Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

selam canlar nasilsiniz ben bugunde test yaptim ikinci cizgi silik koyu gibi cikti yarin tam koyulasir heralde bugun esime mik mik yapalim dedim istemedi cunki kac gundur arka arka ya mik mikdeydik bugun istemedi ama ben bugun qarip bir agri hiss etdim yumurtladigimi sandim ama silikse hale yumurtlamamisim qaliba:26: gec oldu kimseciler yok isler gucler derken giremiyorum herkesi opuyorum
ha birde iki arkadas cok guzel ruya gormus qaliba oudum ama alinti yapamadim bence ruyalari cok guzel bu ay kesin gelicekdir bebeleri

Canim once yumurtlama olur sonra adet olursun. Zaten yumurtladgnda yumurta spermle bulusamadigi icin vucut onu attigindan adet oluruz. Siz baslayin çalışmalara

Canim tam koyu degilmis zaten bigun ara verebilirsiniz bunun bi sakincasi yok. Tabi hergun hergun adamın canini cikardin

sagol canım.. yatsın kalksın bebişlerime dua etsin onların hatrına affettim dün bakalım hayırlısı..yumoşlarım tutarsa onlara nasıl dünyaya geldiklerini anlatacagım güzel bi hikayem var artık

canım çok haklısın dediklerinde zaten bende asla evlilik kurtarmak için çocuk yapmam mümkün degil.. ama bebişlerim için evliligime bi şans verebilirim neyse dua etsin bebişlerime sırf onların gelme ihtimalini elimden almasın diye affetttim dün kocuşu bakalım artık :) 11 eylülde lütfeeeeeeeennnn ikizlerimi göreyim artık bunca sıkıntı ardına :)

Of insallah bwcerebilmisimdir...

Canım resim koymayı becermişsin ama, sana tavsiyem testi yaptıktan 5 dk sonra çek fotoğraflarını.
Çünkü baksana bekledikçe koyulmuş çoğu..Ve hemen hergün pozitif gibi..
Ama sanırım en peak hali 18. gün gibi..

Günaydın kızlar nasılsınızzzz
cimcimeee maçlar devam ediyor muuu

etmezmi kuzuuuuu akşamda oldu bu hafta 4 gün üst üste oldu bakalım hayırlısı artık gözümü açamıyorum uykudan ama yinede bebek aşkına yapıyorum valla. 2 akşamdır bacaklarımı dikerken uyuya kalıyorum önceki akşam 1,5 saat dün akşamda 2 saat uyumuşum bi uyandım sabah olmuş neredeyse

Ooohhh ohhh gelsin spoşlar, gitsin yumoşlar deseneeee
Hadi inşallahh tutar da 3 vakte(haftaya) kadar öğrenirsin hamile olduğunuuuu

Ooohhh ohhh gelsin spoşlar, gitsin yumoşlar deseneeee
Hadi inşallahh tutar da 3 vakte(haftaya) kadar öğrenirsin hamile olduğunuuuu

inşallah tutar yoksa bidahaki ay ne bende hal ne kocamda istek kalacak

senden ne haber durumlar nasıl :44:

Haklisin cnm.ama farkediliyor yinede.15.gunden sonra merdeyse hergün koyu cikti.ama ilk 17.gun belirgin koyu ve 18.gun yine koyu . gerci hergün calistik bi anlami yok teste bakmamin bugun bakalim nasil cikicak.insallah bugun biter bari.

inşallah tutar yoksa bidahaki ay ne bende hal ne kocamda istek kalacak

senden ne haber durumlar nasıl :44:
Valla canım gelecek gibi hissediyorum sanki akıntım çoğaldı.
Akşama kadar gelmezse kocam gelecek akşam evdekinden getirecek yapacağım.
Ama sanırım gerek kalmaz gelir gibi her dakika tuvalete gidiyorum

Haklisin cnm.ama farkediliyor yinede.15.gunden sonra merdeyse hergün koyu cikti.ama ilk 17.gun belirgin koyu ve 18.gun yine koyu . gerci hergün calistik bi anlami yok teste bakmamin bugun bakalim nasil cikicak.insallah bugun biter bari.
Canım inşallahh gerek kalmaz bu ay tutar ama bence 2 günde bir daha sağlıklı.
Zaten spermler vücudumuzda belli bir süre yaşıyor.
Hem hergün olunca sperm kalitesi düşüyor.
Hoş, hergünle tutturan o kadar çok kişi var ki

Insallah tutar cnm.bende ilk kez bu kadar kararli çalışıyorum. Tutmazsa artik ölmüş bitmis olcaz

aynen yaa bidahaki ay kocama ne silkeletebilirim nede böyle düzenli yapabiliriz inşallah gelir bu ay inşallah

Valla canım gelecek gibi hissediyorum sanki akıntım çoğaldı.
Akşama kadar gelmezse kocam gelecek akşam evdekinden getirecek yapacağım.
Ama sanırım gerek kalmaz gelir gibi her dakika tuvalete gidiyorum

hadi yaaa ama belki gelmez kızları hatırlasana adet oldum kırmızılar geldi dediler ama hamile çıktılar

Kizlar..
Esim surekli banka kartimi aliyo bana haber vermeden.. ve parami harciyo ben harcamamya dikkat ederken !!

Napcam.. ? ilk defa bisey demedim iki ama bu sabah fark etim gene yok yaaa

tamda mik mik haftasi olmasi gerekirken !

Ne çektin cimcimem:)) cimcimenin bebisleriiii anaciginizi görün de gelin artık

Ayy bilmiyorum ki canım onların akıntılar nasıldı direkt kırmızı değil benimkisi yerleşme kanaması olamaz.
Turuncumsu bir akıntı. Kanın habercisi gibime geliyor
Bakalım akşama kadar belli olur ak koyun kara koyun

Kizlar..
Esim surekli banka kartimi aliyo bana haber vermeden.. ve parami harciyo ben harcamamya dikkat ederken !!

Canım eşler arasında para söz konusu olmaz..
Belki kendi hesabında para kalmamıştır ihtiyacı vardır..
Benim de eşim alır bazen takmam yani. Sonuçta aynı yere harcıyoruz..
Hatta benim bankamın kredili avans faizi daha az genelde ben eksiye düşerim
Boşver takma yaa çok. Kartımı mı aldın neye lazımdı diye normal sor bakalım
:26:

Kizlar..

Senden habersiz almasinin hosuna gitmedigini soyleyebilirsin sonrada karsilikli konusun daha tutumlu olmaniz gerektiginden, harcamalarinizi birlikte planlasaniz daha ii olacagindan falan bahset. Cunku sen bsy demedigin surece rahatsz olmadigini dusunecektir. Tsmam aranizda tabiki paranin lafi olmaması lazim ama habersizde almasi hos degil bence farkinda degildit canm konusabilirsin sakayla karışık

Canim tabiki esler arasinda para soz konusu olmaz da..
Ama haber vermezmi insan.. hem bi bilsen neye harciyo sigara idaa lar falan o zoruma gidiyoo
adamin geliri yok dogru duzgun benim parayi harcayip bitiriyo benim kenara koymaya calisitgim harciyo ..

Evi ben gecindiriyorum cok sukur param yetiyo artiyo kenara oyuyorum ama beni bitiriyo.. bebek isityoz tatil istiyoz bi suru masraf olcak ben dusunuyorum yarin ni gelecegimizi o hic dusunmeden eglenceye harciyo..
Nasil zoruma giti gercekten.. beni caliyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…