alıntı yapcam derken batırmışım kusura bakmayın canlar....
Hadi inşallahh öyledirKizlar gunaydinn
Bnm batim yarin.bu ilk denememizdi.cok heyecanliyim.su gbi akintim oluyo.adetbelirterim onceden olurdu bir gun oncesinden tik yok suan.bide ruyamda hamile oldugumu gordum gecen gun sabah 5 te.tekrar uyudum tepsi tepsi baklavalar gordum yiyodum.bugunde bembeyaz bir koyun gordum.icimdemden bir ses hamilesin diyo
Kizlar gunaydinn
Bnm batim yarin.bu ilk denememizdi.cok heyecanliyim.su gbi akintim oluyo.adetbelirterim onceden olurdu bir gun oncesinden tik yok suan.bide ruyamda hamile oldugumu gordum gecen gun sabah 5 te.tekrar uyudum tepsi tepsi baklavalar gordum yiyodum.bugunde bembeyaz bir koyun gordum.icimdemden bir ses hamilesin diyo
anammmmm.
hepinizi ayri ayri opuyrum mucx..
ayri ayri da seviyorum.
dun esimin isi ve bebek konusundaki desteginiz icin minnettarim. onun icin hemen yazayim dedim.
kocam is bulduuuuu......
evet biraz maasi dusuk ama olsun))
cok sukurrrrrr......
canımmmm çok sevindim.. en azından içerden yemiceksiniz.. azda olsa şimdilik idare eder sonra daha iyi bir iş bulunca kayıverir..
Rabbim bir kapıyı kapar başka bir kapıyı açarmışş
sizin için hayırlısı olsun.. Ozamannnn bebiş çalışmalarına tam gaz devammmm
ben de o agri olduktan iki gun sonra catliyor yumurta canim. ne olur ne olmaz ona gore birakma iliskiyi.
bu arada at kayinvalideyi de aklindanm terbiyesiz hadsizler. onlara kaldi bizim kisirligimiz
benimki de ikinci dusukte beni suclu gormustu. benim rahmim cocuk tutmuyormus oglunda sorun yokmus vs. bi de bunu ben acilde kurtaj olup olmayacagimi beklerken yapti
:90::90::90::90::90::90:valla hayatım yumurtalama haftasında herifi çok bunalttım
şimdide kalk yımırtam çatlıyo galiba desem ,beni yataktan aşağı atar
ayy bu mesajı okuyunca seni nasıl öpesim geldiihadi inşallah çatlamışda tutmuşturda :)bende 24. güne kadar çalışmayı düşünüyordum valla ondan sonra uğraşaamam herife hadi kalk bugün çalışıyoruz dmeye alışı bide ben çço istyormusum gbi davranyor 24ünden sonraa görerrr oo
ben adet oldum şimdi kızlarr
Kizlar gunaydinn
Hadi inşallahh öyledir
Ben de bugün yarın bat ve ben de sabaha karşı rüyamda yeşil gözlü bir kız bebeğim olduğunu gördüm..
Aynı babasının gözleri diyorum ama o sırada uyandım nasıl dualar ediyorum inşallahh doğru çıkar diye :119::119::119:
saol cnmmmm...
bebis calismalarini birakmamistim zaten sizlerle konustuktan sonra
:90::90::90::90::90::90:
biraz öle oluyo galiba bizdede durumlar aynı gibi.. gerçi hep ben istiomuşum gibi olduğundan kociş bu durumdan çok memnun görünüo hatta benlen dalga bilem geçio ne oldu senin sahanda yumurtalar kaynatcazmı pişircez mi bu gün filan dio
üzülme canım kısmet diyelim Rabbim en doğru zamanda vericek sana meleğini sabırlı ol..
Kizlar gunaydinn
herkese selamlar kızlarr fazla giremiyorum ama arada bir sizleri takip ediyorum cuteheart cım canım çok sevindim senin adına allah daha iyi işler de nasip etsin inşallah
benim cadı bir kızım varya kaç gündür ne iş yaptırıyor ne bilgisayara baktırıyor canımdan bezdiriyor yatana kadar off bu ay tutmuşsa gelsin bebişim ama olmazsa uğraşamicam kocamla ayrı ayrı yatıyoz zaten, kızımla yatıyom ben ve çalışmada olmuyor zaten
inşallah bu ay tutmuştur yoksa bi dahaki aya çokzor yaa
bata 7 gün kaldııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?