Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Kiz yormayin kendinizi gün aşırı yapın ztn hergun yapmak sperm kalitesi icinde cok iyi degil

cuteheart sen iyiceee uzman dr olmuşsuunn yaa :):)
estagfurullah guzelim...biraz arastirdim diuelim.

ben adet oldum şimdi kızlarr

uzulme tatlim. insallah eylu de gelir bebisin.
benim geçen ay kimyasal oldu ya yine olurmu acaba çok korkuyorum bundan, yine aynı belirtileri yaşıyorum ve çok tedirginim kızlar off
hic tedirgin olma cnm. aslinda cogu kadin kimyasal gebelkk geciriyor ama test yapmadigi icin sadeve adetinin geciktigini saniyor. yani cok normal bir durum. korkma sen. insallah yeni gelen saglikli olacak.

cnm. eger saat 4 de yapacaksan her gun 4 de yap ki kiyaslamasi dogru olsun. ilk 10 olunca da foto cekm ekle buraya bakalim.

cnm sen testi nasil yapiyrsun? bir foto eklesen iii olur aslinda. simdi t nin koyulugu nasil? demek istedigim benim 12. gun t c den koyuydu. ertesi gu c den az biraz silikti. sonra siliklesti. ama adet olana kadar hep t vardi. kendini de cok yorma. bari bir gun sabah ertesi gunun aksami seklinde calis da arada 36 saat olsun. hem sen hem xe spermler dinlensin.

kızlar yumurtlama takibi yaptırdım 18mm iki tane yumoşum var.. çatlama ignesini dün (cumagünü) oldum bugün birlikte olmamız lazım.. şuan öyle bi kararsızlıktayım ki eşimle boşanmak istiyorum ve hatta bunu yazarken bile atışıyoruz anasının babasının yanında.. parmakla gösterilecek bi evliligim vardı ne hale geldik biz.. ailesinin yanında evrim geçirdi adam.. burayada yazmasam çatlarım kimseye anlatamıyorum daha bir yıl bile olmadı evleneli.. ayrılsan elalem ne der offfff ya ben bu kadar sıkıntıyı kaldıracak kadar olgunlaşmadım ki.. ne yapıcam iki arada bi derede kaldım..

Canim cok üzüldüm durumuna ama daha yeni evlisiniz birbirinize alisma sürecindende sorunlar yasio olabilirsiniz, kolaymi bi yuva kurmak ve yıkmak. Al karsina konusun güzelce rahatsiz oldugun durumlari uygun bi dille anlat. Umarim atlatirsiniz bu gunleri

cnm. birak elalemi. onlar da kimmis. senin cektiklerine ortak mi oluyorlar da anlayacaklar. onlari onemsem at bir kenara.

evlilikler kolay kurulmuyor kuzum. kolay da yikilmamali. ama bazen oyle bir noktaya gelir ki iste o zaman iyi dusunmek gerekir. burada kimsenin sana ayril yada ayrilma diyecegini sanmiyorum.bence sen bu ay bebege ara ver deri.. bu kadar belirsizlik icinde bir de bebek olmasin derim. sonra daha cok elini kolunu baglar istemedigin seyler oldugunda. bir de bebegi evliligi kurtarir diye dusunme. cunku daha kotuye gidiyr diyrlar. evliligin oturduktan sonra dusun bebegi derim..

kızlar benim 3 gündür gögöslerim acayip şişti...
çok stres de yaptımı zannetmiyorum,hani psikolojik dicem ama...
bide uçlarnı hafifçe sıktıgımde beyaz bi akıntı geliyoo diyim,süt diyemem tabe:26:
fazlada uğraşmadım 2 kere denedim 2 sindede aynı sıvı geldii,dahada kurcalamadım

ayın 1 adet günüm...

hııııı ne gezme vallayii
kös kös oturuyom,bizim herif yine maça gitti...
şu fener küme düşsede kurtulsam

oyle deme cnm. eger maclar olmasa biz burda rahat rahat takilamayiz

bizde de misafir var. onlar izloyr ben de buraya takiliyrm )

soylemesi ayiptir sabah on da ciktik. dokuzda geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…