Çalışmak kadar çalışmamak da tercih meselesi. Ben de üniversite okuyorum ama ev hanımlarına özendiğim olmuyor değil kaydirigubbakcemile3 Onyedi yaşımdan beri çalışıyorum birkaç senedir. Çocuğum olursa evde oturup kendim büyütmek istiyorum mesela. Benim terbiyemle yetişsin istiyorum. Çalışmamanın artıları bunlar. Hayatın tadını daha güzel çıkarıyorsunuzdur koşturan,bir yerlere yetişmek zorunda olanlardan. İnsanlar sabah saat yedide evden çıkıyor,akşam sekizden önce eve gelemiyorlar. Pazar günleri dışında boş vakitleri yok çoğunun. Ne ailelerinin ne çocuklarının ne de hayatın tadını yeterince çıkartamıyorlar malesef. Siz bu açıdan ne kadar şanslısınız aslında. Dışarıdan prim ödeyerek de emekli olunabiliyordu hatırladığım kadarıyla en kötü öyle yaparsınız. Siz mutluysanız,çalışmamaktan yana bir sorununuz olmadıysa,hayatınızdan memnunsanız kimsenin ne dediği çok da önemli değil. Ama keşke eşiniz de o kadar katı olmasaymış ve kararı size bıraksaymış.
3yil önce mezun oldum,ilk mezun olduum donem çalıştım,4 ay:) ama o kadar mutsuzdum ki..of of of..ayrıldım o yüzden..bir süre ara verdim,daha sonra çok güzel bir ofiste,isimi tam anlamıyla yapabileceğim,ortanıza güzel olan bir is buldum..3 ay da orda çalıştım ama bu kadar artılara rağmen yine mutsuzdum..
denedim yani çalısmayı :) ama sevmedim!mutlu degildim!ve bu sevdadan vazgeçtim..
aynı laflar sürekli bana da söyleniyor,o kadar okudun da niye çalışmıyorsun da evde oturarak hayat mı gecer de vs vs vs sürekli laf ısıtıyorum..ve artık bıktım!
herkese çalışmak nasıl bir tercih ise çalışmamak ta bir tercih ve ben çalışmamayı seciyorum diyorum!
çalışıp niye mutsuz bir hayat yasiyim?????
ben mutsuz olucam,çalış diyenler değil!
o yüzden artık söylenen hiç bir şeyi takmıyorum!bu benim hayatım,benim secimim..bu benden başka kimseyi ilgilendirmez..
herkes nasıl mutluysa,huzurluysa öyle yaşamakta ozgurdur!
Allah a şükür maddi bir sıkıntım olmadıgı taktirde,evde oturup yemek yapmayı çalısmaya yegelerim..
ha olur da ılerde maddi sıkıntım olur,çalışmak durumunda da kalırsam tabiikide çalışırım..
size laf söyleyenlere ben böyle mutluyum diyin..ben öyle yapıyorum!
hiiic insanların laflarını ciddiye almayın,hiç hemde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?