Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Canım gözün aydın olsun ama hastalığın neydi ki aşı olacaktin??

canım benim cok sevindim senin adına hadi o zaman basla çalışmaya insallah gelirbu ay meleğin

hadi mik mik ozaman hadi hayirlisi

cok sagolun kizlar.. o kadar mutlu oldum ki anlatamam.. ( Tam hapi birakip heveslenmisken simdi geri korunmam lazim 3-4 ay beklmem lazim dediler yaa yikildim ama benim doktor rahatlati icimi)

Canim asi her 10 yil tekrarlanmasin gerekiyomus.. (mecbur degilmisiz, bi baska doktor beni korkutmustu hamile kalmadan yap yoksa soyle boyle olur.. off korkutu cadi doktor)

Hastaligim baska bisey care bulunmayan basimin belasi.. krizler oluyo suan krizden ciktiim icin doktor tam sirasi dedi..
insallah olurum !!

Inşallah canım inşallah tez zamanda. Çalışmalar.tam gaz o zaman :)

selam canlar o kadar yoğunum ki yazamıyorum evde duramıyorum kaç gündür alcam en sonunda akıllı telefon yaaa
yarın benim de başlamam lazım testlere de 2 tane var elimde ben sabah akşam yapılması gerektiğini bilmiyordum:44::44:şimdi sipariş etsem ptesiden önce gelmez acaba pazar günü mü başlasam ne dersiniz bat 16 sı 26 gün sürüyor hesaplayıcıya göre şansın en yüksek olduğu gün 28 i imiş:44::44:

cnm. hemen bir duzeltme yapayim. spermler hemen ulasmiyr yerine. tam 10 saatte ulasiyr yumurtaya ve sonra dollenme basliyr. onun icin yumurtlama gununde degil oncesinde iliskiye baslaniur ki icerde sperm bulunup dollesin. yoksa sans kacabiliyr.

cnm. hemen bir duzeltme yapayim. spermler hemen ulasmiyr yerine. tam 10 saatte ulasiyr yumurtaya ve sonra dollenme basliyr. onun icin yumurtlama gununde degil oncesinde iliskiye baslaniur ki icerde sperm bulunup dollesin. yoksa sans kacabiliyr.

kadındoğum doktoruna gittiğimde vajinal ultrasonla baktığında yumurtlamışsın dedi bizde bir gece önce ilişki olmuştu sonra doktora gittiğim günden sonraki günde ilişki oldu bakalım bu ay inşallah rabbim nasip eder

Kızlar bugün ki ovulasyon testimide yaptım az önce. En koyu bugün çıktı.

Eki Görüntüle 784309

cnm. simdi sen 24-48 saat icersinde yumurtlayacaksin. testin pozitif. 11-12-13-14. gunleri degrlendir. yarin da testi yap. t siliklesmeye baslayacak. iste o zaman kesin yumurtan catladi ve max. 24 saatin daha var demek. aklinda olsun

oley. gecmis olsun gozun aydin cnmmmm.

Canim t siliklesmeye baslayinca yumurta catlamis mi oluyor.yani suan benim test ilk kez koyu cikti yani catlamis degil dimi henüz

Canim t siliklesmeye baslayinca yumurta catlamis mi oluyor.yani suan benim test ilk kez koyu cikti yani catlamis degil dimi henüz

evet cnm. henuz catlamadi. ama artik her an catlayabilir. iceride de sperm olsun hemen dollesin diye bu aksami bos gecirme derim.
t nin de siliklestigi an bil ki artik max.24 saatin kaldi dollenme icin. cunku yumurtan o kadar yasar.

canım bencede kimseye sölemeni gerektirecek bişi yok.. Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahhh

Kizlar desteginuz icin cok teşekkür ederim insan kimseyle paylaşmıyor annemle arkadaş gibiyiz ama anlatamıyorum üzülüyorum diye çok üzülür kiyamam sercem benim eşimde Allah ne zaman nasip ederse canım üzülmek yok herşey bizim için imtihan dunyasindayiz diyor konuşunca rahatliyorum . hepinizi çok opuyorum mik mik yapacak arkadaşlar Allah kolaylik versin :-D

evet cnm. henuz catlamadi. ama artik her an catlayabilir. iceride de sperm olsun hemen dollesin diye bu aksami bos gecirme derim.
t nin de siliklestigi an bil ki artik max.24 saatin kaldi dollenme icin. cunku yumurtan o kadar yasar.

Saol cnm bilgilerin icin allah razi olsun.zaten 1 haftadir calismadayiz.bugun de olsun bakalim insallah tutar hwrkesin ve benim...

Canım benim yanılıyor da olabilirim ama cok fazla doktorlarla bunun muhabbeti Oldu. Hatta link atayım dicem buradan atamıyorum fransiz sitesi. silkeleme hareketinin ne kadar tehlikeli ve ise yaramaz olduğunu söylüyorlar. Bunların hepsini ülkemizden degil de yabancı kaynaklı yerlerden bılıyorum
Hatta Fransız doktor güldü bana ayaklarımı havaya kaldırayım mı diye sorunca hatta bizim kullandığımız ilaçlar bile orada yasaklı bilgilerimize ise gülüyorlar maalesef . Bu arada rahatsız olduğunu okudum Allah im elini üzerinden çekmesin yar ve yardımcın olsun buradan da olsa yapabileceğim bir şey olursa hiç çekinme

Kizlar kahve ne işe yariyor peki? Lutfen cvp
aradaslar soylemisler canim zaten bende soyluyim spermlere iyi geliyormus
canim eyer testin yoksa ve gec gelicekse gelene kadar atesini olc elindekileride yap yaptigin gunden atesini olc kascirmasin insallah
kiz senin adet ne cabuk bitdikac gun suruyor? qaliba sende de benim gibi az suruyo adet
benimde 3 gundur calismalar basladi ama teste gore halen yumurta olusmamis cunki silik bile cikmadi bugun

kuzum sabha aksam yapmana gerek yokkkkk.sadece aksam yap. o da saat 5 te olsun lutfen. kozlar xedigim gibi pozitifi yakaladi )

Saol cnm bilgilerin icin allah razi olsun.zaten 1 haftadir calismadayiz.bugun de olsun bakalim insallah tutar hwrkesin ve benim...

hepimizden razi olsun cnm. ne demek. bildihimi soylerim bilmiyrsam da bilmiyrm derim zaten. biz de yaniltici bilgi yokkm )

yemisim.ben o fransizlari.
cnm. ben yerli ve yabanci sitelerden arastirma yapiyrm. 1 yil oldu. kizlarda yapiyrlar onlarla da konusuyoruz. baya bisiler ogrendik. bu silkeleme isi bana da mantikli gelmiur ama insanlarin ici rahat etsin. bu a psikolojik rahaylama cunku ) karismiyrm bu yuzden.
ama spermlerin 10 saatte ulastigini cok ii biliurm. hatta yeni ogrendigim bir bilgiye gore diyr ki: yumurta atildiktan ilk 5 dk icinde spermle karislasirsa dollenebilir. sonrasinda ise dollenme sansi neredeyse yoktur. hani bu 12-24 saat yasar olayi hikaye oluyr o zaman. zaten ise yaramaz hale geliyr. onun icinde yumurtlama oncesi iliski onemli deniuor. ben buraya yazdiklarimi topiklerden degil de arastirarak buldum hep. ee bi de iki gebelik + iki dusuk olunca da...
buarafa tesekkur ederim cnm saglik sorunumu yazmissin. cokkk saolasin. sukir iyiyim artik. tek tek arizalar kaldi onlarad bitecek insallah. salak dr.larin yanlis ilac tedavileri sonucu 2 yil surundum. ben felc oluo yatacagimi beklerken dr.un biri gectigimiz mart ayinda kurtardi beni cok sukur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…