Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

cnm. sein hormonlarina bakildi mi? gebeysen bile henuz gogsunden sivi gilan gelmez. eger sut hormonun da fazlaysa gebe kalamazsin.

oyle deme cnm. eger maclar olmasa biz burda rahat rahat takilamayiz

bizde de misafir var. onlar izloyr ben de buraya takiliyrm )

soylemesi ayiptir sabah on da ciktik. dokuzda geldik

ohhh vallaa allah mutlulgunuzu artırsın....
biz dışarı çıksak ,eşim oğlanı bahane eder...
ve benim tabirimle, kaça kaça eve geri döneriz

cnm. sein hormonlarina bakildi mi? gebeysen bile henuz gogsunden sivi gilan gelmez. eger sut hormonun da fazlaysa gebe kalamazsin.

valla en son 4 sene evvel oğluma hamile iken bakıldı :26:
o zamn bi sorun yoktu,herşey normal değerdeydi...
sonradan böyle bişe olabilirmi bilmiyorum....

bu ay ilk denememiz ,adet olduktan sonra gitip hormon testi yaptırırım...
zaten uzun zamndırda kan değerlerime baktırmak isityordum...
yaklışık 1 senedir ayda 1 2 kere durduk yere midem bulanır gibi olur...
bazende kafam bi tuhaf oldu derlerye ,öyle olur
hani 1 saat falan sürer,hep yarın gidicem derim,sonrada ertelerim

anladim cnm. o kafam bi tuhaf oldu demen yorgunluktan benim de oluyr cnm. migde bulantisi dikkat et genelde yumurtlama zamani olur. bi de adet yaklasirken olabilir. hormonlar her an bozulabilir insaniz hepimiz cnm..bi baktir bence. eger desigim gibi sut hormonu yuksekse ilacla cozuyrlar heen. adetinin 3. gunu git ki dr.a hormon testlerini yapsin. yoksa diger adet sonrasina kalirsin. tabi bunlar adet olmazsan olacak seyler.

hiç dikkat etmemiştim,acaba alakalı olabilirmi mide bulantısıyla ,yumurtalama gününün...
düşündümde bu ayda öyle olmuş olabilir...
bu ayın 13 de tatilden geldik,hemen sonrasında olmuştu...
hatta ben tatiliin bittiğini anladı bünyem dedim annemlere...

bu haftaiçi kan tesiti yaptırıp değerlerime baktırsam o arada,hamile olup olmadığımda belli olur demii...

tabi bem hep kendimdekileri yaziurm. benjm yumurtlama gunumde ve biriki gun oncesinde migdem bulanir.

yumurtlama uzerinden 10 gun gectiyse kanda kesin cikar canim.

Merhabalar,
Bende 7 ay denememize ragmen bebis olmayinca doktora gidip pco hastasi oldugumu ogrendim gecen hafta. Gerci benim adetlerim hep duzensizdi hic sasirmadim birsey cukmasina. Pazartesi yumurtlama testi yapilacak daha sonra horman testleriim yapilacak. Bir umut bu ay tedavisiz hamile kaldim kaldim yoksa doktora gitmeler basliyacak. allah isteyen herkeze saglikli bebisler nasip etsin

Cnm resmi nasil ekliycem yaa :-(

Cnm resmi nasil ekliycem yaa :-(

1)yeni mesaj ac. ayni sayfanin alt kismina dogru Eklentiler kismi var. Eklenri Ekle kutucuguna tikla.
2) yeni sayfa gelecek. sag ustte Dosya Ekle kutucuguna tikla.
3) Dosyalari Sec kutucuguna tikla. istedigin fotografi secebilirsin.
4) Yukle kutucuguna tikla. sectigin fotolari yukler. sonra en alt sagda Bitir kuticuguna tikla. islem tamma.
5) ilk actigimiz mesaj sayfasina dondun. hatta mesajda Attach filan yazar. sakin silme onu. Cevapla de topikte cikar mesajin.

Iyi geceler canlar
Benim adet 1 eylul 11 gun kala bi gogus agrisi basladi hala devam ediyor hic bu kadar erken baslamazdi ama umitlenmicem bekliyorum hayirlisiyla :)) bir haftam var..

Cnm tel 2 saattir yukleyemedi sinir oldum deniyorum :-(

cnm korkma pco dan. bizim kizlarda pco lu. ilk ayda sadece klomen kullanarak da gebe kaldilar. darisi sana olsun.

ben de bir tek preseed i duydum cnm. hamilelik calismalarinda killanilan bir tek o diye biliyrm. ama bi eczaciya sorsanm o yqrdim eder. bi de preseeed kullananlarin da topigi var. onlara bi sor istersen.

cute çok tşkler cicim..haklısınız araştırdım ve bırakcam ii ki sormuşum ....ii ki kadınlar kulübümüz var:)

kızlar sanırım yumurtlyorum..çok sancım var..başım gün boyu ağrıdı... hafif midem de bulandı dün çalıştık bugünü dinlenmeye ayırmıştık yarın da çalışcaz ...doğru mu yapıorum yoksa yumurtlama günü ilişki daha mı önemli bilemedim... ov testim de 2 gün önce bitti ...netten alsam yetişmeyecekti..ne dersiniz?

Birsey danisacaktim.
Once yumurtlama olur sonra adet olunur mu yoksa once adet olunur sonrasinda mi yumurtlama olunur?
Ben 9 aydir regl olmuyorum ilaclardan dolayi. Ilaci birakali 1 hafta oluyor, doktor yakinda adet olursun dedi. Simdi once ben yumurtlama donemi gecircem de sonra mi adet olcam yoksa tam tersi mi? Yani esimle baslasak mi calismalara.

en guzelini yapmissin cnm. bugun dinlen ama sabahi degerlendir. aksama birakma...

cnm. sorun biraz yumurta mi tavuktan; tavuk mu yumurtadan cikar gibi olmus ) emin olmak icin arastirdim. benim anladigim asagidaki yazidan once yumurtan oluyor. o yumurta dollenmedigi icin adet olunuyor.

" Ergenlik döneminde beyinden gelen uyarılar, yumurtalıklardan östrojen ve progesteron adı verilen hormonların salınmasını sağlar. Adet döngüsü bu hormonlar tarafından düzenlenir. Kız çocukları doğduğunda yumurtalıklarında 400.000 civarında yumurta vardır. Doğumdan ergenlik dönemine dek geçen süre içinde yumurtaların bir kısmı dejenere olur. Ergenlik ile birlikte her ay bir yumurta olgunlaşarak atılır. İlk adet kanamasına menarş denir. Adet kanaması 9-16 yaşları arasında başlar."

Canim cok ama cok tesekkurler cevabin icin
Biz ne olur ne olmaz korunmayalim da calismalara baslayalim. Her gece denicez her gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…