Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

fıstıklar mrb...tatilden döndüm..kendimi hemen yanınızda buldum..:)) sıkı çalışıyorum bu aralar...ama bi şe sorcam... kayganlaştırıcı jel kullanıyoruz...kesinlikle sperm öldürücü olmayan su bazlısını tercih ettik..gebeliğe engel olmadığı söyleniyor ...yine de içim rahat etmiyor ... doğrudur diil mi öldürmüodur...var mı kullanan..??? bnmki playbox bu arada gittigidiyordan almıştım

İnşallah güzel haberler paylaşırsın bizimle tatlım...

anammmmm.
hepinizi ayri ayri opuyrum mucx..
ayri ayri da seviyorum.

dun esimin isi ve bebek konusundaki desteginiz icin minnettarim. onun icin hemen yazayim dedim.

kocam is bulduuuuu......
evet biraz maasi dusuk ama olsun ))
cok sukurrrrrr......
çok şükür canım ayyy çok sevindim senin adina gördünmü bak allah bi kapıyı kapatıp öbürünü acıyor

inşallah maaşı da artar yakinda
bebis gelmeden kendi rizkini hazırlıyor bak

canım pre seed diye bi jel duymuştum ama bunu bilmiyorum umarım öldürmüyordur

ben de bir tek preseed i duydum cnm. hamilelik calismalarinda killanilan bir tek o diye biliyrm. ama bi eczaciya sorsanm o yqrdim eder. bi de preseeed kullananlarin da topigi var. onlara bi sor istersen.

kızlaarrrrr benim adettt dün akşam sularında bittiiiii

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Hadi gozun aydin.. calismalar baslasin.. mik mik silk dik..

günaydın kızlaaaarrr
3 gün üst üste maçı aldım kupayı kaldırdım
bundan sonra meraklı bekleyiş zamanı
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah

Oyy masallah..
Insallah bosuna yorulmamisindir canim.. bat ne zaman.. (insallah olmazsin)

az kalmis canim.. guzel habeler bekliyoz
biseyler hisediyomusun ?
:18::18::18:

Canim benim cok sevindim..
hayirlisi allah buyuk.. bir kapiyi kapatiyorsa diyerini acar..
mass az olsun napalim ( parasiz kalmaktan daha iyi )

Oyy masallah..

valla canım geçen ay 12 ağustosta olmam gerekirken 6 gün öne geldi 7 ağustosta oldum bu ay yine 6 gün gelirse 1 eylül ama ben 7 eylülü beklşyorum garanti olsun hatta 8 eylül

senin durum zormuş kızın kaç yaşındaki ? yaşı küçükse zor olmazmı hem o hem bebek ?

benim kız 22 aylık canım ikinci olursa eğer o doğduğunda 2,5 yaşında olur araları çok olmasın istiyorum arkadaş olurlar birbirlerine diye, zor ama napalım kardeşi olsunda onun ben zorluklara katlanırım alıştım zaten inşallah umduğum gibi olurda çok bekletmez ikinci bebişim

Hadi gozun aydin.. calismalar baslasin.. mik mik silk dik..

Oyy masallah..

az kalmis canim.. guzel habeler bekliyoz
biseyler hisediyomusun ?
:18::18::18:

biraz belirtiler başladı sanki canım yaa ne bilim işte memişler büyüdü ve azcık ağrıyor birde sol kasıkta hareketlenmeler var arada bir batmalar oluyor ve karnımın altı şişti vee acayip şekilde tuvalete gidiyorum sürekli çok ümitliyim yaa inşallah üzülmem yine :18:

valla canım geçen ay 12 ağustosta olmam gerekirken 6 gün öne geldi 7 ağustosta oldum bu ay yine 6 gün gelirse 1 eylül ama ben 7 eylülü beklşyorum garanti olsun hatta 8 eylül

Bende beklemedeyim canım hiç zaman geçmiyor, sen normal batı bekle bence geçen ay erken gelmişse bu ayda öyle olacak diye bişey yok emin olmak için beklersin hiç kolay değil ama benin 7 gün var ve acaba kan testimi yaptırsam diyorum sana dediğim laflara bakk hehehe sabredemiyorum yaaa

benim geçen ay kimyasal oldu ya yine olurmu acaba çok korkuyorum bundan, yine aynı belirtileri yaşıyorum ve çok tedirginim kızlar off

çok sevindim canım türkiyedede hamile kalmak isteyenlere kızamıkçık aşısı yapıyorlar ve 3 ay korunuyorsun. Ama isteğe bağlı yani istemezsen yapmıyorlar hadi bakalım inşallah eylülde hamiş haberini de alır seviniriz canım

Amannn hic bekleme.. gelmesinler..

beklemiyorum zaten ama davetsiz misafir işte her ay ziyaret ediyo

ben normal batı beklediğim için 7 eylül diyorum zaten canım emin olmam için 8 eylülde test yaparım anca.
kan testine gitmek istemiyorum ben şimdiye kadar 3 defa kan testine gittim hepsi negatifti anca çift çizgiyi 2 gün görürüm sonra giderim ben

hadi bakalım kızlar inşallah hamilesinizdir
bu arada ben de hesaplayıcıya göre ovulasyon dönemime girmiş bulunmaktayım ilk testi 5 te yapcam ama çok sıkıştım tutamıyorum 4 te yapsam olmaz mı 2 den sonra sıvı almadım:44::44:

Kizlarrrr ..
aksama misafir gelcek temizlik yaptim (isten dolayi hergun dipten koseden temizleyemiyodum) dusa gircem.. ohh dedim..
benim kocis bi yakaladi birakmadi.. eee sonra mecbur dusa girmem lazimdi alisveris yapcam yemek pasta..

benim siposlar naptii yaa kactimi ..??
15 dakika durdum dik ama.. siposlarr gurban olsun anneniz gitmeyin diyodum..

Kizlaaarrrrrrr ben geldim biliyonuz dun yildonumumuzdu cookk romantik bir gecenin ardindan nete girmiyim dedim muhabbet kopmus gitmis tabi yine:))

Bu arada kotu günler yaşayan cok olmus okuduklarima gore sizi anlayamam belki ama gecmisi düşünerek kendinizi daha fazla yipratmayin,gelecek bebeginize odaklanin inşallah o güldürecek yüzünüzü.

Cuteheart canim benim senin adinada cok sevindim cok daha güzel gunler sizi beklio inş. Cok cok öptüm.

Ayy sizi cok ozlemisimmm canlarimmm benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…