- 11 Nisan 2011
- 1.168
- 868
- 123
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
Tskler tam anlatmak istediğim bu kek değil mesele tavırları hareketleri eşinin bi garip olması eşin tuhafsa çağırma israr etme küsme sürekli
Gereksiz alingansiniz bence. Ben de yatili misafir gelince eve cantalarini ya camasir odasina ya da kilere koyuyorum. 2 cocuk Ben de var, gelenlerde de cocuk oluyor. ortada birakayim da sacsinlar mi heryere. Gittiginiz yer 2+1 dolaisiyla yer sorunu vardir. Yatak odasi olmaz, cocuk odasi malum... salona koltuk tepesine mi koysaydi? Bir de aksam yemeginin ustune ne yemeyi umuyordunuz? Beklentileriniz cok sacma ve fazla. Utanmasaniz kirmizi hali isteyeceksiniz.Tamam siz öyle diyorsunuz temiz diye benim bebeğimin sulugu yan gözdeydi ben temiz değilim o zaman
salça ekmek yerim ne olacak.beklenti ile misafirliğe gitmek de ilginç.Daha once evine gittiniz mi? Yasam tarzi budur belki.
Yemek yapmis. Kek de yapmayiversin. Ne var ki?
Cocuklu kadin. Cok beklentiye girmissiniz.
Maksat gorusmek ozlem gidermek degil agirlanmak miydi? Keske eski dostlarima gidebilsem. Emin olun kek yapmadi gibi konular aklima bile gelmez. Tost yapar yeriz. Kek nedir ya? Lafini etmek bile ayip. Belki bilmiyor belki vakit yok belki firini yok veya bozuk.
Cenaze hastalik acil durum afet yoksa da 2 oda 1 salon eve 4 kisi yatili gitmem.
Ben eşi Güler yüzlüydü demedim desem kitap konusunu açmam laf çevirmedim emin olun arkadaşımda çok iyi olsaydı gözüme bu kadar batmazdı yaptıklarılaf çevrildi her zaman ki gibi.kendi yazdı güleryüzlüydüler o nedenle kararsız kaldım diye
Amannn cay demeyin yorumları okuyunca sok oluyorum git cafe de iç dışarda buluşsaydın önemli olan sohbet bağırmak istiyorum. Şimdi ya ısrar etmezse benim sıvasta ne işim var çok ısrar ettiSenin ki yine iyi ,beni davet eden kaç yıllık arkadaşıma ilk gidişimi anlatayım.aynı şehirdeyiz.gel gel diye çok ısrar etmese gitmezdim hiç de gidesim yoktu zaten..gittim oturuyoruz, açıkcası Ne bir yemek ne bir kek beklentim vardı.karnımı doğurmuşum iyiki:) hepi topu oturacağım 4 5 saat .lafı lafı açıyor konuşuyoruz bi saat iki saat derken üç saat oluyor, birşey eksik birşey eksik derken odadan kalktı gitti ..banyoya gitmiş geri geldi. Çaysız sohbet olmuyor yahu içim gidiyor içim..nasıl çaysızım nasıl.. çok da konuştuk içimden bağırıyorum çaaaay çaaaaay diye. Yok anam Yok gelmiyor. Akşam oldu derken eşin gelir ben artık kalkayım dedim kalktım.cok şaşkındım anlatamam ..zaten yemek o bu beklemiyordum ama bi çay da mı yoktu. Bi şeker hadi...bimde sayılan 3 liralık kurabiye. İnsan istese hersey varda düşüncesiz işte ne yapacaksın. Ben benim evime gelene ne yapacağımı şaşırıyorum..
İlla yemek değil ki çantasını al banyoya koy olur mu yemeği takmıyorum ama çantam ve Esin’i tavırları beni üzdü
Ben aniden gitmedim hep ısrar etti gel bi hafta kal diye eşi bşey hazırlasa kızabilir belki haklısınız sert biriydi ama çantamın banyoya alınması en çok da beni üzdü
Ay çok merak ettiysen söyleyeyim Malatyalıyım memleketten dönerken kayısı pestil kayısı çikolatası ayrı ayrı yapıp götürdüm oldu mu rahatladın mı anlaşıldı normal bi durummuş bende kol çantası banyoya koyacam cayın yanına bisey koymam gerek Yok eşimden asık suratlı olsunHala sizin götürdüğünüz tatlıya ne olduğunu öğrenemedik. Temizlik konusunda @GangstaWalk a katılıyorum. Benim annem de ben, erkek arkadaşım ya da herhangi bir arkadaşımla ona gittiğimizde valizlerimizi kapıda siler öyle alır, el ya da sırt çantalarımız için de yere koydunuz mu diye bir kaç kez sorar. Kimse bilemez ki sizin çantanız düştü mü, taşıyamayıp bir yere bıraktınız mı? Bunda ''ay ben pis miyim?'' diye gücenecek bir şey yok yani. Sizi evine ısrarla davet edip elinden geldiğince misafir etmiş arkadaşınız. Siz memnun olmayıp inatla eksik arıyorsunuz. Hele bir de sizin götürdüğünüz tatlıyı ikram ettiği halde çayın yanına ekstra bir tatlı bilmem ne beklediyseniz artık ne diyeyim bilemiyorum.
Çayın yanına sizin getirdiklerinizi koymadı mı diyor, 10 sayfadır anlamadınızAy çok merak ettiysen söyleyeyim Malatyalıyım memleketten dönerken kayısı pestil kayısı çikolatası ayrı ayrı yapıp götürdüm oldu mu rahatladın mı anlaşıldı normal bi durummuş bende kol çantası banyoya koyacam cayın yanına bisey koymam gerek Yok eşimden asık suratlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?