Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))


cnm 28 ini nasil belirledin? eger netteki programladansa guvenme.

adet dongun kac gun senin?
 
netten canim..
sat 18/08 adet dongum 28 gun

her ay duzenli olur..

adetin ilk gunu 1. gunun. dolayisiyla bugun 9. gunun. kasik agrin yumurtlamanin yaklastigini gosterir. o agrinin gectigi gun bilki yumurtluyorsun :))

simdi senin verimli gunlerin yarin basliyor 26-4 eylul de bitiyor..bu sureyi gun asiri iliski ile degerlendir yani 48 saatte bir.
tahmini yumurtlama gunun 27-28-29-30 agustos. o zamanlarinda 36 saatte bir degerlendir.

unutma dogum kontrol hapi icenlerin ilaci birakir birakmaz cocugu olmuyr genelde. onun icin de uzme kendini.

bir de eczaneden dijital termometre alsan. her sabah 6-8 aradinda bir zamani belirle. ama hep ayni sqat olacak. yataktan cikmadan uyanir uyanmaz atesesini olc gun gun yaz bana. yumurtlama gununu kesin buluruz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar bu Sabah hasta oldum ve bir hafta once geldi hep gecikiyordu ayin 31 I gibi bekliyordum


ayin 11 inde ovulation testi yapmaya baslamistim gulen yuzu goremedim

neden boyle oluyor bir dozen tutturamadimm
 

agriyinca geliyorum diyoo tamam bende geldi de gidio sandim..
o gunleri degerlendircem.. evet canim biliyorum d.k hapini birakinca hemen olmuyomus uzulurum ama olsun hedef 2014 anne olmak..
allah'im ne zaman nasip ederse !!
 
arkadaslar bu Sabah hasta oldum ve bir hafta once geldi hep gecikiyordu ayin 31 I gibi bekliyordum


ayin 11 inde ovulation testi yapmaya baslamistim gulen yuzu goremedim

neden boyle oluyor bir dozen tutturamadimm

bazen erken yumrtlanabiliyr ve adette erken geliyr cnm..teste adetin bitince baslarsan iyi olur cnm.
 
Canim tam koyu degilmis zaten bigun ara verebilirsiniz bunun bi sakincasi yok. Tabi hergun hergun adamın canini cikardin
evet bakalim belki bugun koyu cizgi ni gorurum
hmmm birde ben istemiytordumki o istedi hergun hergun ben kendimi yumurtlama gunlerine saklamak istiyordum ama o inadina mik mik istedi bakalim bugun neler olucak
 
Kizz sen hamilemisin ?? ne zaman ? ne ara ogrendim .. tebrikler...

ayy yok kız nerdeeee daha ovulasyon haftamdayım bu hafta iyi çalışırsak gerçek olacak başıma pek fazla iş amaya başladı bu imza, hevesten yaptım sat tarihimi girip motive oluyorum galiba artık kaldırmam gerekiyor yanlış anlaşılmalar oluyor:44:
 


cok tatlisin..
insallah olursun canim..
 
Merhaba kızlar. Sanırım bende yavaş yavaş Eylül'e kayanlardanım. adetime 2 gün var ve test yaptım negatif çıktı. Yani beni artık eylül 27 olarak ekleyebilirsiniz bu topiğe:))
 
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html

kizlar. bu topifin ilk sayfasini okuyun lutfen. isterseniz uygulayin. ben 1 yildir kullaniyrm neredeyse
bu sayede yumurta gunumu rahatlikla belirleyebiliyrm artik. bi bakin sizde.

Canımmm bi bakarmısınnn ?

( 7.Gün ) 19 Ağustos Pazartesi - İlişki
( 8.Gün ) 20 Ağustos Salı -İlişki
( 9.Gün ) 21 Ağustos Çarşamba - Dinlenme
( 10.Gün ) 22 Ağustos Perşembe - İlişki
( 11.Gün ) 23 Ağustos Cuma - Akşam İlişki
( 12.Gün ) 24 Ağustos Cumartesi - Dinlenme
( 13.Gün ) 25 Ağustos Pazar - Sabah İlişki

 
Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Sanırım bende yavaş yavaş Eylül'e kayanlardanım. adetime 2 gün var ve test yaptım negatif çıktı. Yani beni artık eylül 27 olarak ekleyebilirsiniz bu topiğe:))

Merhaba canim..
Hayirlisi daha iki gun var belki biseyler olur.. (insallah)

kacinci denemen ?
 
kizlar benim bugun ki testim koyu cikti esim gelisin bakalim yakalaya bilicekmiyim hemen mik mik yapmak lazim yoksa yumurtam kacacak
 
Ya kızlar bişey sorcam biz hani deneme yapyoruz ya gün aşırı peki ya yumurtaçatlams döllenme olmussa bizde bilmediğimiz için deenmelere devam edyoruz ya bi problem olurmu acaba!?!?!
 
Ya kızlar bişey sorcam biz hani deneme yapyoruz ya gün aşırı peki ya yumurtaçatlams döllenme olmussa bizde bilmediğimiz için deenmelere devam edyoruz ya bi problem olurmu acaba!?!?!

Canım merak etme bişey olmaz. Sadece gebeliği öğrendikten sonra eğer ilişkide kanama vs olursa dikkat etmek gerekiyor.
 

cnm. 11. gun pik yapmis..bu da zenin 12 yada 13 de catlayacagini goaterir. tabi bugunku testinin siliklesmesi bugun artik catlDigini gosteriyr. bugun sabah ki iliski super olmus. sen yine de bos bulunma. birkac hundaha dedigim gibi devam.

Cute cnm bugun ki testim.siliklesmeye basladi artik galiba....Eki Görüntüle 785735

evet cnm. senin de baslamis gibi ama tam degil. yatin daha silik olir. buhun onemli senin icin. sanirim catliyorsun.
 
Canım test koyu çıktıktan sonra hemen yumurtlamıyosun. Test silikleştiği gün yumurtlamış oluyomuşsun. Korkma kaçmaz hemen :))

ben yine araya giriyorum. cok konusuyorum ama

somdi ben hem ates yontemi hem de ovulasyon testi kullandim ya.... testimjn koyu oldugu gun yumurtladim ben. ya i 24-48 saat sonra yumurta catlar genel bir bilgi oluyor. t nin c den koyu oldugu gun yumurtasi catlayan biri olarak yazayim dedim. onun icin koyuluk baslayinca iliskiye baslayip mumkunse siliklesene kadar 36 saatte bir iliski olmasi sansi artirir. ondan sonrada gun asiriya devam birkac gun dahan.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…