çok tşkler cnm,,heyecanla bi yanıt beklioduk :) anlaşıldı
Birsey danisacaktim.
Once yumurtlama olur sonra adet olunur mu yoksa once adet olunur sonrasinda mi yumurtlama olunur?
Ben 9 aydir regl olmuyorum ilaclardan dolayi. Ilaci birakali 1 hafta oluyor, doktor yakinda adet olursun dedi. Simdi once ben yumurtlama donemi gecircem de sonra mi adet olcam yoksa tam tersi mi? Yani esimle baslasak mi calismalara.
selam canlar nasilsiniz ben bugunde test yaptim ikinci cizgi silik koyu gibi cikti yarin tam koyulasir heralde bugun esime mik mik yapalim dedim istemedicunki kac gundur arka arka ya mik mikdeydik bugun istemedi ama ben bugun qarip bir agri hiss etdim yumurtladigimi sandim ama silikse hale yumurtlamamisim qaliba:26: gec oldu kimseciler yok isler gucler derken giremiyorum herkesi opuyorum
ha birde iki arkadas cok guzel ruya gormus qaliba oudum ama alinti yapamadim bence ruyalari cok guzel bu ay kesin gelicekdir bebeleri
Canim cok üzüldüm durumuna ama daha yeni evlisiniz birbirinize alisma sürecindende sorunlar yasio olabilirsiniz, kolaymi bi yuva kurmak ve yıkmak. Al karsina konusun güzelce rahatsiz oldugun durumlari uygun bi dille anlat. Umarim atlatirsiniz bu gunleri
cnm. birak elalemi. onlar da kimmis. senin cektiklerine ortak mi oluyorlar da anlayacaklar. onlari onemsem at bir kenara.
evlilikler kolay kurulmuyor kuzum. kolay da yikilmamali. ama bazen oyle bir noktaya gelir ki iste o zaman iyi dusunmek gerekir. burada kimsenin sana ayril yada ayrilma diyecegini sanmiyorum.bence sen bu ay bebege ara ver deri.. bu kadar belirsizlik icinde bir de bebek olmasin derim. sonra daha cok elini kolunu baglar istemedigin seyler oldugunda. bir de bebegi evliligi kurtarir diye dusunme. cunku daha kotuye gidiyr diyrlar. evliligin oturduktan sonra dusun bebegi derim..
Of insallah bwcerebilmisimdir...1)yeni mesaj ac. ayni sayfanin alt kismina dogru Eklentiler kismi var. Eklenri Ekle kutucuguna tikla.
2) yeni sayfa gelecek. sag ustte Dosya Ekle kutucuguna tikla.
3) Dosyalari Sec kutucuguna tikla. istedigin fotografi secebilirsin.
4) Yukle kutucuguna tikla. sectigin fotolari yukler. sonra en alt sagda Bitir kuticuguna tikla. islem tamma.
5) ilk actigimiz mesaj sayfasina dondun. hatta mesajda Attach filan yazar. sakin silme onu. Cevapla de topikte cikar mesajin.
Canım resim koymayı becermişsin ama, sana tavsiyem testi yaptıktan 5 dk sonra çek fotoğraflarını.
Çünkü baksana bekledikçe koyulmuş çoğu..Ve hemen hergün pozitif gibi..
Ama sanırım en peak hali 18. gün gibi..
Günaydın kızlar nasılsınızzzz
cimcimeee maçlar devam ediyor muuu
Ooohhh ohhh gelsin spoşlar, gitsin yumoşlar deseneeeeetmezmi kuzuuuuu akşamda oldu bu hafta 4 gün üst üste oldu bakalım hayırlısı artık gözümü açamıyorum uykudan ama yinede bebek aşkına yapıyorum valla. 2 akşamdır bacaklarımı dikerken uyuya kalıyorum önceki akşam 1,5 saat dün akşamda 2 saat uyumuşum bi uyandım sabah olmuş neredeyse
Ooohhh ohhh gelsin spoşlar, gitsin yumoşlar deseneeee
Hadi inşallahh tutar da 3 vakte(haftaya) kadar öğrenirsin hamile olduğunuuuu
Canım resim koymayı becermişsin ama, sana tavsiyem testi yaptıktan 5 dk sonra çek fotoğraflarını.
Çünkü baksana bekledikçe koyulmuş çoğu..Ve hemen hergün pozitif gibi..
Ama sanırım en peak hali 18. gün gibi..
Günaydın kızlar nasılsınızzzz
cimcimeee maçlar devam ediyor muuu
inşallah tutar yoksa bidahaki ay ne bende hal ne kocamda istek kalacak
senden ne haber durumlar nasıl :44:
Valla canım gelecek gibi hissediyorum sanki akıntım çoğaldı.inşallah tutar yoksa bidahaki ay ne bende hal ne kocamda istek kalacak
senden ne haber durumlar nasıl :44:
Canım inşallahh gerek kalmaz bu ay tutar ama bence 2 günde bir daha sağlıklı.Haklisin cnm.ama farkediliyor yinede.15.gunden sonra merdeyse hergün koyu cikti.ama ilk 17.gun belirgin koyu ve 18.gun yine koyu . gerci hergün calistik bi anlami yok teste bakmaminbugun bakalim nasil cikicak.insallah bugun biter bari.
Insallah tutar cnm.bende ilk kez bu kadar kararli çalışıyorum. Tutmazsa artik ölmüş bitmis olcaz
Valla canım gelecek gibi hissediyorum sanki akıntım çoğaldı.
Akşama kadar gelmezse kocam gelecek akşam evdekinden getirecek yapacağım.
Ama sanırım gerek kalmaz gelir gibi her dakika tuvalete gidiyorum
etmezmi kuzuuuuu akşamda oldu bu hafta 4 gün üst üste oldu bakalım hayırlısı artık gözümü açamıyorum uykudan ama yinede bebek aşkına yapıyorum valla. 2 akşamdır bacaklarımı dikerken uyuya kalıyorum önceki akşam 1,5 saat dün akşamda 2 saat uyumuşum bi uyandım sabah olmuş neredeyse
Ayy bilmiyorum ki canım onların akıntılar nasıldı direkt kırmızı değil benimkisi yerleşme kanaması olamaz.aynen yaa bidahaki ay kocama ne silkeletebilirim nede böyle düzenli yapabiliriz inşallah gelir bu ay inşallah
hadi yaaa ama belki gelmez kızları hatırlasana adet oldum kırmızılar geldi dediler ama hamile çıktılar
Canım eşler arasında para söz konusu olmaz..Kizlar..
Esim surekli banka kartimi aliyo bana haber vermeden.. ve parami harciyo ben harcamamya dikkat ederken !!
Napcam.. ? ilk defa bisey demedim iki ama bu sabah fark etim gene yok yaaa
tamda mik mik haftasi olmasi gerekirken !
Kizlar..
Esim surekli banka kartimi aliyo bana haber vermeden.. ve parami harciyo ben harcamamya dikkat ederken !!
Napcam.. ? ilk defa bisey demedim iki ama bu sabah fark etim gene yok yaaa
tamda mik mik haftasi olmasi gerekirken !
Ayy bilmiyorum ki canım onların akıntılar nasıldı direkt kırmızı değil benimkisi yerleşme kanaması olamaz.
Turuncumsu bir akıntı. Kanın habercisi gibime geliyor
Bakalım akşama kadar belli olur ak koyun kara koyun
Canım eşler arasında para söz konusu olmaz..
Belki kendi hesabında para kalmamıştır ihtiyacı vardır..
Benim de eşim alır bazen takmam yani. Sonuçta aynı yere harcıyoruz..
Hatta benim bankamın kredili avans faizi daha az genelde ben eksiye düşerim
Boşver takma yaa çok. Kartımı mı aldın neye lazımdı diye normal sor bakalım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?