- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- 48
- Konu Sahibi Perimasali3737
-
Ne guzel yasmissiniz Allah bin kere razi olsun insaallah Rabbima bana ve benim gibi bekleyen herkese nasip etsin cok tesekkur ederim..Uzağa gitmiyorum benim eşim iki sene önce kanser yüzünden kemoterapi tedavisi gördü. 1 yumurtası alındı benim için de tiroit bezi sorunu vardı doktor hamile kalamazsın dedi tedavi olmadan. Adetlerim dahi düzensizdi. Tedavi oldum o da 50 gün boyunca 1 ilaç içtim. Ne mi oldu. 3 ay sonrasında hamile kaldım. Hem de benim için imkansız iken. Kısacası ne olursa olsun mutlaka bir nedeni var her şeyin. Kafanızı buna yormayın bırakın kendi haline. Elbet bebişin gelecek. Ama stresten uzak dur. Ne yap et kendini düşün ilk. Sağlıklı beslen psikolojini yüksek tut. Bak bir gün biri demişti dersin. Umutla kal.
Amin inşallah sağ salim alirsiniz kucağınıza. Tüm kalbimle diliyorum bunu.Ne guzel yasmissiniz Allah bin kere razi olsun insaallah Rabbima bana ve benim gibi bekleyen herkese nasip etsin cok tesekkur ederim..
Cok tesekkur ederim..Amin inşallah sağ salim alirsiniz kucağınıza. Tüm kalbimle diliyorum bunu.
Öyle ama ne yapalımBu mesaj fazlasıyla içimi acıttı
Acaba diyorum yanlis bi harekettemi bulundumda tutmadi diyorum daha 7.gunumdu bugun ve adet oldum malesefBen de cok ugrastim bebek icin tup bebekle hamile kaldim ama oncesinde asilamalar ilaclar vs. Ama su var ki hicbiri garanti yöntem diye bakmadim. Tup bebek yaptırırken bile olmayabilir olursa allahtan dedim. Hatta ikinci tup Bebegi nerde yaptiririm falan diye dusunmustum o surecte. Yasiniz cok genc allah nasip eder hic caninizi sikmayin. Benim de akrabalar ikiser ucer doğurdu ben 32 yaşında hamile kaldım. Allah sagliklisini nasip etsin. Sadece hamile kalmakla bitmiyor
anlamiyorlarki iste sanki bizim elimizde olan bisey..Öyle ama ne yapalım
Bir de insanların denSiz sorularına maruz kalıyoruz
Bir cocuk yapmayı beceremedin diyenler oluyor
Dün birisi bir kız çocugu yap sana benzesin diyor
Sanki ha deyince oluyor
İnsanlar ne kadar sığ beyinliler
Evet millet o kadar cok kaza ve tecavüz ile hamile kalıyor ki valla bazen ben de anlamıyorumA
anlamiyorlarki iste sanki bizim elimizde olan bisey..
Bende senin gibi dusunuyorum..bakiyorum soyle etrafimda bir cok cocuk anasiz babasiz uzuluyorum.bize nasip etmiyor Rabbimiz bide onlara bakiyorum kiymet bilmiyorlarEvet millet o kadar cok kaza ve tecavüz ile hamile kalıyor ki valla bazen ben de anlamıyorum
Üzülme(( herkesin bi sıkıntısı var öle düşün
Baştan da dedim ya Allahın takdiri olarak bakmayı öğrenebilirsen daha az üzülürsün belkiBende senin gibi dusunuyorum..bakiyorum soyle etrafimda bir cok cocuk anasiz babasiz uzuluyorum.bize nasip etmiyor Rabbimiz bide onlara bakiyorum kiymet bilmiyorlar
Kuzenimin 12. Tüp bebekle çocuğu oldu.Tek caremiz tup bebekti o da olmadi
Ah ah neler cekiyoruz yaÖyle ama ne yapalım
Bir de insanların denSiz sorularına maruz kalıyoruz
Bir cocuk yapmayı beceremedin diyenler oluyor
Dün birisi bir kız çocugu yap sana benzesin diyor
Sanki ha deyince oluyor
İnsanlar ne kadar sığ beyinliler
Yani internette transferden sonra yapilmasi gereken pek cok sey yaziyor ornegin ananas yiyin yumurta yiyin çiğ kabak cekirdegi yiyin. Hemen banyo yapmayin surekli yatin dinlenin diye. Ben de bunları yaptim 5 gun yattim ananas kabak cekirdegi 3. Gun banyo yapma gibi. Ama icim rahatlasin diye yaptim. Yani aklimda soru isareti kalmasin diye. Yoksa bilimsel gercekligi olduğunu dusunmuyorum. Grup kurmustuk o dönem birlikte transfer olduğumuz arkadaslarla hatta onlar soylemisti bana yap diye ki kendileri de yapti ama o dönem maalesef olumsuz sonuc aldi onlar. Yani kendinizi suclamayin olacagi varsa oluyor. Bir de cok yipratmayin kendinizi cunku hamilelikte lohusalikta inan ki daha guclu olmaniz gerekiyor.A
Acaba diyorum yanlis bi harekettemi bulundumda tutmadi diyorum daha 7.gunumdu bugun ve adet oldum malesef
Ah ah neler cekiyoruz ya
Öyle valla:)))Ah ah neler cekiyoruz ya
Canim zaten hep oyle dusundum 3 sene bekledim ama bunda cok umutluydumBaştan da dedim ya Allahın takdiri olarak bakmayı öğrenebilirsen daha az üzülürsün belki
İnşallah kendiliğinden olur hiç ummadıgın bi andaCanim zaten hep oyle dusundum 3 sene bekledim ama bunda cok umutluydum
Elimden geldigince dikkat ettim yemedigim ne varsa yedim ama iste olmayinca olmuyormus:)Yani internette transferden sonra yapilmasi gereken pek cok sey yaziyor ornegin ananas yiyin yumurta yiyin çiğ kabak cekirdegi yiyin. Hemen banyo yapmayin surekli yatin dinlenin diye. Ben de bunları yaptim 5 gun yattim ananas kabak cekirdegi 3. Gun banyo yapma gibi. Ama icim rahatlasin diye yaptim. Yani aklimda soru isareti kalmasin diye. Yoksa bilimsel gercekligi olduğunu dusunmuyorum. Grup kurmustuk o dönem birlikte transfer olduğumuz arkadaslarla hatta onlar soylemisti bana yap diye ki kendileri de yapti ama o dönem maalesef olumsuz sonuc aldi onlar. Yani kendinizi suclamayin olacagi varsa oluyor. Bir de cok yipratmayin kendinizi cunku hamilelikte lohusalikta inan ki daha guclu olmaniz gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?