üniversite hocam benden mi hoşlanıyor..yok artık

Şimdiye kadar hiç yanılmadım.
Üslup ilk mesajda kendini ele veriyor bence,biraz dikkatli ya da sitede biraz vakit geçirmiş herkes rahatlıkla anlayabilir.
Herşey ortada,ne diye uğraştım bilmiyorum sahura kadar vakit geçirdim galiba samimi bir itirafta bulunayım.
Ama en azından gerçekler az çok ortaya çıktı tarafsız aşktan gözü kör olmuş ergenler dışında herkes rahatlıkla anlayabilir.
Ne geçti elime hiçbirşey günde onlarca konu açılıyor böyle umrumda bile olmuyor okumuyorum bile ama denk geldi işte.
Kısmet,Dilerim herkes gerçek hayatlar yaşar Sanal da olsa burada gerçek duygularını paylaşır.
Çünkü bu bile kul hakkına girmektir.
Hayırlı Sahurlar.

baakk bakkk nasılda kıskandınız güzel başarılı ve zengin arkadaşımızı...
hemen çamur atıyorsunuz...
cıııkk cıııkk..

aman Allahımm içime Seden kaçtı

güzelim dur...içine seden kaçmasın sonra kendi çapında dönmek zorunda kalırsın

cnm tıp okuyorsan bi de güzelsen hocan seni kaçırmaz tabi

çok ayıp..kapıcı kızı ne demek ya..sen insanları böyle küçümsüyorsundur da..ben kapıcı kızı değilim ama olsamda farketmezdi..

burdan bunu mu çıkardın ?? ne alaka??
şaşırtmadın beni.

belki ne demek istediğimi anlamak isteyenler anlamıştır..

kapıcı kızı değilim...
ama saraydan da gelmedım .

Son düzenleme:
Son zamanlarda topiklerin makus talihi haline geldi kapatılmak.

Birgünde sadece kötü içerik yapıp çıksanız topiklerden bebelere şeker dağıtıp sevindireceğim ama nerdeee

Bir Allah'ın kulu 2. üyelik, tartışma vs. diye bildirimde bulunmadı, tek yaptığınız tartışmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…