üniversite hocam benden mi hoşlanıyor..yok artık

seden23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
134
0
0
Bursa
kızlar benim okulda bir hocam var çok yakışıklı bütün kızlar peşinden koşuyor.adam daha genç.faceden onu ekledim baya olmuştu 3 ay falan.geçen günde msaj atmış bana nasılsın diye sonra işte benim staj yaptığım yerle ilgili birşey sordu.sonra işte sorular sordu sonra başarılısın sen dedi bende elimden geldiğince çalışıyorum hocam dedim .o da yo gayet iyisin yazmış..sonra bugün ne yapıyorsun diye sormuş o konuyu konuşurkn..ne bileyim bizim hocalar öyle öğrenciyle muhabbet çok etmezler ama bu adam gerçekten çok kibar..hemen kendi kendime sevindirik gibi öyle anladım bi an..ama yoktur ya olur mu hiç koskoca hoca benden 4 yaş büyük,artı çok kültürlü..sizce kızlar..

sizin de dediğiniz gibi sevindirik olmuşsunuz.... nasılsın iyimisin gibi gündelik sorulardan nasıl bi hoşlantı çıakrdınız anlamadım...siz ondan hoşlanıyor olmayasınız ? ne dersiniz...? akıl o yönde çalışırsa fikir de tasdikler ve doğrularmış unutmayın...siz böyle bi düşünce ile yorumlarsanız bütün yollar hoşlantıya çıkarır bu işi...

4 yaş çok büyük bir fark değilki neden olmasın ama hocanızın yazdıkları pek hoşlanıyormuş gibi durmuyor bence. Bilemedim.

neden olmasın ki:1: öle bi demiişsinki sanki 20 yaş varmış gibi yani 4 yaş gayet ideal:) artık aşktan çok mantık taraftarıyım:)çocuk colukla uğraşmaktan daha iyidir:1: ilerleyen günlerde nolcak bakalım:D

sizin de dediğiniz gibi sevindirik olmuşsunuz.... nasılsın iyimisin gibi gündelik sorulardan nasıl bi hoşlantı çıakrdınız anlamadım...siz ondan hoşlanıyor olmayasınız ? ne dersiniz...? akıl o yönde çalışırsa fikir de tasdikler ve doğrularmış unutmayın...siz böyle bi düşünce ile yorumlarsanız bütün yollar hoşlantıya çıkarır bu işi...

tatlım öylesine başlık açtım bu kadar kızmana gerek yoktu bana öyle geldi sadece öyle hissettim

nasıl bakarsan öyle görürsün...bence baktığın şekilde görüosun...

ama hadi diyelim doğru düşünüyorsun 4 yaş çok mu??? şaşırttın beni:))

normalde samimi olduğun, dah doğrusu sık görüştüğün bi hocamıydı bu adam? değilse eğer hoşlanıyo olabilir, bugün napıyosun demiş, dışarı çıkalım anlamında mı dedi anlamadım ki?

tatlım öylesine başlık açtım bu kadar kızmana gerek yoktu bana öyle geldi sadece öyle hissettim

kızmak mı? estağfr. ya ne haddime ki...sen öylesine açmışsın bende öylesine fikrimce yorumladım... sadece sen hoşlanıyorsun gibime geldi...kendin öyle hissettiğin için çok basit bir durumu o yönde yorumluyorsun sanırım... normaldir..hoşlanıyor olabilirsin bi lafım yok olamaz da...sadece göremediğin tarafları da görmelisin diye dedim öyle... yani nasılsın iyimisin başarılısın kelimelerinde bi hoşlantı göremedim ben....sadece sen öyle olmasını istiyorsun gibi sanki...istediğin buysa eğer sende hoşlanıyorsan, dilediğin gibi olsun tatlım..keşke olsun mutlu ol...

Bana baktı acaba hoşlanıyor mu? Merhaba dedi ayyy fena yazıyo bu banaa...Adam çok çok yakışıklı tüm kızlar onun peşinde o da benim peşimde :17:Nasıl sevindirik oldum bilemezsiniz kızlar ne yapsam ki? Tipik Türk kızı.Merhaba canım öpüyorum..:54:

Bu konuşmadan sizden hoşlandığını nasıl çıkardınız anlamıyorum.. Sizle konuşan her erkeğe böyle bakacaksanız vay halinize..

normalde samimi olduğun, dah doğrusu sık görüştüğün bi hocamıydı bu adam? değilse eğer hoşlanıyo olabilir, bugün napıyosun demiş, dışarı çıkalım anlamında mı dedi anlamadım ki?

cnm hiç bi muhabbetim yok işte..sadece selam verirdim adama.işte benim staj yaptığım yerde patronla bi görüşme ayrlamamı istedi bi tanıdığı için bende tamam dedim söylerim.sonrada işte ne yapıyorsun dedi bende evdeyim tv izliyorum dedim.siz nasılsınız dedim.o da bnde yalan dünyayı izliyorum dedi cvp yamadım üstüne o kadar

ben bu cümlelerin hiç birinde hoşlanma adına birşey göremedim belki ben yanlış bakıyorum anlamadım..

benimde hocalarım var üniversitede çok iyi anlaşıyoruz günlük bunları konuşuyoruz derse ilgiliysen saygılıysan falan hocaların dikkatini çeker ve yardım amaçlı konuşurlar

Banada pek hoşlanıyormuş gibi gelmedi
3 aydır bişey yazmamış,sonradan bişey sormak için yazmış
Çok sevindirik olma,üzülürsün belki sonra

kızlar benim okulda bir hocam var çok yakışıklı bütün kızlar peşinden koşuyor.adam daha genç.faceden onu ekledim baya olmuştu 3 ay falan.geçen günde msaj atmış bana nasılsın diye sonra işte benim staj yaptığım yerle ilgili birşey sordu.sonra işte sorular sordu sonra başarılısın sen dedi bende elimden geldiğince çalışıyorum hocam dedim .o da yo gayet iyisin yazmış..sonra bugün ne yapıyorsun diye sormuş o konuyu konuşurkn..ne bileyim bizim hocalar öyle öğrenciyle muhabbet çok etmezler ama bu adam gerçekten çok kibar..hemen kendi kendime sevindirik gibi öyle anladım bi an..ama yoktur ya olur mu hiç koskoca hoca benden 4 yaş büyük,artı çok kültürlü..sizce kızlar..

belkide sen ondan hoşlanıyorsundur??

algılarını ve duygularını gözden geçirmeni öneririm

sen ekledın galıba onu faceye??

ben bu cümlelerin hiç birinde hoşlanma adına birşey göremedim belki ben yanlış bakıyorum anlamadım..

benimde hocalarım var üniversitede çok iyi anlaşıyoruz günlük bunları konuşuyoruz derse ilgiliysen saygılıysan falan hocaların dikkatini çeker ve yardım amaçlı konuşurlar

iyi de yani hiç yüzyüze konuşmamışsınız sadece selam vermişsiniz nasıl hoşlanabilirki..hem de 3 ay sonra yazmış size facede. boş hayallere kapılan kızlara anlam veremiyorum sadece komik geliyor bana ne bileyim

Back
X