Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kıskanırım abiikimm :) 7gün adet göryorum bi ay 33 bi ay 36 aralıklı adet oluyorm adetmden saymaya başladım 12. - 14. - 16. gün ilşki
işe bugün öğleden bu yana bi kasık ve bel ağrısı gbi bi ağrım var :) pazarda 18. gün

kacinci gunun? adey dongunu alayim cnm )
akinti tam olarak nasil?

Doktorum..
18inde adet oldum ben 28 falan ovulasyon tarihim olcak hesaplara gore..

Ama bugun sanki adet olcak gibi agrilar basladi.. suan bile.. ve beyaz akinti sefaf.. yeni yeni..

rahatsiz oluyorum islanmis gibi (kusura bakmayin detaylar icin.. gidip degistiriyorum.. cok rahatsiz edici.. )

33 gunu baz alalim. o zaman 11-22 . gunler arasi senin icin verimli. yani gun asiri calisman gereken zaman. 16-17-18-19. gunlerden biri de yumurtlama gunun.

36 gunu baz alirsak. 12-24. gunler arasi verimli gunler. 19-20-21-22 den biri yumurtlama gunu.

o zaman adetten itibaren 11-24 arasini gun asiri calisirsan buyuk ihtimal yakalarsin )

eger kasik agrinda varsa ve akinti muhtemelen bugun yumurtlama gunun.

valla hayatım yumurtalama haftasında herifi çok bunalttım
şimdide kalk yımırtam çatlıyo galiba desem ,beni yataktan aşağı atar

ay bizde varya 2 gün arayla 2kere tamam bu ayı tamamladık bide ikimizde çalışınca göremiyoruz birbirimizi saatler uyuşmuyo bebişim artık ne ara denk gelirse sizin ne kadar oldu bırakalı korunmayı

estagfurullah cnm )

genel bilgileri veriyrm. verimli gunlerin 9-21. gunler arasi. muhtemel yumurtlama gunun 11-12-13-14 ten biri.

yalniz dedigim gibi bunlar genel bilgilerm teorik yani. bazen 15-16. gunde yumurtlanabilir.

bak simdi. akinti tarifin onemli. beyaz ise krem gibiyse yani baska; tamamen seffaf ama su gibiyse baska; tamamen seffaf ve uzuyorsa ki bu eggwhite dedigimiz yumyum akintisi baska.

ayy bu mesajı okuyunca seni nasıl öpesim geldii hadi inşallah çatlamışda tutmuşturda :)bende 24. güne kadar çalışmayı düşünüyordum vallaondan sonra uğraşaamam herife hadi kalk bugün çalışıyoruz dmeye alışı bide ben çço istyormusum gbi davranyor 24ünden sonraa görerrr oo

Ne demek canim..

ben senin soylediklerine inaniyorum.. ve yazdiklarini takip ediyorum..tavsiyelerini falan

evet dedigin gibi akinti sefaf.. sonra senin dedigin gibi uzar galiba

biraz daha bekleyim o zman..

Ne demek canim..

ben senin soylediklerine inaniyorum.. ve yazdiklarini takip ediyorum..tavsiyelerini falan

evet dedigin gibi akinti sefaf.. sonra senin dedigin gibi uzar galiba

biraz daha bekleyim o zman..

anam. simardim bak )

bence senin suan watery dedigimiz seffaf su gibi akinti. daha 6. gunun. diyorki sana dikkat et yumurtan yaklasiyor.
bundan bir iki gun sonra eggwhite dedigimiz guzel akinti gelir. o da seffaf olacak ama su gibi akici olmaz. daha kivamlidir. uzarda uzar. peceteye silersin anammmm uza uza bitmez ) iste o zaman ya o gun yada bir iki gun icinde yumurtlarsin. kiiii sanirim senin bu ay yumurtan erken gelecek... bana oyle geldi.

Simar simar.. nolcak !!

evet canim banada oyle geldi.. yaa
o senin anlatigin akintiyi anladim olmustu eskiden hic umursamiyodum hata sinir oluyodum simdi bekliyorum dort gozle

Annammmm ne hallere dustuk !! allah sonmuzu hayiretsin..
cok haklisin.. iyice dikkat etmem lazim.. :44::44::44:

ay bizde varya 2 gün arayla 2kere tamam bu ayı tamamladık bide ikimizde çalışınca göremiyoruz birbirimizi saatler uyuşmuyo bebişim artık ne ara denk gelirse sizin ne kadar oldu bırakalı korunmayı

bu ay başladık canım,benim ısrarım üzre
herife kalsa 1 sene daha bekler

hayırlı olsun canım, sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…