Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

alıntı yapcam derken batırmışım kusura bakmayın canlar....

Kizlar gunaydinn
Bnm batim yarin.bu ilk denememizdi.cok heyecanliyim.su gbi akintim oluyo.adetbelirterim onceden olurdu bir gun oncesinden tik yok suan.bide ruyamda hamile oldugumu gordum gecen gun sabah 5 te.tekrar uyudum tepsi tepsi baklavalar gordum yiyodum.bugunde bembeyaz bir koyun gordum.icimdemden bir ses hamilesin diyo😊

Hadi inşallahh öyledir
Ben de bugün yarın bat ve ben de sabaha karşı rüyamda yeşil gözlü bir kız bebeğim olduğunu gördüm..
Aynı babasının gözleri diyorum ama o sırada uyandım nasıl dualar ediyorum inşallahh doğru çıkar diye :119::119::119:

inş. hamilesindir canım beklemek çok zor oluyo

benimde bat 1 eylül dü ama dün ilişkiden sonra sabah akıntımda kan vardı anlamadım nedenini benim bu ay da olmayacak galiba

canımmmm çok sevindim.. en azından içerden yemiceksiniz.. azda olsa şimdilik idare eder sonra daha iyi bir iş bulunca kayıverir..
Rabbim bir kapıyı kapar başka bir kapıyı açarmışş
sizin için hayırlısı olsun.. Ozamannnn bebiş çalışmalarına tam gaz devammmm

saol cnmmmm...
bebis calismalarini birakmamistim zaten sizlerle konustuktan sonra

hay Allahım yaaa muhabbete bak.. çok sinir oldum şimdi Allah korusunda hani cidden sorun sende olsa rahim bebek tutmuyo olsa (ki olabilir doğal -herşeyin çözümü var ) böle davranılırmı yaa seni incitmeden kırmadan bi çözüm arayacağına yaptığı işe bak...

banada soruyolar 3 yıl oldu neden bebeğiniz yok olmuyomu :26: filan die şeytan dio al onları.....

valla hayatım yumurtalama haftasında herifi çok bunalttım
şimdide kalk yımırtam çatlıyo galiba desem ,beni yataktan aşağı atar
:90::90::90::90::90::90:

biraz öle oluyo galiba bizdede durumlar aynı gibi.. gerçi hep ben istiomuşum gibi olduğundan kociş bu durumdan çok memnun görünüo hatta benlen dalga bilem geçio ne oldu senin sahanda yumurtalar kaynatcazmı pişircez mi bu gün filan dio

ben adet oldum şimdi kızlarr

üzülme canım kısmet diyelim Rabbim en doğru zamanda vericek sana meleğini sabırlı ol..

Kızlar hadi adımı atın da bizlerede uğur getirin
inşallah ikinizdende güzel haberler alırız

Mrb arkadaslar benmde bat 6 eylul benide eklerseniz ck sevinirim 1 yillk evliyim 6 aydr cocuk istiyoruz doktr kontrolunde yumurtalrma bakiliyor ck sukur problmsizler catlama gunlermdeyim:) allhm herkze hayrlsyla ewlat nasp etsin

[QUOTE=ESRARENGIZ86;31646968]
Kızlar hadi adımı atın da bizlerede uğur getirin
inşallah ikinizdende güzel haberler alırız
[/QUOTE]
İnşallahhh canım inşallahhhhhh

kızlaarrrrr benim adettt dün akşam sularında bittiiiii

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

günaydın kızlaaaarrr
3 gün üst üste maçı aldım kupayı kaldırdım
bundan sonra meraklı bekleyiş zamanı
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah

aynen öyle normale onlar gelir sırnaşır bebişlermiz için olay tam ersine döndüü :))

inşallah yaa :) hadi bize güzel haberler gerin bizimm batlar uzak :/

günaydın kızlar 2 gün internete ara vericem :) köye gidiyoruz biraz kafa dinlemeye ihtiyacımız var.benim adete 4 gün kaldı gecikme yasamam genelde tam gününde gelir.. sabırla ve heyecanla bekliyorum olacak mıyım olmayacak mıyım diye.. bir de benim karnım iki yumurtalığım da ağrıyor. ağrıdığı yetmezmiş gibi rahmim de şişmiş gibi hissediyorum sanırım üşüttüm.. klimalar sağolsun duramıyoruz yoksa.. velhasıl sizleri habersiz bırakmıcam olumlu ya da olumsuz yazıcam artık inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur. bir de bi kadın var bizim mahalleye gelir gider fal bakıyor ama ben hiç baktırmadım bana kız sana bir anaçlık çökmüş dedi nasıl ya dedim kürtaj olduğumu bilmiyor ve dedi ki ağustos ayı sana ikiz mi vuracak ne dedi ikiz sülalelerimiz de de yok ama insan kulak asmıyım attı tuttu dıyor bi yandan da inanmak istiyor

herkese selamlar kızlarr fazla giremiyorum ama arada bir sizleri takip ediyorum cuteheart cım canım çok sevindim senin adına allah daha iyi işler de nasip etsin inşallah

benim cadı bir kızım varya kaç gündür ne iş yaptırıyor ne bilgisayara baktırıyor canımdan bezdiriyor yatana kadar off bu ay tutmuşsa gelsin bebişim ama olmazsa uğraşamicam kocamla ayrı ayrı yatıyoz zaten, kızımla yatıyom ben ve çalışmada olmuyor zaten
inşallah bu ay tutmuştur yoksa bi dahaki aya çokzor yaa
bata 7 gün kaldııı

senin durum zormuş kızın kaç yaşındaki ? yaşı küçükse zor olmazmı hem o hem bebek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…