aman da aman kiskanirmis kuzu. sana da yaparim. sen yaz bana adet dongunun uzunlugunu. bir de yumurtlama gununu belirlemek icin ne yaptigini hemen hesap yapayim.
o akinti eggwhite dedigimiz akintim yumyum oldugunu yada olmak uzere oldugunu gosterir. ben bazen o akintinin oldugu gun bazen de ikingun sonrasinda yumurylarim. bilgin olsun.
Kizlar benim kasik larda agri basladi.. adet olcak gibi beyaz akinti da oluyo..
yurmutlamam zamanimi.. ???
Kizlar benim kasik larda agri basladi.. adet olcak gibi beyaz akinti da oluyo..
yurmutlamam zamanimi.. ???
kacinci gunun? adey dongunu alayim cnm)
akinti tam olarak nasil?
ayy çok güldüm ilahi gamze21 olsada herif çoktan uyudu yapcek bişey yok diyo
şu yumuraları çatlataydı iyiyddiibende aynı durumdaymmm
kıskanırım abiikimm :) 7gün adet göryorum bi ay 33 bi ay 36 aralıklı adet oluyorm adetmden saymaya başladım 12. - 14. - 16. gün ilşki
işe bugün öğleden bu yana bi kasık ve bel ağrısı gbi bi ağrım var :) pazarda 18. gün
yok cnm.
ilkinin 8+3;de kalbi durdu. 16 eylul 2012 de kurtaj oldum.
ikincinin 8+1 de gelisminin durdugu farkedildi. 1 mart 2013 de kurtaj oldum.
valla hayatım yumurtalama haftasında herifi çok bunalttım
şimdide kalk yımırtam çatlıyo galiba desem ,beni yataktan aşağı atar
Doktorum..
18inde adet oldum ben 28 falan ovulasyon tarihim olcak hesaplara gore..
Ama bugun sanki adet olcak gibi agrilar basladi.. suan bile.. ve beyaz akinti sefaf.. yeni yeni..
rahatsiz oluyorum islanmis gibi (kusura bakmayin detaylar icin..gidip degistiriyorum.. cok rahatsiz edici.. )
33 gunu baz alalim. o zaman 11-22 . gunler arasi senin icin verimli. yani gun asiri calisman gereken zaman. 16-17-18-19. gunlerden biri de yumurtlama gunun.
36 gunu baz alirsak. 12-24. gunler arasi verimli gunler. 19-20-21-22 den biri yumurtlama gunu.
o zaman adetten itibaren 11-24 arasini gun asiri calisirsan buyuk ihtimal yakalarsin)
eger kasik agrinda varsa ve akinti muhtemelen bugun yumurtlama gunun.
Rabbim inşallah hayırlısıyla senide evlat sahibi yapsın canım ya
estagfurullah cnm)
genel bilgileri veriyrm. verimli gunlerin 9-21. gunler arasi. muhtemel yumurtlama gunun 11-12-13-14 ten biri.
yalniz dedigim gibi bunlar genel bilgilerm teorik yani. bazen 15-16. gunde yumurtlanabilir.
bak simdi. akinti tarifin onemli. beyaz ise krem gibiyse yani baska; tamamen seffaf ama su gibiyse baska; tamamen seffaf ve uzuyorsa ki bu eggwhite dedigimiz yumyum akintisi baska.
Ne demek canim..
ben senin soylediklerine inaniyorum.. ve yazdiklarini takip ediyorum..tavsiyelerini falan
evet dedigin gibi akinti sefaf.. sonra senin dedigin gibi uzar galiba
biraz daha bekleyim o zman..
anam. simardim bak)
bence senin suan watery dedigimiz seffaf su gibi akinti. daha 6. gunun. diyorki sana dikkat et yumurtan yaklasiyor.
bundan bir iki gun sonra eggwhite dedigimiz guzel akinti gelir. o da seffaf olacak ama su gibi akici olmaz. daha kivamlidir. uzarda uzar. peceteye silersin anammmm uza uza bitmez) iste o zaman ya o gun yada bir iki gun icinde yumurtlarsin. kiiii sanirim senin bu ay yumurtan erken gelecek... bana oyle geldi.
ay bizde varya 2 gün arayla 2kere tamam bu ayı tamamladık bide ikimizde çalışınca göremiyoruz birbirimizi saatler uyuşmuyo bebişim artık ne ara denk gelirse sizin ne kadar oldu bırakalı korunmayı
ben adet oldum şimdi kızlarr
aradaslar soylemisler canim zaten bende soyluyim spermlere iyi geliyormus
canim eyer testin yoksa ve gec gelicekse gelene kadar atesini olc elindekileride yap yaptigin gunden atesini olc kascirmasin insallah
yaa varya benim ateşölçerim bile yok ki olsa na o işlem nasıl oluyo bilmiyorum,yani nasıl anlıyorsun yumurtladığını bide ben aniden yanarım menapozlu gidi ayarım yok yani:44::44:
kiz senin adet ne cabuk bitdikac gun suruyor? qaliba sende de benim gibi az suruyo adet
benimde 3 gundur calismalar basladiama teste gore halen yumurta olusmamis cunki silik bile cikmadi bugun
kuzum sabha aksam yapmana gerek yokkkkk.sadece aksam yap. o da saat 5 te olsun lutfen. kozlar xedigim gibi pozitifi yakaladi) teşekkür ederim canım
hepimizden razi olsun cnm. ne demek. bildihimi soylerim bilmiyrsam da bilmiyrm derim zaten. biz de yaniltici bilgi yokkm)
yemisim.ben o fransizlari.
cnm. ben yerli ve yabanci sitelerden arastirma yapiyrm. 1 yil oldu. kizlarda yapiyrlar onlarla da konusuyoruz. baya bisiler ogrendik. bu silkeleme isi bana da mantikli gelmiur ama insanlarin ici rahat etsin. bu a psikolojik rahaylama cunku) karismiyrm bu yuzden.
ama spermlerin 10 saatte ulastigini cok ii biliurm. hatta yeni ogrendigim bir bilgiye gore diyr ki: yumurta atildiktan ilk 5 dk icinde spermle karislasirsa dollenebilir. sonrasinda ise dollenme sansi neredeyse yoktur. hani bu 12-24 saat yasar olayi hikaye oluyr o zaman. zaten ise yaramaz hale geliyr. onun icinde yumurtlama oncesi iliski onemli deniuor. ben buraya yazdiklarimi topiklerden degil de arastirarak buldum hep. ee bi de iki gebelik + iki dusuk olunca da...
buarafa tesekkur ederim cnm saglik sorunumu yazmissin. cokkk saolasin. sukir iyiyim artik. tek tek arizalar kaldi onlarad bitecek insallah. salak dr.larin yanlis ilac tedavileri sonucu 2 yil surundum. ben felc oluo yatacagimi beklerken dr.un biri gectigimiz mart ayinda kurtardi beni cok sukur....
hayırlı olsun canım, sevindimanammmmm.
hepinizi ayri ayri opuyrum mucx..
ayri ayri da seviyorum.
dun esimin isi ve bebek konusundaki desteginiz icin minnettarim. onun icin hemen yazayim dedim.
kocam is bulduuuuu......
evet biraz maasi dusuk ama olsun))
cok sukurrrrrr......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?