ya bu hamilelik takvimi niye 1 haftalık hem deovulasyon yani yumurtlama testleri canım ben de burada öğrenmiştimbilmemek değil öğrenmemek ayıp
napim şekerim heves ettim altta görünce motive oluyorumya bu hamilelik takvimi niye 1 haftalık hem de
İnşallahhh kaldırmazsın kalır daimanapim şekerim heves ettim altta görünce motive oluyorumbu hafta hamiş olursam geçerli olcak inşallah
İnşallahhh kaldırmazsın kalır daima
Benimde bugun son umarim sposlar bu defa adresi bulurhepimiz dolu paket oluruz
KKizlar slm nasilsiniz bakalim ? Benim bugün 18.gunum a once test yaptim t yine koyu cikti.dunden beri koyu cikiyo.ve ben 9.gunden beri hergun calisiyorum.bende hal kalmadi bugunde calisayimmi yada ne zaman birakmam gerek yardimci olun ölücem yoksa
Kiz yormayin kendinizi gün aşırı yapın ztn hergun yapmak sperm kalitesi icinde cok iyi degil
estagfurullah guzelim...biraz arastirdim diuelim.cuteheart sen iyiceee uzman dr olmuşsuunn yaa :):)
ben adet oldum şimdi kızlarr
hic tedirgin olma cnm. aslinda cogu kadin kimyasal gebelkk geciriyor ama test yapmadigi icin sadeve adetinin geciktigini saniyor. yani cok normal bir durum. korkma sen. insallah yeni gelen saglikli olacak.benim geçen ay kimyasal oldu ya yine olurmu acaba çok korkuyorum bundan, yine aynı belirtileri yaşıyorum ve çok tedirginim kızlar off
cnm. eger saat 4 de yapacaksan her gun 4 de yap ki kiyaslamasi dogru olsun. ilk 10 olunca da foto cekm ekle buraya bakalim.hadi bakalım kızlar inşallah hamilesinizdir
bu arada ben de hesaplayıcıya göre ovulasyon dönemime girmiş bulunmaktayım ilk testi 5 te yapcam ama çok sıkıştım tutamıyorum 4 te yapsam olmaz mı 2 den sonra sıvı almadım:44::44:
cnm sen testi nasil yapiyrsun? bir foto eklesen iii olur aslinda. simdi t nin koyulugu nasil? demek istedigim benim 12. gun t c den koyuydu. ertesi gu c den az biraz silikti. sonra siliklesti. ama adet olana kadar hep t vardi. kendini de cok yorma. bari bir gun sabah ertesi gunun aksami seklinde calis da arada 36 saat olsun. hem sen hem xe spermler dinlensin.KKizlar slm nasilsiniz bakalim ? Benim bugün 18.gunum a once test yaptim t yine koyu cikti.dunden beri koyu cikiyo.ve ben 9.gunden beri hergun calisiyorum.bende hal kalmadi bugunde calisayimmi yada ne zaman birakmam gerek yardimci olun ölücem yoksa
Bosver cnm ya doktorlar cok biliyorlar.sanki onca hamile kalan 2 gunde bir yapalim demisleroyke de denedim olmadi bu ay kararliyim böyle
Calis calis insallah allahm emegimizin karsiligini verir guzel verir guzel anne adaylarii
ovulasyon yani yumurtlama testleri canım ben de burada öğrenmiştimbilmemek değil öğrenmemek ayıp
inşallah siz de de eklersiniz tez zamanda
kızlar yumurtlama takibi yaptırdım 18mm iki tane yumoşum var.. çatlama ignesini dün (cumagünü) oldum bugün birlikte olmamız lazım.. şuan öyle bi kararsızlıktayım ki eşimle boşanmak istiyorum ve hatta bunu yazarken bile atışıyoruz anasının babasının yanında.. parmakla gösterilecek bi evliligim vardı ne hale geldik biz.. ailesinin yanında evrim geçirdi adam.. burayada yazmasam çatlarım kimseye anlatamıyorum daha bir yıl bile olmadı evleneli.. ayrılsan elalem ne der offfff ya ben bu kadar sıkıntıyı kaldıracak kadar olgunlaşmadım ki.. ne yapıcam iki arada bi derede kaldım..
kızlar yumurtlama takibi yaptırdım 18mm iki tane yumoşum var.. çatlama ignesini dün (cumagünü) oldum bugün birlikte olmamız lazım.. şuan öyle bi kararsızlıktayım ki eşimle boşanmak istiyorum ve hatta bunu yazarken bile atışıyoruz anasının babasının yanında.. parmakla gösterilecek bi evliligim vardı ne hale geldik biz.. ailesinin yanında evrim geçirdi adam.. burayada yazmasam çatlarım kimseye anlatamıyorum daha bir yıl bile olmadı evleneli.. ayrılsan elalem ne der offfff ya ben bu kadar sıkıntıyı kaldıracak kadar olgunlaşmadım ki.. ne yapıcam iki arada bi derede kaldım..
Bu akşam kimsecikler yokmu yaaa ohh tabi hafta sonuya gezin bakalim
hııııı ne gezme vallayii
kös kös oturuyom,bizim herif yine maça gitti...
şu fener küme düşsede kurtulsam
Bu akşam kimsecikler yokmu yaaa ohh tabi hafta sonuya gezin bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?