anammmmm.
hepinizi ayri ayri opuyrum mucx..
ayri ayri da seviyorum.
dun esimin isi ve bebek konusundaki desteginiz icin minnettarim. onun icin hemen yazayim dedim.
kocam is bulduuuuu......
evet biraz maasi dusuk ama olsun))
cok sukurrrrrr......
ohh ne güzel sıkıntı stres yok bebecik rızkıyla bolluğuyla geliir :):)
Kizlar desteginuz icin cok teşekkür ederim insan kimseyle paylaşmıyor annemle arkadaş gibiyiz ama anlatamıyorum üzülüyorum diye çok üzülür kiyamam sercem benim eşimde Allah ne zaman nasip ederse canım üzülmek yok herşey bizim için imtihan dunyasindayiz diyor konuşunca rahatliyorum . hepinizi çok opuyorum mik mik yapacak arkadaşlar Allah kolaylik versin :-D
amin cnm insallah))
dun de yumurtlama gunumdu kesin. o stresle insallah tutmustur diyorum..
sanırım bugünde ben calattm yumurtayıı ağrıdan öldüm bittim kasığım mahfetti beni soldan :)
anammmmm.
hepinizi ayri ayri opuyrum mucx..
ayri ayri da seviyorum.
dun esimin isi ve bebek konusundaki desteginiz icin minnettarim. onun icin hemen yazayim dedim.
kocam is bulduuuuu......
evet biraz maasi dusuk ama olsun))
cok sukurrrrrr......
sanırım bugünde ben calattm yumurtayıı ağrıdan öldüm bittim kasığım mahfetti beni soldan :)
çok sevindim canım,gönlünce olsun herşey...
valla öyleyse benimde bu akşam çatlamış olabilirmi die düşündüm...
bugün 21.gün olmaz herhalde artık...
olsada herif çoktan uyudu yapcek bişey yok
cuteheart olabilir mi :18:
çok sevindim canım,gönlünce olsun herşey...
amin cnm ....
sanmiyrm senin yumurtlama oldugunu ama tabiki ihtimal dahilinde.. ama sen zaten duzenli calismistin. bugunde olmasin cnm. ama senin icin hesaplama yapip 10-20 arasini degerlendir demistim dimi? kusiruma bakma birkac kisiye dah yapinca karistirmis olabilirim. yani dun aksam iliski varsa bugun olmasa da olur. yarin sabahi degerlendir hem sperm hizi daha iyi olir)
cuteheart canım ya ben hesaplamıştım yumurtlama günümü 11 agustos çıkıyordu 2 gün arayla birlikte olduk o günden beri ara ara sol kasığımda ağrı oluyor devamlı adetime 2 gün var sence olmuş olabilir mi :26::26::26::26::26:
cuteheart canım ya ben hesaplamıştım yumurtlama günümü 11 agustos çıkıyordu 2 gün arayla birlikte olduk o günden beri ara ara sol kasığımda ağrı oluyor devamlı adetime 2 gün var sence olmuş olabilir mi :26::26::26::26::26:
cnm. insallah olmustur ama bilemiyrm belirtilerden. cunku adet ve gebelik belirtileri cok benzer. cok nadir seyler farkli olur. bunu sen daha ii bilirsin. misal benim adet gelirken goguslerim siser ve agrir. ama gebeyken davul gibi oldular ve uclari acidi. bunun gibi ayrintilar. sen daha iyi bilirsin. cok yardimci olamadim kusirima bakma ;(
valla tatlım benmde 16. günümm sabahda afedersn akntm şeffaf ve yapışkanuzar gbiydi sanırım bugün ogün :)
ohh ohh herkese hesap yap ben es geççgrçi ben kendimce bişeyler yaptım gün aşırı devam edyruz çalışmalara :) bgn 16. gün
yok canım olurmu ben adet olacağımda aynı gün ağrım başlar en fazla bi gün önce yaklaşık 2 haftadır var ve her sabah göğüslerim şişmiş oluyor normalde olmayan şeyler dikkatimi çekti ve adetten karnım ve iki kasığımda ağrır bu sefer tek taraflı ağrıyor yaklaşık 15 gündür ara ara senin bebek vardı değil mi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?