Üniversite arkadaşlığı

bende yanımda selpak oda kalmamışsa rulo havlu kağıt taşıyorum bunda ne var
ortalık hastalıktan kırılıyor tedbiri elden bırakmıyoruz her şeyi eleştirmekte bir numarayız gerçekten..
arkadaşına gelecek olursak canım inan ki üniversitede bu gibileri daha çok göreceksin neler yaşamadım ki mühendislik sınıfında 10 kızdık 1 kişiden 1 şey gördüm hepsinden uzaklaştım 4 sene boyunca birbirlerine girdiler ne olaylar yaşadılar, erkeklerle anlaşmak inan daha kolay zaten onlardan uzaklaştığım için yakınlaştığım kişiyle şu an evliyim konu bu değil gerçi ama :KK48: yani diyeceğim evet biraz cimri ve değişik bir kızmış, bundan sonra sende ona dikkat et hatta genel anlamda herkese dikkat et, en beklemediğin kişiden bile neler çıkıyor...

Son düzenleme:
Mesela bende dışarda wcye giremem otobüste peçeteyle tutunurum şeyi anlamadım bu kadar titizken okul wcsini nasıl kullanıyorsun bana ne kadar temizlense de hijyenik gelmiyor
Su bile içmiyorum dışarı çıkacaksam

burdaki ironiyi anlamamissiniz anlasilan.
Umarim ironi kelimesinin bile anlamını biliyorsundur ki şuraya yazdıklarından sonra bilmediğin kanısına vardım ve artık biz seninle ironi yapacağız farkında değilsin.Sanırım hassas bir günündesin.

Yav hanımefendi, sorununuz neyse benden uzakta halleder misiniz? Rica ediyorum. Çünkü kesinlikle aynı dili konuşmuyoruz.
Sizin kimseyle ayni dili konusmadiginiz kesin,zira konunun birinde millet sehitlerimize agliyor yaniyor sen gitmissin orda milletin imla hatalarini duzeltiyorsun.Madem bu kadar dikkatlisin heryerde dikkat et diye hatirlatayim dedim.bol selpakli gunler size.

Mesela bende dışarda wcye giremem otobüste peçeteyle tutunurum şeyi anlamadım bu kadar titizken okul wcsini nasıl kullanıyorsun bana ne kadar temizlense de hijyenik gelmiyor
Su bile içmiyorum dışarı çıkacaksam
2 saat dersim olduğunda bile yaklaşık 8 saat dışarda kalıyorum ve tek yudumda dahi küçük çişim geliyor. Ne yazık ki kullanmak durumundayım.

yine ben daha hijyeniğim yarışları başlamış. yarışı az farkla megg önce göturuyor hadi bakalım. aradan sıyrılan bir aslanparçası olacak mı görelim.
ben heryeri peçeteyle tutuyorum,
ben heryere havlu kağıt göturuyorum,
ben dışarda su bile içmiyorum,
ben dağdan suyumu kendim getiriyorum, guvenmiyorum damacana dolduranlara:halay:

Hay allahım ya insanın modunu düşürüyor böyle arkadaşlar , ben olsam son peçetem olsasa veririm yanımda yoksa sana veremediğim için ben üzülürüm hatta milletteki afra tafraya bak 😂 üniversite 1 sınıfsa çok geçmiş olsun

Sizin kimseyle ayni dili konusmadiginiz kesin,zira konunun birinde millet sehitlerimize agliyor yaniyor sen gitmissin orda milletin imla hatalarini duzeltiyorsun.Madem bu kadar dikkatlisin heryerde dikkat et diye hatirlatayim dedim.bol selpakli gunler size.
Bir sn bir sn biraz önceki kurduğum cümleyi düzeltmek zorunda bıraktınız beni.Kusura bakmayin.Konuyu açan arkadaş A anon mu yazım yanlışlarını duzeltiyordu?

Çok güzel cevap vermişsiniz. Bir başka konuda arkadaş yazmayı öğretiyordu başka arkadaşlara. Burda sizi saçma bulanlar olmuştur ama ben anladım sizi. Madem yazım kurallarına dikkat ediyoruz düzgün yazarak başka komiklikler yapalım yada hiç millete laf söylemeyelim değil mi ama :)

Biraz aşırı titiz olabilir misiniz?
Sevdiğim bir arkadaşım var. Tuvalete girince neredeyse kırklar. Bir iki temiz cafesi vardır kalanlarına güvenmez, adım atmaz. O cafelerde de ay burdan esti şurası tam radyan altı aman burası da sigara koktu der on masa değiştirtir bize. Hiç bir yere elleyemez on tane mendille orayı açar burayı kapar. İnsan ruhunu teslim ediyor yani titizliklerinden.
Çok akıllı sempatik muhabbeti güzel iti kalplidir ondan çekiyorum. Yoksa kimse çekemez.
Böyle bir yapıdaysanız insanlar bıkmış olabilir

Evet o arkadas ta kendisi.
Kusura bakmayın ben de kendimi eleştirmek isterim ki onyargili davrandım size karşı kusura bakmayın. Yaptığınız şey evet bir ironi ben görmezden geldiğim için hakkınızı helal edin.
A anon selpak konunun biraz dışına çıktık ama yazım yanlışlarını düzeltmene herkes aynı tepkiyi gösterdi emin ol.Onlarca şehit konuşulurken insanlar dertlerini paylaşırken hoş değildi ısrarla birilerinin yazım hatalarını düzeltmen.

yine ben daha hijyeniğim yarışları başlamış. yarışı az farkla megg önce göturuyor hadi bakalım. aradan sıyrılan bir aslanparçası olacak mı görelim.
ben heryeri peçeteyle tutuyorum,
ben heryere havlu kağıt göturuyorum,
ben dışarda su bile içmiyorum,
ben dağdan suyumu kendim getiriyorum, guvenmiyorum damacana dolduranlara:halay:
Hahah ne alaka kız yarışla
Ben gıcık oluyorum bu huyuma
Dışarlarda şırıl şırıl işemek istiyorum
Özeniyorum işeyenlere
Ama hastanede tahlil falan verecek olsam aynı günün akşamı hasta oluyorum
Zor yani

Bende yanımda selpak, peçete taşıyorum. Hatta okul hayatım boyunca atölyelerimin dolabında kat kat kağıt havlu, rulo selpak falan bulunduruyordum. Elimden geldiğince sıkışmadıgım sürece tuvaletleri kullanmıyordum. Ve tuvaletteki selpakları da hayatta kullanmadım. Hijyenik bakımından ne derece güvenilir bilinmez. Kapıları açarken, mermer fayanslara dokunuyorken mutlaka elimde selpak olur. Bazı arkadaslarım bu özelligime söylenirlerdi ama kimin umrunda takmamak gerekiyor.
Adı üstünde üniversite arkadaslıgı, gelip geçici.

Çok güzel cevap vermişsiniz. Bir başka konuda arkadaş yazmayı öğretiyordu başka arkadaşlara. Burda sizi saçma bulanlar olmuştur ama ben anladım sizi. Madem yazım kurallarına dikkat ediyoruz düzgün yazarak başka komiklikler yapalım yada hiç millete laf söylemeyelim değil mi ama :)
Bir bilinçsizce doğru bildiğini sanarak yanlış yazmak var bir de benimki gibi yazmak var. Sapla saman yani. O konuda neden öyle bir girişimde bulunduğumu da anlattım ve ‘hiçbir’ çoğunluk tarafından sürekli yanlış yazılıyor. Uyarmadan edemedim. Konunun girişinde de zamanı değil belki ama diye bir cümle kullandım. Hassasiyetinizi anlıyorum, inanın ben de olanlar için oldukça üzgünüm. Başımız sağolsun tekrardan. Uzatmak istemiyorum. Eğer gerçekten provokasyon olduğunu düşünüyorsanız şikayet edersiniz ve ban yerim. Sevgiler efenim.

Gözümün önünde Korelilere hasta olan yeni liseden çıkmış üniversite öğrencisi canlandı.
Herkese kulp bulup kendi aynı kulpları koluna taka taka dolaşır.

Önemli çok çok önemli not: Bu bir varsayımdır ama varsayımlarında yanılmak pek fazla.

Veeee benim takılacağım "hiçbir" ama " hiç bir" düşüncem "birbaşkasını" bağlamaz.

Selpakları insanların açığını ararken kendimi geliştirmedim derken kullanın..

Bir bilinçsizce doğru bildiğini sanarak yanlış yazmak var bir de benimki gibi yazmak var. Sapla saman yani. O konuda neden öyle bir girişimde bulunduğumu da anlattım ve ‘hiçbir’ çoğunluk tarafından sürekli yanlış yazılıyor. Uyarmadan edemedim. Konunun girişinde de zamanı değil belki ama diye bir cümle kullandım. Hassasiyetinizi anlıyorum, inanın ben de olanlar için oldukça üzgünüm. Başımız sağolsun tekrardan. Uzatmak istemiyorum. Eğer gerçekten provokasyon olduğunu düşünüyorsanız şikayet edersiniz ve ban yerim. Sevgiler efenim.

He siz yazınca sorun değil başkaları yazınca bilinçsizce öyle mi
Tamam oldu ozaman kusura bakmayın komikliğinize gülüyoruz bizde gerçekten çok komikti hatta yarıldık yani

Gözümün önünde Korelilere hasta olan yeni liseden çıkmış üniversite öğrencisi canlandı.
Herkese kulp bulup kendi aynı kulpları koluna taka taka dolaşır.
Gözünüzün önünde çok yanlış şeyler canlanmış. Yaş 23, en sevdiğim ülke Tanzanya.

He siz yazınca sorun değil başkaları yazınca bilinçsizce öyle mi
Tamam oldu ozaman kusura bakmayın komikliğinize gülüyoruz bizde gerçekten çok komikti hatta yarıldık yani

Yav hanımefendi doğrusunu bildiğim şeyi espri mahiyetinde doru olarak yazdım. Bunu anlayabildiniz mi?

Back
X