepiniz anlatmışken bende yazayım dedim..zannedersem deliriyom

kızlar durumunlarınıza çok üzüldüm Rabbim bir daha göstermesin. çok şükür bizde öyle bi durum olmadı 3 . ayımızdada başarısız olduk henüz silik çizgi bile görmedim Rabbim aratmadan sağlıkla nasip etsin gebelik düşünmeden önce doktora gitmiştim smear testi kan tahlili alttan muayene ile yumurtalıklara bakmıştı herşey normal dedi acaba bi daha doktora ne zaman gitsem bu arada folik asitte kullanıyorum ayrıca epilepsi hastasıyım ilaçlarımın dozunu düşürene kadar bebek istemediğim için 1 yıl erteledik çok şükür herşey yolunda, nöroloji doktorum herşey yolunda kullandığın ilaçla sağlıklı gebelik geçiren çok hastamız var ama yine de kimseye sağlıklı bebeğin olacak diye %100 garanti veremem Allah'a sığınıyoruz dedi işte böyle benim sorunumda ama benim sıkıntım eşimin ailesi eşim ciddi bi sağlık sorunun yok ailem bilmesin bişey derler kırılırsın dedi söylemedik çocuk istemiyoruz diye bisürü şey söylediler son bombalarıda 1 sene istemedin şimdi arar bulamazsın yanar kavrulursun bu laf mı ya herşey nasip kısmet dedim ama çok üzülüyorum eşime dedim, eşimde canım boş konuşuyorlar sen onlara bakma diyor bide aynı memleketteyiz haftada bir görüyorum maalesef

ya canim ya utanmiyorlarmi o nasil laf ya ben hep kendi kendime diyorum dua ediyorum Rabbim sen bana evlat nasib eyle eyleki seni tanimayanlar tanisinlar bilsinlerki Rabbim herseye kadirdir veren de Allah alanda Allah
oyle konusanlar tam Allahi tanimiyanlar heralde
benimde ardimdan konusanlar cok hatda bu ara duymusdum kadinlar esimin ardinnan konusmuslar esimin dayisinin cocugu olmuyor kac yillardir demislerki (Allah korusun) esim ona benzemis onun da cocugu olmuyacak diye ay ben nasil uzuldum Ya Rabbim sen ver evladimi bu konusanlar yuz ustu kalsinlar diye dua etdim iste nasib kismet kimseye aldirmamak gerek
bu arada herkese selam kizlar

canım bencede kimseye sölemeni gerektirecek bişi yok.. Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahhh

çok geçmiş olsn canim , bakma sayfalara bende giriyordum bakıyordum ama artık girmiyorum , canın sıkılır boşver, olmuş geçmiş diye bakalım, inş şefaatçimiz olur, bir daha denedinmi geçen yılki kürtajdan sonra canim, başka bişy çıktımı , herşeyin normale döndümü ,adetin felan kürtaj sonrası ? korunuyormusun ? bir de dr ne kadar korun demişti kürtaj sonrası ? çok sordum kusuruma bakma nolur,

hoşgeldin cnmm

ay sorma bende nisan ayıydı kuzene gitmiştim öle kave içmeye derken mevzular mevzular. yenge kalkıp demezmi bana e senden sonra ewlenen kuzeninin bebeği oluyo sizin olmuyomu yoksa falandı filandı derken bana şunu yap bunu yap die kısır muamelesi yapmazmı yenge diyorum biz düşünmüoruz daha ama hak getire.. yok bilmem ne kaynatcakmışım alltan içime sokcakmışım falan filan .. anlıcağın canım adım kısıra çıkmış benim haberim yok
ya tamam olmayadabilir.. ya cidden olmuyosa ne kadar incitici davrandıklarının farkında değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…