Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Kiz Allah seni ne yapmasin emi yine güldürdün beni brnim kociste sabahtan beri dolanio etrafimda yookk diyorum bi gun ara vermemiz lazim

Kiz Allah seni ne yapmasin emi yine güldürdün beni brnim kociste sabahtan beri dolanio etrafimda yookk diyorum bi gun ara vermemiz lazim

Kiz napim git diyorum yok dur eleme gelme falan filan.. dusa gircem simdi sonra diyorum.. sapik yaa !!
oyle yaptikca daha cok hosuna gidiyo galiba (tovbe tovbe..)
neyse liste yaptim o giti alisverisede ben dikiyorum..

Siposslarr siposlarr...

Aynen aynen istemedikce daha cok istiyolar:))) tabi dio yumurtladim die kosuodun peşimde dio

Son düzenleme:
Kizlaaarr merhaba
Napiyosunuz bakayimmm calismalar var oylemiii bende calisiyorum cookkbakalim nolcak bu halimiz

Kizlaaarr merhaba
Napiyosunuz bakayimmm calismalar var oylemiii bende calisiyorum cookkbakalim nolcak bu halimiz

Valla benim bide yarin calisma olur sonra memlekete gidiom kocissiz ama yumurtlama zmnimda bitio ztn ins gelir bebisim

Kizlar bnde katilablr miyim.aranzaa 26 agustosta 1. Ylimizi dolduruyiruz artk.bzde bi bebeisimiz olsun istyrz suan adetm 22 sinde basladm 7 gun suruyr bu araf cok cahilim bat ne :)

Kizlar bnde katilablr miyim.aranzaa 26 agustosta 1. Ylimizi dolduruyiruz artk.bzde bi bebeisimiz olsun istyrz suan adetm 22 sinde basladm 7 gun suruyr bu araf cok cahilim bat ne :)
BAT= Beklenen adet tarihi yani bir sonraki adet tarihin
Hoşgeldin bu arada

Test ne testi cnm ne kadar cahal misim yaaaa

KKizlar slm nasilsiniz bakalim ? Benim bugün 18.gunum a once test yaptim t yine koyu cikti.dunden beri koyu cikiyo.ve ben 9.gunden beri hergun calisiyorum.bende hal kalmadi bugunde calisayimmi yada ne zaman birakmam gerek yardimci olun ölücem yoksa

Canım bildiğim kadarıyla silikleşmeye başlayınca yumurtlamiş oluyorsun. Hergün değil de iki günde yapsana can mı dayanır buna:))

Masallahhhhcanim hali hazirda sposun var demekki bugun yapma bence ama yarin sabah calis derim hadi kolay gelsinnbenim bugun 16.gunum yeterrrrgelsinleerrr artikkk

Masallahhhhcanim hali hazirda sposun var demekki bugun yapma bence ama yarin sabah calis derim hadi kolay gelsinnbenim bugun 16.gunum yeterrrrgelsinleerrr artikkk

Cnm ya canli kalmiyorsa diye bu ay hwegun calismaya karar verdim.hee yolu deniyoz iste napalim öldük bittik artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…