Kizlar gunaydinn
Bnm batim yarin.bu ilk denememizdi.cok heyecanliyim.su gbi akintim oluyo.adetbelirterim onceden olurdu bir gun oncesinden tik yok suan.bide ruyamda hamile oldugumu gordum gecen gun sabah 5 te.tekrar uyudum tepsi tepsi baklavalar gordum yiyodum.bugunde bembeyaz bir koyun gordum.icimdemden bir ses hamilesin diyo
günaydın kızlaaaarrr
3 gün üst üste maçı aldım kupayı kaldırdım
bundan sonra meraklı bekleyiş zamanı
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah
çok şükür canım ayyy çok sevindim senin adina gördünmü bak allah bi kapıyı kapatıp öbürünü acıyoranammmmm.
hepinizi ayri ayri opuyrum mucx..
ayri ayri da seviyorum.
dun esimin isi ve bebek konusundaki desteginiz icin minnettarim. onun icin hemen yazayim dedim.
kocam is bulduuuuu......
evet biraz maasi dusuk ama olsun))
cok sukurrrrrr......
canım pre seed diye bi jel duymuştum ama bunu bilmiyorum umarım öldürmüyordurfıstıklar mrb...tatilden döndüm..kendimi hemen yanınızda buldum..:)) sıkı çalışıyorum bu aralar...ama bi şe sorcam... kayganlaştırıcı jel kullanıyoruz...kesinlikle sperm öldürücü olmayan su bazlısını tercih ettik..gebeliğe engel olmadığı söyleniyor ...yine de içim rahat etmiyor ... doğrudur diil mi öldürmüodur...var mı kullanan..??? bnmki playbox bu arada gittigidiyordan almıştım
fıstıklar mrb...tatilden döndüm..kendimi hemen yanınızda buldum..:)) sıkı çalışıyorum bu aralar...ama bi şe sorcam... kayganlaştırıcı jel kullanıyoruz...kesinlikle sperm öldürücü olmayan su bazlısını tercih ettik..gebeliğe engel olmadığı söyleniyor ...yine de içim rahat etmiyor ... doğrudur diil mi öldürmüodur...var mı kullanan..??? bnmki playbox bu arada gittigidiyordan almıştım
kızlaarrrrr benim adettt dün akşam sularında bittiiiii
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
günaydın kızlaaaarrr
3 gün üst üste maçı aldım kupayı kaldırdım
bundan sonra meraklı bekleyiş zamanı
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah
herkese selamlar kızlarr fazla giremiyorum ama arada bir sizleri takip ediyorum cuteheart cım canım çok sevindim senin adına allah daha iyi işler de nasip etsin inşallah
benim cadı bir kızım varya kaç gündür ne iş yaptırıyor ne bilgisayara baktırıyor canımdan bezdiriyor yatana kadar off bu ay tutmuşsa gelsin bebişim ama olmazsa uğraşamicam kocamla ayrı ayrı yatıyoz zaten, kızımla yatıyom ben ve çalışmada olmuyor zaten
inşallah bu ay tutmuştur yoksa bi dahaki aya çokzor yaa
bata 7 gün kaldııı
anammmmm.
hepinizi ayri ayri opuyrum mucx..
ayri ayri da seviyorum.
dun esimin isi ve bebek konusundaki desteginiz icin minnettarim. onun icin hemen yazayim dedim.
kocam is bulduuuuu......
evet biraz maasi dusuk ama olsun))
cok sukurrrrrr......
Oyy masallah..
Insallah bosuna yorulmamisindir canim.. bat ne zaman.. (insallah olmazsin)
senin durum zormuş kızın kaç yaşındaki ? yaşı küçükse zor olmazmı hem o hem bebek ?
Hadi gozun aydin.. calismalar baslasin.. mik mik silk dik..
Oyy masallah..
Insallah bosuna yorulmamisindir canim.. bat ne zaman.. (insallah olmazsin)
az kalmis canim.. guzel habeler bekliyoz
biseyler hisediyomusun ?
:18::18::18:
valla canım geçen ay 12 ağustosta olmam gerekirken 6 gün öne geldi 7 ağustosta oldum bu ay yine 6 gün gelirse 1 eylül ama ben 7 eylülü beklşyorum garanti olsun hatta 8 eylül
valla canım geçen ay 12 ağustosta olmam gerekirken 6 gün öne geldi 7 ağustosta oldum bu ay yine 6 gün gelirse 1 eylül ama ben 7 eylülü beklşyorum garanti olsun hatta 8 eylül
Kizlar doktordan geldim..
ohhh icim rahatladi asiya gerek yokmus simdilik...
Hastaligimda sorun olmazmis..
Hersey yolunda dedi.. cok mutluyduk..
o an esim le goz goze baktik ve mik mik dioduk..
doktor dedi siz calisin !! sorun yok
Allh'im insallah bu ay hamis kalirim.. kaliriz..
Optum hepinizi..
(o kadar mutluyum )
Amannn hic bekleme.. gelmesinler..
Bende beklemedeyim canım hiç zaman geçmiyor, sen normal batı bekle bence geçen ay erken gelmişse bu ayda öyle olacak diye bişey yok emin olmak için beklersin hiç kolay değil amabenin 7 gün var ve acaba kan testimi yaptırsam diyorum sana dediğim laflara bakk hehehe sabredemiyorum yaaa
Kizlar gunaydinn
Bnm batim yarin.bu ilk denememizdi.cok heyecanliyim.su gbi akintim oluyo.adetbelirterim onceden olurdu bir gun oncesinden tik yok suan.bide ruyamda hamile oldugumu gordum gecen gun sabah 5 te.tekrar uyudum tepsi tepsi baklavalar gordum yiyodum.bugunde bembeyaz bir koyun gordum.icimdemden bir ses hamilesin diyo
Hadi inşallahh öyledir
Ben de bugün yarın bat ve ben de sabaha karşı rüyamda yeşil gözlü bir kız bebeğim olduğunu gördüm..
Aynı babasının gözleri diyorum ama o sırada uyandım nasıl dualar ediyorum inşallahh doğru çıkar diye :119::119::119:
İnşallah güzel haberler paylaşırsın bizimle tatlım...
beklemiyorum zaten ama davetsiz misafir işte her ay ziyaret ediyo
ben normal batı beklediğim için 7 eylül diyorum zaten canım emin olmam için 8 eylülde test yaparım anca.
kan testine gitmek istemiyorum ben şimdiye kadar 3 defa kan testine gittim hepsi negatifti anca çift çizgiyi 2 gün görürüm sonra giderim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?