İnşallah canım teşekkürler.
Yok canım ne kafa ağrıtması.. Sadece bebek konuşulmayacak ya forumda.
Ya yumurtan çatlıyor, ya döllenme oluyor, ya da idrar yolları enfeksiyonu.
cnm kayınvaldemn gunu vardı ordaydım gercektn cok fena bı drumdasn tatlm ya
Dogru..
Peki nasil ?? ne demeli ??
Haklisin cnm.ama farkediliyor yinede.15.gunden sonra merdeyse hergün koyu cikti.ama ilk 17.gun belirgin koyu ve 18.gun yine koyu . gerci hergün calistik bi anlami yok teste bakmaminbugun bakalim nasil cikicak.insallah bugun biter bari.
Bak canim aynen şöyle. Hayatim sen benim butun omrumu paylasacagim herseyimi feda edebileceğim kocamsin.ama bwnden gizli birseyler yapman kendimi sana yabanci gibi hissetmemi sagliyo.yanlis anlama maddi boyutunu dusunmuyorum ama birseyler yapacaksak ortak yapmaliyiz.simdi ben parami senden esirgesem senden gizli harcama uapsam yada birikim yapsam hos olurmu olmaz.artik bundan sonra bunlari konusmayalim.bak cocuk sahibi olmayi dusunuyoruz daha bu durumu asamiyorken nasil anne baba olacagiz.lutfen bundan sonra daha dusunceli olalim.deee daha yazarimda simdilik yeter bu
fotolari ekledigin ii oldu. 10 dak sonra cek fotolari cnm. tum sonuclar on dakikada okunur testte cunku.
bunlara gor sadece 18. gunde t c den koyu. yani pik yapmis. buda demekki 24-48 saat ivinde humurtan catlayacak. siliklesme baslar bugun. foto ekle emi.
Cnm cok Sağol.bugun ki testi oyle yapicam eklicem.bu twstlere gore ben gecmi yumurtluyorum ki eger gec yumurtluyorsam adetim dongusu uzun olmazmi kafam karisiyo yaaaa
cnm. seni uzmek istemiyrm ama acik acik yazacagim. affet....
senin kocanin az para kazanmasini anlayabilirim. o zaman onu sev; affet; herseyini paylas derim. ama senin kocan SORUMSUZ... bencil be keyfine duskun. boyle evlilik olmaz cnmm bir sire sonra bu yukun altinda ezilirsin. nereye kadar tasiyabilirsin ki... hele de bir de cocuk... allahim o geldiginde sorumluluklarini 10 la carp deyim sana. evlilik hayati paylasmaktir. sadece tek tarafi somurmek degildir.
bir de ben bu filmi iki kez cokkkk yakindan gordum. iki teyzeminde esi boyleydi. ikisi de bosandi. biri 3 yil. biri bir cocjktan ve 22 yil sonra. ikisinin de esi ise gidiurm deyip; hatunlarin paralarini calarak kumara gittiler. kac yil once birini borcu 30.000 tl; digerinin 32.000 tl olmus. artik teyzeler dayanaadi ve bosandilar. cjnku evi gecindiren onlar. eve bakan; cocugu buyuten onlar. adamlar rahat. hatta birisi teyzemden aldigi paralarla metresine ev almis. bir de cocuk yapmis. hidip onunla evlendi simdi.
aklini basina al. bu huy degismez. sakin cocuk yapma kendini saglama almadan. ve mutlaka parani ayri bir hesapta biriktir.
simdik. ben tabi karistiryrm artik kimin dongusu ne kadardi diye. ama dongun cok gecikmez. eger gec yumurylarsan max. 3 gun oynar. ben de oyle oluyr.
Bi slm verdim kimse almadi yawwe
En iyisi supurgeme atlayim gideyim bennnnn
Cute sen birtanesin haaa valla
yaa ama ben hapi biraktim korunmuyorum bebek istiyorum..
oturup agliycam.. degismezmi ne bilim ben yapamam suan onsuz cok seviyorum bunlara ragmen
o calisiyodu hersyi o yapiodu ve hic sikayetci olmuyodu beni hasliksiz birakmazdi okurken biseyimi eksik etmezdi
ama ben is bulunca imkanlar guzel olunca birakti ve pesimden geldi.. (mecburen) *calismami istemiyodu ve kendi issiz kaldi
suanda is ariyo aramiyo degil.. (beraber gitik gecen bi gorusmeye)
bana yardimci oluyo isteyim diye yemegimi hazirliyo temizlik falan yapio tatildeyken ilgileniyo..
kafam cok karisik !!
cnm supurgeli cadi... gunaydin.Bi slm verdim kimse almadi yawwe
En iyisi supurgeme atlayim gideyim bennnnn
hepiniz ayri ayri incisiniz guzelim.
ay anam. ama suc senin. oyle bir yazmissin ki adami pislik sandim .
senin yuzunden issiz kalmis adam. taam o zaman. gorusmelere de gidip geliyrsa sorun yok. biraz dinlenmek istedi demekkk.
o zaman sen sadece senden habersiz esyalarini almasinin hosuna gitmedigini soyle..
bir de is konusunda konusun.
himmmm... bir de bebek konusuna ikiniz kara verin. yqlnizca sen degil. yani esin ise girdikten sonraya mi birakmaniz yada simdi mi diye....
cnm supurgeli cadi... gunaydin.
yok be.kuzum ne kusuru takiliyorum beeeeSelam canim kusura bakma.. nasil calismalara devam..
hepiniz ayri ayri incisiniz guzelim.
ay anam. ama suc senin. oyle bir yazmissin ki adami pislik sandim .
senin yuzunden issiz kalmis adam. taam o zaman. gorusmelere de gidip geliyrsa sorun yok. biraz dinlenmek istedi demekkk.
o zaman sen sadece senden habersiz esyalarini almasinin hosuna gitmedigini soyle..
bir de is konusunda konusun.
himmmm... bir de bebek konusuna ikiniz kara verin. yqlnizca sen degil. yani esin ise girdikten sonraya mi birakmaniz yada simdi mi diye....
cnm supurgeli cadi... gunaydin.
Canim benim yaaa
kusura bakma o kadar sinirliydim ki..
bebek konusunu konustuk zaten ikimiz o dedi birak artik diye cunku is umudu var bu aylarda..
kiz haber vermemmesi zaten zoruma gidiyo bide soruyom bende yok diyo (sonra mesaj atiyo ozur dilerim falan filan..)
ayy kiyamam iyi biri diyorum yaa ise baslasa sorun yok iste..
(fatura oder alisveris de yapar hersyi yapar is is is bulmasi lazim.. )
calismaya ddevam mi o zaman canim.. ?? nasil kusmelimiyim napim ?
yok be.kuzum ne kusuru takiliyorum beeee
Bencede esinle karsilikli oturun konusun is bebek icin ortak bi karar alın kuzum üzme kendini
gunaydin cuteciiimmm
devam cnm devam)
sen tabi sinirle bize bayaaaa eksik yazmissin. hepimiz de kizdik. ama daha ne yapsin. senin icin isini birakip gelmis. seni sevmese gelmeyedebilirdi. belki artik senden para istemek zoruna gittigi icin kartini aldi bilemedim yani. sen sadec bu konuyu coz yeter. meseleyi uzatma derim. uazttikca tatsizlasir. cozumler zorlasir. tama kizdin bitti. simdi guzel guzel konusma vakti. icinden ne geliyorsa onu konus. sen zeki birisin. ne demeni nasil cozmeni bilirsin. hadi bakayim simdi moralini tavan yap bakayim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?