iyiki varsiniz diyorum v tekrarliyorum iyiki varsiniz
evet cok kizdim ama... beni seviyo biliyorum bende onu..
utaniyo biliyorum isteyemiyo..
aman neyse.. canim bisey sorcam benim yumurtlama tarihim 28inde baslio 1 eylule kadar ama bi kac gundur kasim cok agriyo..(apendisit gibi ) ve cok kabizim :26::26: daha erken olabilir mi yurmutlama donemi ??
cnm 28 ini nasil belirledin? eger netteki programladansa guvenme.
adet dongun kac gun senin?
netten canim..
sat 18/08 adet dongum 28 gun
her ay duzenli olur..
adetin ilk gunu 1. gunun. dolayisiyla bugun 9. gunun. kasik agrin yumurtlamanin yaklastigini gosterir. o agrinin gectigi gun bilki yumurtluyorsun :))
simdi senin verimli gunlerin yarin basliyor 26-4 eylul de bitiyor..bu sureyi gun asiri iliski ile degerlendir yani 48 saatte bir.
tahmini yumurtlama gunun 27-28-29-30 agustos. o zamanlarinda 36 saatte bir degerlendir.
unutma dogum kontrol hapi icenlerin ilaci birakir birakmaz cocugu olmuyr genelde. onun icin de uzme kendini.
bir de eczaneden dijital termometre alsan. her sabah 6-8 aradinda bir zamani belirle. ama hep ayni sqat olacak. yataktan cikmadan uyanir uyanmaz atesesini olc gun gun yaz bana. yumurtlama gununu kesin buluruz.
arkadaslar bu Sabah hasta oldum ve bir hafta once geldi hep gecikiyordu ayin 31 I gibi bekliyordum
ayin 11 inde ovulation testi yapmaya baslamistim gulen yuzu goremedim
neden boyle oluyor bir dozen tutturamadimm
evet bakalim belki bugun koyu cizgi ni gorurumCanim tam koyu degilmis zaten bigun ara verebilirsiniz bunun bi sakincasi yok. Tabi hergun hergun adamın canini cikardin
Kizz sen hamilemisin ?? ne zaman ? ne ara ogrendim .. tebrikler...
ayy yok kız nerdeeee daha ovulasyon haftamdayım bu hafta iyi çalışırsak gerçek olacakbaşıma pek fazla iş amaya başladı bu imza, hevesten yaptım sat tarihimi girip motive oluyorum galiba artık kaldırmam gerekiyor yanlış anlaşılmalar oluyor:44:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html
kizlar. bu topifin ilk sayfasini okuyun lutfen. isterseniz uygulayin. ben 1 yildir kullaniyrm neredeyse
bu sayede yumurta gunumu rahatlikla belirleyebiliyrm artik. bi bakin sizde.
Merhaba kızlar. Sanırım bende yavaş yavaş Eylül'e kayanlardanım. adetime 2 gün var ve test yaptım negatif çıktı. Yani beni artık eylül 27 olarak ekleyebilirsiniz bu topiğe:))
kizlar benim bugun ki testim koyu ciktiesim gelisin bakalim yakalaya bilicekmiyim hemen mik mik yapmak lazim yoksa yumurtam kacacak
Ya kızlar bişey sorcam biz hani deneme yapyoruz ya gün aşırı peki ya yumurtaçatlams döllenme olmussa bizde bilmediğimiz için deenmelere devam edyoruz ya bi problem olurmu acaba!?!?!
Canımmm bi bakarmısınnn ?
( 7.Gün ) 19 Ağustos Pazartesi - İlişki
( 8.Gün ) 20 Ağustos Salı -İlişki
( 9.Gün ) 21 Ağustos Çarşamba - Dinlenme
( 10.Gün ) 22 Ağustos Perşembe - İlişki
( 11.Gün ) 23 Ağustos Cuma - Akşam İlişki
( 12.Gün ) 24 Ağustos Cumartesi - Dinlenme
( 13.Gün ) 25 Ağustos Pazar - Sabah İlişki
Eki Görüntüle 785730
Cute cnm bugun ki testim.siliklesmeye basladi artik galiba....Eki Görüntüle 785735
Canım test koyu çıktıktan sonra hemen yumurtlamıyosun. Test silikleştiği gün yumurtlamış oluyomuşsun. Korkma kaçmaz hemen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?