Senden habersiz almasinin hosuna gitmedigini soyleyebilirsin sonrada karsilikli konusun daha tutumlu olmaniz gerektiginden, harcamalarinizi birlikte planlasaniz daha ii olacagindan falan bahset. Cunku sen bsy demedigin surece rahatsz olmadigini dusunecektir. Tsmam aranizda tabiki paranin lafi olmaması lazim ama habersizde almasi hos degil bence farkinda degildit canm konusabilirsin sakayla karışık
Hmmm benim eşimin gerçekten gerekli şeylere harcadığını bildiğim için sizin durumunuza birşey diyemeyeceğim canımCanim tabiki esler arasinda para soz konusu olmaz da..
Ama haber vermezmi insan.. hem bi bilsen neye harciyo sigara idaa lar falan o zoruma gidiyoo
adamin geliri yok dogru duzgun benim parayi harcayip bitiriyo benim kenara koymaya calisitgim harciyo ..
Evi ben gecindiriyorum cok sukur param yetiyo artiyo kenara oyuyorum ama beni bitiriyo.. bebek isityoz tatil istiyoz bi suru masraf olcak ben dusunuyorum yarin ni gelecegimizi o hic dusunmeden eglenceye harciyo..
Nasil zoruma giti gercekten.. beni caliyoo
Canım valla yanlış anlama ama bence de çocuk istememen daha doğru sanki :26:Aynen canim halklisin..
Ama bak ben soyldim bi kac kere yapma boyle olmuyo git calis falan filan.. yok calismiyo..
ve elinde bi para olsun oyun lara iddaa falan ona harciyo.. (evi dusunmeden)
ben calisiyorum her sabah kalkip gidiyorum evimi idare ediyorum alisverisimi yapiyorum..
kenara koyup tatile goturuyorum..
daha ne yapim boyle mi yapmasi gerekiyo ne zaman buyucek..
boyle yaptickcaa cocuk istemiyorum onunla ama baktigimda zaman geciyo..(ve seviyorum cok iyi biri ama isi yok duzgun geliri yok)
Hmmm benim eşimin gerçekten gerekli şeylere harcadığını bildiğim için sizin durumunuza birşey diyemeyeceğim canım
O zaman ne yap biliyor musun? Maaşın yatınca çek, habersiz altın falan al koy bir kenara.. Bak bakalım harcayabiliyor mu?
Böylesi kocaya böylesi muamele gerek
inşallah tutar yoksa bidahaki ay ne bende hal ne kocamda istek kalacak
senden ne haber durumlar nasıl :44:
cekemem ki ceksem napcam kira oduyorum otomatik kesiliyo eletrik su falan derken.. burda nerden altin aliyim fransada kuyumcu yok altinci yok..
dursun bankada her ay artiyo kenara.. ama napacami sasirdim ??
Gercekten zoruma gidiyo eve harcamiyo keyfine harciyo..
ben annesimiyim her gun haslik ver..
ya bazen goruyorum parasi yok 50 100 veriyorum (dusunmeden harciyo)
ertesi gun gene istiyo ben napim ?? 50 50 100.. ohh ohh alisverisimi yaparim artirim ben ama yok
Canım valla yanlış anlama ama bence de çocuk istememen daha doğru sanki :26:
Sonuçta sen hamile kalacaksın çalışamayacaksın nasıl geçineceksiniz.
Eşinin düzgün bir geliri yoksa inan ki o evliliğin tadı da kaçar bir süre sonra..
O güzel bir iş bulsun, geçimini sağlasın sonra bebek düşünseniz daha doğru olmaz mı
Sen ne iş yapıyorsun o ne iş yapıyor?
cnm sende bnka kartnı saklaaaa
Yurtdışında olduğunu bilmiyordum..Tabii oranın imkanları daha farklı..ne yanlis anliycam soyleyin fikirlerinizi benim icin daha iyi.. (sevdigim icin goremiyorum)
Canim benim is saglam yani geliri de guzel bebek yapsam zaten 10 ay izin var maasli (parami gene alicam her ay sonra bebegi baktirim anneme)
o top pesinde hayal pesinde (gerci ailesini buyuk payi var calisma top pesinde kos diyorlar) ve geliri duzgun degil bi degisik..
ama zaman geciyo beni zaten yoruyo iki yil sonra gene yorar..
bebek ben istiyorum cok oda.. ama ayrilamam cok seviyorum ve cok iyi biri bi is konusu mesele oluyoo..
off off
canım sen hamile misin??? tebrik ederim ederim :) ama bi haftalık ne demek o kadar erken nasıl ögrendin
hmm anladım canım benim ya inşallah kaldırmak zorunda kalmazsın :)darısı bizlere çifter çifter inşallah
kızlar yumurtlama takibi yaptırdım 18mm iki tane yumoşum var.. çatlama ignesini dün (cumagünü) oldum bugün birlikte olmamız lazım.. şuan öyle bi kararsızlıktayım ki eşimle boşanmak istiyorum ve hatta bunu yazarken bile atışıyoruz anasının babasının yanında.. parmakla gösterilecek bi evliligim vardı ne hale geldik biz.. ailesinin yanında evrim geçirdi adam.. burayada yazmasam çatlarım kimseye anlatamıyorum daha bir yıl bile olmadı evleneli.. ayrılsan elalem ne der offfff ya ben bu kadar sıkıntıyı kaldıracak kadar olgunlaşmadım ki.. ne yapıcam iki arada bi derede kaldım..
Yurtdışında olduğunu bilmiyordum..Tabii oranın imkanları daha farklı..
Valla canım ne bileyim bir süre sonra sen çalışıyorsun o geziyor bunlar gözüne iyice büyür mü büyümez mi..
Ayrılma tabii hemen ama onunla güzelce konuşsanız, ailesi de konuşsa da adamakıllı bir iş bulsa,
Tamam sen iyi bir maaş alıyorsun ama bebeğin masrafları olacak.. Belki tek maaşla A kalite değil B kalite alacaksınız..
Bunları bebeği için düşünsün
canım çok üzüldüm ama fevri davranma olur böle arada, ben bir kaç ay önce bavulumu toplamıştımbiraz zaman ver erkeklerin şirazesi arada kayıyor mevzuyu bilmiyorum ama sen sakın ailesine laf etme o zaman daha beter olur, sabret bekle dua et....ailesi sizle mi kalıyor ya da yakın mısınız?
Günaydın kizlar
su828 umarım regl olmaz ve güzel haber verirsin bugün
monbebe canım bu bahsettiğin durum bi süre sonra eşinin bütün iyi yönlerini kapatacak ve senin esine karşı kin beslemene sebep olacak basit görme bu durumu çünkü cok ciddi adam evine değil keyfine harcıyor
bence ek bi banka hesabi ac biriktirmek istediğin parayi her ay oraya yatir ne yaptin derse de keyfime harcadim senin gibi dersin
canım demin yazdım görmedin sanırım extra bi banka hesabi acsan esine soylemeden ve artırmak istediğin parayi o hesapta toplasankendimi kandiriyorum tabiki gider gidiyo bile zoruma gidiyo.. o uyurken ben kalkip gidiyorum (isimi seviyorum, yerimde guzel..ama)
evet bu aksam konusuyim gene insallah ise yarar ailesine hic ihtiyacim yok (onlar gormuyolarmi sanki hic bisey demiyolar ogularina anca pof poflasalar )
evet canim bende bebegim olcak diye daha cok koymaya calisiyorum kenara falan adam dusunmuyoo...
neyse kafanizi ayritmayim daha yeni tartistim ve icimi size bosaltim (napim..)
bu arada sag kasiim cok agriyo... ? bat daha cok
canım demin yazdım görmedin sanırım extra bi banka hesabi acsan esine soylemeden ve artırmak istediğin parayi o hesapta toplasan
bu sekilde giderse bi süre sonra iyi yönlerini hic gormiceksin eşinin
o da senin parana güvenip yqn gelip yatıyor sanki
kiz gercekten senin dedigin dogru..
rahat adam napsin !!
(bazen diyorum keske calismasaydim keske bende evde otursaydim ne halli varsa gorseydi.. ama yok diploma aldim hemen basladim.. hersey iyi be adam sukret haline git sende calis rahat edelim gelecege bakalim demi.. nerde oyle dusunecek adam nerde)
hemserim nerelerdeydin..
hosgeldin
Canim ben istemiyorum saklamayi niye esimden bi seyler saklayim sonucta kocam para ikimizin..
ama sogolsun o duruma getirdi guvenemiyorum icime dogdu sanki sabah gidip baktim cuzdana yok yok
ariyorum yok bende falan diyo (kizdim telefonda, aptal yerine koyo)
sonra mesaj atmis ozur dilerim falan filan ee yok dedim cunku cok bagiriyodun telefonda ama bende ben aldim...
kafayi yedirtcek bana ?? moralim bozuk vallaha.. soylememesi bitiriyo, aptal yerine koymasi daha beter !!
İnşallah canım teşekkürler.Günaydın kizlar
su828 umarım regl olmaz ve güzel haber verirsin bugün
monbebe canım bu bahsettiğin durum bi süre sonra eşinin bütün iyi yönlerini kapatacak ve senin esine karşı kin beslemene sebep olacak basit görme bu durumu çünkü cok ciddi adam evine değil keyfine harcıyor
bence ek bi banka hesabi ac biriktirmek istediğin parayi her ay oraya yatir ne yaptin derse de keyfime harcadim senin gibi dersin
Yok canım ne kafa ağrıtması.. Sadece bebek konuşulmayacak ya forumda.kendimi kandiriyorum tabiki gider gidiyo bile zoruma gidiyo.. o uyurken ben kalkip gidiyorum (isimi seviyorum, yerimde guzel..ama)
evet bu aksam konusuyim gene insallah ise yarar ailesine hic ihtiyacim yok (onlar gormuyolarmi sanki hic bisey demiyolar ogularina anca pof poflasalar )
evet canim bende bebegim olcak diye daha cok koymaya calisiyorum kenara falan adam dusunmuyoo...
neyse kafanizi ayritmayim daha yeni tartistim ve icimi size bosaltim (napim..)
bu arada sag kasiim cok agriyo... ? bat daha cok
Cnm bence ek bir hesap acman kredi kartini saklaman bunlar sadece gecici bir cozum.ve bunu esinden gizli neden yapasin.bence konusmalisin.nereye kadar boyle devam edecek ve sen nereye kadar eşinden gizli bişeler yapasin ki.nasil ki o sensen gizli harcama yapiyor eger ki sende ayrı bir hesap acip ondan gizli bise yaparsan onun yaptigi gibi yapmis olursun.bence konusmali korkutmalisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?