Canım gözün aydın olsun ama hastalığın neydi ki aşı olacaktin??
canım benim cok sevindim senin adına hadi o zaman basla çalışmaya insallah gelirbu ay meleğin
hadi mik mik ozaman hadi hayirlisi
Benimde bugun aynen ilk defa boyle cikti sasordim
cok sagolun kizlar.. o kadar mutlu oldum ki anlatamam..( Tam hapi birakip heveslenmisken simdi geri korunmam lazim 3-4 ay beklmem lazim dediler yaa yikildim ama benim doktor rahatlati icimi)
Canim asi her 10 yil tekrarlanmasin gerekiyomus.. (mecbur degilmisiz, bi baska doktor beni korkutmustu hamile kalmadan yap yoksa soyle boyle olur.. off korkutucadi doktor)
Hastaligim baska bisey care bulunmayan basimin belasi.. krizler oluyo suan krizden ciktiim icin doktor tam sirasi dedi..
insallaholurum !!
Benimde bugun aynen ilk defa boyle cikti sasordimtesti 5 de yaptim esim gec geliyor kacirmis olmam demiii yaaa
Kizlar kahve ne işe yariyor peki? Lutfen cvp
Erkekte ilişkiden birkaç saat önce icilirse spermi hareketlendiriyor sanırım. Ama fazlaya kaçmamak gerek.
Spermlerin bir kısmının iliskiden sonra dışarı çıkması gerekiyormuş. Zaten tırnak kadarı yetiyor diyor yüm uzmanlar. Bir de yok ben ayağımı havaya diktim yok kendimi sikkelerin diyene kadar spermler gidecekleri yere coktan ulasiyorlarmis. Ayrıca fazla böyle hareketlerde bulunmak sağlıksız spermlerinde yumurtaya yaklaşmasına yol acmaz mı?? Sperm sağlıklı olacak ki kendi yol alacak siz cok desteklerseniz engellere takılmadan hepsi yumurtaya varıyor tabii bu bence. Uzmanın söylediği sperm saniye de 200km ile hareket ediyor biz ağzım burnum diyene kadar varacağı noktayı buluyor. İliskiden sonra 15 dk sırt üstü uzanmak ise yumurtayı rahat dollensin bölünmeye başlasın diye yani sperm yolda daha diye degil. Bilin istedim
Kizlar kahve ne işe yariyor peki? Lutfen cvp
cnm. hemen bir duzeltme yapayim. spermler hemen ulasmiyr yerine. tam 10 saatte ulasiyr yumurtaya ve sonra dollenme basliyr. onun icin yumurtlama gununde degil oncesinde iliskiye baslaniur ki icerde sperm bulunup dollesin. yoksa sans kacabiliyr.
Kizlar doktordan geldim..
ohhh icim rahatladi asiya gerek yokmus simdilik...
Hastaligimda sorun olmazmis..
Hersey yolunda dedi.. cok mutluyduk..
o an esim le goz goze baktik ve mik mik dioduk..
doktor dedi siz calisin !! sorun yok
Allh'im insallah bu ay hamis kalirim.. kaliriz..
Optum hepinizi..
(o kadar mutluyum )
cnm. simdi sen 24-48 saat icersinde yumurtlayacaksin. testin pozitif. 11-12-13-14. gunleri degrlendir. yarin da testi yap. t siliklesmeye baslayacak. iste o zaman kesin yumurtan catladi ve max. 24 saatin daha var demek. aklinda olsun
oley. gecmis olsun gozun aydin cnmmmm.
Canim t siliklesmeye baslayinca yumurta catlamis mi oluyor.yani suan benim test ilk kez koyu cikti yani catlamis degil dimi henüz
ya canim ya utanmiyorlarmi o nasil laf yaben hep kendi kendime diyorum dua ediyorum Rabbim sen bana evlat nasib eyle eyleki seni tanimayanlar tanisinlar bilsinlerki Rabbim herseye kadirdir veren de Allah alanda Allah
oyle konusanlar tam Allahi tanimiyanlar heralde
benimde ardimdan konusanlar cok hatda bu ara duymusdum kadinlar esimin ardinnan konusmuslar esimin dayisinin cocugu olmuyor kac yillardir demislerki (Allah korusun) esim ona benzemis onun da cocugu olmuyacak diye ay ben nasil uzuldum Ya Rabbim sen ver evladimi bu konusanlar yuz ustu kalsinlar diye dua etdim iste nasib kismet kimseye aldirmamak gerek
bu arada herkese selam kizlar
canım bencede kimseye sölemeni gerektirecek bişi yok.. Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahhh
hoşgeldin cnmm
ay sorma bende nisan ayıydı kuzene gitmiştim öle kave içmeye derken mevzular mevzular. yenge kalkıp demezmi bana e senden sonra ewlenen kuzeninin bebeği oluyo sizin olmuyomu yoksa falandı filandı derken bana şunu yap bunu yap die kısır muamelesi yapmazmıyenge diyorum biz düşünmüoruz daha ama hak getire.. yok bilmem ne kaynatcakmışım alltan içime sokcakmışım falan filan .. anlıcağın canım adım kısıra çıkmış benim haberim yok
ya tamam olmayadabilir.. ya cidden olmuyosa ne kadar incitici davrandıklarının farkında değiller
Kizlar desteginuz icin cok teşekkür ederim insan kimseyle paylaşmıyor annemle arkadaş gibiyiz ama anlatamıyorum üzülüyorum diye çok üzülür kiyamam sercem benim eşimde Allah ne zaman nasip ederse canım üzülmek yok herşey bizim için imtihan dunyasindayiz diyor konuşunca rahatliyorum . hepinizi çok opuyorum mik mik yapacak arkadaşlar Allah kolaylik versin :-Devet ya insanlar bunu soylerken hicmi Allahin varligini dusunmezler buna hayret ediyorum
dun esimle sohbet ediyorum okadar normal karsiliyorki sagolsun ben bebgimiz olsun istiyorum masoom diyorum oda Allah nezaman nasib ederse o zaman olucak sakin uzulme diyor cok gecmez olur diyor insallah dedim
insallah herkesin olur tez zamanda
olsunda bu konusan insanlarin cenesi kapansin eslerimiz normal karsiliyor kenardakilar sanki bize bekci! ne oldu nezaman olucak diye soruyorlar, birakin biz dusunelim size ne demek gerek o insanlara
evet cnm. henuz catlamadi. ama artik her an catlayabilir. iceride de sperm olsun hemen dollesin diye bu aksami bos gecirme derim.
t nin de siliklestigi an bil ki artik max.24 saatin kaldi dollenme icin. cunku yumurtan o kadar yasar.
Canım benim yanılıyor da olabilirim ama cok fazla doktorlarla bunun muhabbeti Oldu. Hatta link atayım dicem buradan atamıyorum fransiz sitesi. silkeleme hareketinin ne kadar tehlikeli ve ise yaramaz olduğunu söylüyorlar. Bunların hepsini ülkemizden degil de yabancı kaynaklı yerlerden bılıyorumcnm. hemen bir duzeltme yapayim. spermler hemen ulasmiyr yerine. tam 10 saatte ulasiyr yumurtaya ve sonra dollenme basliyr. onun icin yumurtlama gununde degil oncesinde iliskiye baslaniur ki icerde sperm bulunup dollesin. yoksa sans kacabiliyr.
aradaslar soylemisler canim zaten bende soyluyim spermlere iyi geliyormusKizlar kahve ne işe yariyor peki? Lutfen cvp
canim eyer testin yoksa ve gec gelicekse gelene kadar atesini olc elindekileride yap yaptigin gunden atesini olc kascirmasin insallahselam canlar o kadar yoğunum ki yazamıyorum evde duramıyorum kaç gündür alcam en sonunda akıllı telefon yaaa
yarın benim de başlamam lazım testlere de 2 tane var elimde ben sabah akşam yapılması gerektiğini bilmiyordum:44::44:şimdi sipariş etsem ptesiden önce gelmez acaba pazar günü mü başlasam ne dersiniz bat 16 sı 26 gün sürüyor hesaplayıcıya göre şansın en yüksek olduğu gün 28 i imiş:44::44:
kiz senin adet ne cabuk bitdiKizlar desteginuz icin cok teşekkür ederim insan kimseyle paylaşmıyor annemle arkadaş gibiyiz ama anlatamıyorum üzülüyorum diye çok üzülür kiyamam sercem benim eşimde Allah ne zaman nasip ederse canım üzülmek yok herşey bizim için imtihan dunyasindayiz diyor konuşunca rahatliyorum . hepinizi çok opuyorum mik mik yapacak arkadaşlar Allah kolaylik versin :-D
selam canlar o kadar yoğunum ki yazamıyorum evde duramıyorum kaç gündür alcam en sonunda akıllı telefon yaaa
yarın benim de başlamam lazım testlere de 2 tane var elimde ben sabah akşam yapılması gerektiğini bilmiyordum:44::44:şimdi sipariş etsem ptesiden önce gelmez acaba pazar günü mü başlasam ne dersiniz bat 16 sı 26 gün sürüyor hesaplayıcıya göre şansın en yüksek olduğu gün 28 i imiş:44::44:
Saol cnm bilgilerin icin allah razi olsun.zaten 1 haftadir calismadayiz.bugun de olsun bakalim insallah tutar hwrkesin ve benim...
Canım benim yanılıyor da olabilirim ama cok fazla doktorlarla bunun muhabbeti Oldu. Hatta link atayım dicem buradan atamıyorum fransiz sitesi. silkeleme hareketinin ne kadar tehlikeli ve ise yaramaz olduğunu söylüyorlar. Bunların hepsini ülkemizden degil de yabancı kaynaklı yerlerden bılıyorum
Hatta Fransız doktor güldü bana ayaklarımı havaya kaldırayım mı diye soruncahatta bizim kullandığımız ilaçlar bile orada yasaklı bilgilerimize ise gülüyorlar maalesef . Bu arada rahatsız olduğunu okudum Allah im elini üzerinden çekmesin yar ve yardımcın olsun buradan da olsa yapabileceğim bir şey olursa hiç çekinme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?