evet ya insanlar bunu soylerken hicmi Allahin varligini dusunmezler buna hayret ediyorumhoşgeldin cnmm
ay sorma bende nisan ayıydı kuzene gitmiştim öle kave içmeye derken mevzular mevzular. yenge kalkıp demezmi bana e senden sonra ewlenen kuzeninin bebeği oluyo sizin olmuyomu yoksa falandı filandı derken bana şunu yap bunu yap die kısır muamelesi yapmazmıyenge diyorum biz düşünmüoruz daha ama hak getire.. yok bilmem ne kaynatcakmışım alltan içime sokcakmışım falan filan .. anlıcağın canım adım kısıra çıkmış benim haberim yok
ya tamam olmayadabilir.. ya cidden olmuyosa ne kadar incitici davrandıklarının farkında değiller
dr. 6 ay korun dedi.ama ben 3 ay falan korundumçok geçmiş olsn canim , bakma sayfalara bende giriyordum bakıyordum ama artık girmiyorum , canın sıkılır boşver, olmuş geçmiş diye bakalım, inş şefaatçimiz olur, bir daha denedinmi geçen yılki kürtajdan sonra canim, başka bişy çıktımı , herşeyin normale döndümü ,adetin felan kürtaj sonrası ? korunuyormusun ? bir de dr ne kadar korun demişti kürtaj sonrası ? çok sordum kusuruma bakma nolur,
[SUB][SUB]evet ya insanlar bunu soylerken hicmi Allahin varligini dusunmezler buna hayret ediyorum
dun esimle sohbet ediyorum okadar normal karsiliyorki sagolsun ben bebgimiz olsun istiyorum masoom diyorum oda Allah nezaman nasib ederse o zaman olucak sakin uzulme diyor cok gecmez olur diyor insallah dedim
insallah herkesin olur tez zamanda
olsunda bu konusan insanlarin cenesi kapansin eslerimiz normal karsiliyor kenardakilar sanki bize bekci! ne oldu nezaman olucak diye soruyorlar, birakin biz dusunelim size ne demek gerek o insanlara
evet belliki bugunmus yumurtlama gunu bugun de calis bence kahve icirt esine iliskiden once hadi hayirlisi
evet belliki bugunmus yumurtlama gunu bugun de calis bence kahve icirt esine iliskiden once hadi hayirlisi
canim ya demekki sen hamile kala bilirsin kisir gibi konusanlarinki kendilerine kalmis konustuklari insallah tez zamanda yine kalicaksin hamile[SUB][SUB]
Ahh bu patavatsız insan müsbettelerini alacan kaynar kazana atacannn
ay ne üzülmüştüm o gün o muhabetin üstüne 20 gün sonra hem hamile olduğumu hemde düşük yaptığpımı öğrenmiştim..[/SUB][/SUB]
sevmiyorsa o zaman baska yollari dene dun calisma oldumu sizde?Sevmiyoki yaaa
sevmiyorsa o zaman baska yollari dene dun calisma oldumu sizde?
dr. 6 ay korun dedi.ama ben 3 ay falan korundum
patolide bişi çıkmadı..hiç bişeyim normale dönmedi..adetim 40 gün olmaya başladı..
7-8 ay dr. gittim yum takibi .çatlatma iğnesi klomen her yol denedik olmadı..bu ayda aşılamaya başladık
inşlah aşılamada tutar.2 yıl oldu artık bebişim olsun.bi kızım var 7 yaşında..sorularına cvp verdiysem ne mutlu bana
o zaman bugun kahve ve ya bol sogan sarimsak yidirtmeye calis esine9(bunlarida sevmiyor deme sakin) ve birlikte olun bence kacirtma bugunu hadi hayirlisiEvet canımm oldu.
bendede çok fazla enfeksiyon görülüyor, soğan kürü ve incir kürünü çok duydum ama hiç araştırıp uygulamadım, aslında enfeksiyon için arkadaşım 1 günde 5 litre su içmiş doktora gitmiş doktor demişki sen ne yaptın enfeksiyon falan hiç bir şey kalmamış sende, suyun bi zararı dokunmaz ama ben çok fazla sıvı tüketen bir insan değilim, bir gün deneyecem ama :) alacam önüme damacanayı ağzımı açıp pompalayacağım suyu
Kizlar doktordan geldim..
ohhh icim rahatladi asiya gerek yokmus simdilik...
Hastaligimda sorun olmazmis..
Hersey yolunda dedi.. cok mutluyduk..
o an esim le goz goze baktik ve mik mik dioduk..
doktor dedi siz calisin !! sorun yok
Allh'im insallah bu ay hamis kalirim.. kaliriz..
Optum hepinizi..
(o kadar mutluyum )
ayyy çok tatlısın yaaaaaa,, hadi bakalım büyükşehir çalışıyor tabelasını as kapıya başlayın çalışmalara, çok sevindim adına daha beklemene gerek yok ne güzel , hayırlısıyla bende duyaydım iyi haberleri , peşinden gelcem hemen,hadi size bol mik mik ozaman
hadi mik mik ozaman hadi hayirlisiKizlar doktordan geldim..
Optum hepinizi..
(o kadar mutluyum )
canım benim cok sevindim senin adına hadi o zaman basla çalışmaya insallah gelirbu ay meleğinKizlar doktordan geldim..
Optum hepinizi..
(o kadar mutluyum )
Kizlar doktordan geldim..
Optum hepinizi..
(o kadar mutluyum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?