- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- 48
- Konu Sahibi Perimasali3737
-
Ins ama cok umutluydum bunda olmadiBu kadar ümitsiz olmayın nolur.
Yine denersiniz veya bakarsınız Allah bir mucize gönderir.
Bir yakınımın 5. denemesinde tuttu. Umut her zaman var.
Allah tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallah, sizin için dua edicem
Insaallah canim iste herseyi kafaya takan bi yapim var bir turlu beceremiyorum kafaya takmamayi ..Uzun süre uğraşıp, sonra olursa olur olmazsa olmaz diye kafasından atıp rahatlayınca hamile kalan o kadar çok insan var ki, inanın neredeyse tek çözümü bu...
Bu kadar bebek odaklı olunca o stres olmasını engelliyor anladığım kadarıyla, akışına bırak, hayatının merkezine koyma, bir değil beş değil onlarca böyle konu okudum.
Umarım gönlünce olur her şey
Cok yiprandim herseyden dert anlatacak insan bulamaz oldum pskolji dayanmiyoki hcbiseye..yine denersiniz . bu durumlarda psikoloji çok önemli. moralinizi bozmayın. Allah büyük
Ayni canim esimde oyle diyor ama iste arkadaslarinin cocuklarini gorunce cok ozeniyor cok uzuluyor bana belli etmese de hep arkalarindan baka kaliyorevleneli eylülde 7 yıl bitecek iki tüp bebek denememiz var olumsuz çok iyi anlıyorum seni ama herşey çocuk değil zehir etme hayatı kendine inançlısın anladığım imtihan dünyasındayız vardır bunda da bir hayır ve belki zamanı vardır diyorum ya sınanıyoruz. kimi zaman çok üzülüyorum kimi zaman alıştım eşimle böylede mutluyum şükür. eşim zaten bir tek sen ol yanımda ben başka birşey istemem diyor
geçenlerde annemin evlerinin orada öğretmen bir adam gece eve geliyor ve babasını yatakdan kaldırıyor gel baba seninle konuşalım diye balkona çıkıyorlar ve babasını balkon demirine vura vura öldürüyor sonra yan komşuyu çağırıyor ben babamı öldürdüm diye duyunca tüylerim diken diken oldu bir durdum düşündüm sonra bu kadar çok istiyorum rabbim sen herşeyin iyisinini bilirsin hayırlısını ver diye dua ettim
Oyle yapcam zaten bi kendime geleydimsiz bence kafa dağıtmak için bir kaç hobi edinin. üzerine düşmeyin. herşey olacağına varın. önce bedeninizi ve zihninizi rahatlatın.
Oyle yapcam zaten bi kendime geleydim
Canim yasadigim yer oyle bi yer ki dagin basinda bi lojman ve her yer asker disari cikip oturcam bi yer yok gidebilcem bi yer yok bu durumdan da biktim artik..bence burada bu konu üzerine konuşup telkinler almak yerine dışarı çıkın yürüyüş yapın dondurma yiyin kişisel bakımınız için birşeyler alın (bu hep iyi gelmiştir) :)
Sagolasin canim yapcam dediklerini internet hc aklima gelmemistimesela internetten puzzle siparişi verin bu aklınızı oyalar. spor aletleri alın evde pilates yapın bedeniniz de rahatlar. evde yapabileceğiniz de çok şey var.
Ne zaman taşınacaksınız?Keske merkezde yasasam 3 senedir ilce merkezinden bile uzagiz hic bisey yok etrafima baktigimda bi tane ev goremiyorum ihtiyac deseniz askerye kantininden aliyoruz ayda bi kere insan yuzu goruyoruz inanin hayat sartlarimizda cok zor ..
Bi 2. 3 sene daha burdayiz burdan doguya gitcez yine boyle bir olacak gidecegimiz yerde malesefNe zaman taşınacaksınız?
Genelde taşınırken insanların akılları başka şeylerle meşgul olduğundan hemen hamile kalıyorlar. Benim de öyle oldu.
Bi 2. 3 sene daha burdayiz burdan doguya gitcez yine boyle bir olacak gidecegimiz yerde malesef
Bu mesaj fazlasıyla içimi acıttıbizim de olmuyor
olmazsa olmaz
hayatta hersey cocuk değil
dünyayı kendınıze zindan etmeyın
olmuyorsa Allahın bildiği bir sebep vardır
Ya da Allahın belirlediği bir zaman
Aynen oyle tek carem beklemek artik..cok istym uzaklara gitmeyi kafa dinlemeiyo ama isye sartlarimiz elvermiyo bi turluÖncelikle umudun bitmesin. Benim hem annem hem de babamda sorun varmış. Ve bundan yaklaşık 30 sene öncesinden bahsediyoruz. 9 sene çocukları olmamış. Ne zaman ki ya nasip deyip vazgeçmişler ben gelmişim. Stres büyük etken.
Ya tatile gidin baş başa ya uzaklaşın bir şekilde. Doğal yolla olmaz denilip hamile kalan nice insan var. Yaratan Allah o ol dedikten sonra olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?