Ama isterim ki, bu hayatta ne olacağı belli olmadığı için, her kadının bir mesleği olsun.
Anlam veremiyorum ki
Koca çalışmıcaksın deme yetkisini nasıl buluyor ben onu anlamıyorum
Niye köreleyimki
Niye kendi paramı kazanmayımki
Neden sosyalleşmeyeyimki
Evlilik de eşler birbirlerinin düşüncelerine saygı göstermek zorunda
Maddi olarak ihtiyacım olmasa bile yine çalışırdım yine çalışırdım.
Sizi Köreltmelerine izin vermeyin bence.
he vallaaaakaydirigubbakcemile3 calistigim zamanlar anacim saftim kayiyordusempatiksalakcinni :1shok: uykusuz uykusuz ise gitmeler, yok insanlarin problemleriyle ugrasmalar, vs vs... ne annemlerle vakit harcayabiliyordum. nede nisanliyken esimle telefonda rahtca konusabiliyordum,,alo alooo bakmiski DUYGU uyumuskafamçokkarıştı bizim garipte ne yapsin alismisti yanii artikkk telefonda uyumalarima:roflol: arkadaslarimin yüzünü gördügüm yoktu! ama suan geziyorum tozuyorum esimle, kizim oldu atiyorum arabaya ohh nerde aksam orda sabah!sonra kizimizi uyutup kocisle gecelerin bir yarisinina kadar muhabbet , cay, film bakmak vs vs birsürü zamanim oluyor. sabahh ohh istedigim saatte kalkiyorummmm karisanimda yokkk, canim ne isterse iste! valla bu halimden cok memmunum:teytey: suan calissaydi üniversitede aldigim kredilerimi ödiycektim, yani elime para bile gecmiycekti ama sagolsun kocisim üniversite kredi borclarimida ödedi garibimmm bilmem kac milyar alkisalkisalkis . simdi bana borclu hatunum diyo :sm_cool: borclu oldugunu bilsem almazdim, sende uyaniksin evlenirken bana borclu oldugunu söylemedin diyo :dance:Çalışmak kadar çalışmamak da tercih meselesi. Ben de üniversite okuyorum ama ev hanımlarına özendiğim olmuyor değil kaydirigubbakcemile3 Onyedi yaşımdan beri çalışıyorum birkaç senedir. Çocuğum olursa evde oturup kendim büyütmek istiyorum mesela. Benim terbiyemle yetişsin istiyorum. Çalışmamanın artıları bunlar. Hayatın tadını daha güzel çıkarıyorsunuzdur koşturan,bir yerlere yetişmek zorunda olanlardan. İnsanlar sabah saat yedide evden çıkıyor,akşam sekizden önce eve gelemiyorlar. Pazar günleri dışında boş vakitleri yok çoğunun. Ne ailelerinin ne çocuklarının ne de hayatın tadını yeterince çıkartamıyorlar malesef. Siz bu açıdan ne kadar şanslısınız aslında. Dışarıdan prim ödeyerek de emekli olunabiliyordu hatırladığım kadarıyla en kötü öyle yaparsınız. Siz mutluysanız,çalışmamaktan yana bir sorununuz olmadıysa,hayatınızdan memnunsanız kimsenin ne dediği çok da önemli değil. Ama keşke eşiniz de o kadar katı olmasaymış ve kararı size bıraksaymış.
kusura bakmayın da;beni de en çok kızdıran kelimeler bunlar iste;korelmek,sosyalleşmem falan..
kaç yıldır koreldiim ettigim yok maşallah..
şükürler olsun hiiiiiiiiiiic asosyal de değilim..
siz nasıl ki yine çalışırım yine çalışırım dıyorsanız;bende yine çalısmam yine çalısmam diyorum iste.
niye bunu korelmek ve asosyallik olarak gorursunuz anlamıyorum..
"her kadın kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmalı" diye bir söylem var.entelinden avamına herkesin dilinde.bence bu evlendikten sonra çalışmayan kadınları içten içe rahatsız ediyor.yani en azından beni...
ne yani kimse kocasına güvenemiyecek mi?
bir başka boyutu da o kadar okumuşsun boşu boşuna uğraşmışsın deniliyor.buna kızıyorum.
okumak bir haktır.ama çalışmak-çalışmamak bir tercih olabilir
Buda benim görüş açım,
Bana göre tembellik
Bana göre körelmek
Okurkende çalıştım evlenincede çalıştım,allaha şükür kendi işimizi kurduk hala çalışıyorum..Çalışıcamda....Yapı meseleside olabilir bu,Ben seviyorum erken kalkıp işimin başına geçip,para kazanmayı,insanlarla iletişim içinde olmayı, ve her defasında yenileniyorum,evde oturup evlilik programları izleyip
akşama kadar onun bunun hayatlarını konu alan diziler izlemek de bana göre değil!!!
Ekmek kapısı açtım,Ben çalışıcamki daha çok insana ekmek kapısı olayım..
Dediğim gibi Budabenim görüş açım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?