üniversite hocam benden mi hoşlanıyor..yok artık

Bana baktı acaba hoşlanıyor mu? Merhaba dedi ayyy fena yazıyo bu banaa...Adam çok çok yakışıklı tüm kızlar onun peşinde o da benim peşimde :17:Nasıl sevindirik oldum bilemezsiniz kızlar ne yapsam ki? Tipik Türk kızı.Merhaba canım öpüyorum..:54:

hemen de nasıl yargıladın..tipik türk kızıymış ne alakası var ya..ben öyle hissettim o an o kadar..başka hoca olsa öyle hissetmezdim o an ki ruh halimden öyle anladım belkide neyse..

cnm hiç bi muhabbetim yok işte..sadece selam verirdim adama.işte benim staj yaptığım yerde patronla bi görüşme ayrlamamı istedi bi tanıdığı için bende tamam dedim söylerim.sonrada işte ne yapıyorsun dedi bende evdeyim tv izliyorum dedim.siz nasılsınız dedim.o da bnde yalan dünyayı izliyorum dedi cvp yamadım üstüne o kadar

hmmm bi tanıdığna görüşme ayarlamışsın, onun için konuşmuş yüksek ihtimal,

bi de ben ' bugün ne yapıyorsun ' ' işin var mı ' anlamında söyledi sanmıştım.

napıyosun demiş

bunlardan pek hoşlandığını çıkaramadım canım...

4 yaş ne ki :1: hatırlayan vardır belki ben 20 yaş büyük bir hocaya aşık olmuştum, hay çatlak ben :27::27:

.

ben ekledim cnm tüm arkadaşlar ekli hocayı zaten çok severim çok iyi bir hocadır ekledim öylesine içimden bişey geçirmedim yani

hmmm.belkı konusma tarzından dolayı senden etkılendıgını düşünmüş olabilirsin...ayrıca etkılenebılır normal.
benım anlatmak ıstedıgım şey; bazı erkekler herkesle kibar ve asılıyormus gıbı konusur , yanıltır insanı ...o yüzden sordum.

Son düzenleme:
hemen de nasıl yargıladın..tipik türk kızıymış ne alakası var ya..ben öyle hissettim o an o kadar..başka hoca olsa öyle hissetmezdim o an ki ruh halimden öyle anladım belkide neyse..

Demekki sende bişeyler hissediyosun,neden kabul etmiyosun
Yada hoşlanmasanda o senden hoşlansa hoşuna gider
Çok yakışıklı ve bütün kızlar onun peşinde nede olsa

Ben de hoşlanma adına pek birşey göremedim cnm,ama öyle hissetmişsin.hislerinde yanılıp yanılmadığını zamanla anlarsın zaten.

bende böyle bi şey yaşamış biri olarak olabileceğini söylüyorum yaşı da gençse eğer konuşmalarından falan ne demek istediğini niyetini ortaya koyuyo bende aynı şekilde facede ekleme oldu sonrasında hemen hemen her gün mesaj atıyodu sürekli başka şeylerden konu açardı en son bi şeyler yapmak için biyere çağırdı hatta arkadaşmla askerden önce ama gitmedim ve been ne olursa olsun hocam diye hitap etmekten vazgeçmedim hep vurguladım aramızda öğretmen - öğrenci ilişkisinden başka bi şey olamıcgnı şuandada asker :31: bence çok üstüne gidiyosunuz öyle bi şey olursa da 4 yaş çok değil canım senin gönlün varsa bu işte heleki yazılıysa kaderinde zaten olur hayırlısı olsun diyelim :16:

Benim erkek arkadaşımda öğretmen,bir sürü de kız öğrencisi var,bazen böyle konuşmalar oluyor aralarında,öğrencileri böyle anlıyorsa yandık o zaman..

hmmm.belkı konusma tarzından dolayı senden etkılendıgını düşünmüş olabilirsin...ayrıca etkılenebılır normal.
benım anlatmak ıstedıgım şey; bazı erkekler herkesle kibar ve asılıyormus gıbı konusur , yanıltır insanı ...o yüzden sordum.

yoktur cnm öyle bişey zaten de ne bileyim bana öyle geldi..zaten çoğu öğrencisiyle ilgili ve kibar bi adam..belkide benim hoşuma gitti..ama buradaki yorumlar hiç hoş değil cvp yazmasalar daha iyi yani yok komikmişim ne ..hislerimden bahsediyorum burda..ben öyle hissettim olay bu yani.bi beklentim yok,hoşlantım yok,adam gerçekten çok yakışıklı,kültürlü çok daha iyilerine bakar kendi gbilere ama ben işte o an öyle hissettim bunda bişey yok yani

bizim hoca da finalde bana 95 vermişti. o kağıttan o puan nasıl çıktı :53: aynı böyle olduydum...
düşündüm de belki bizim hoca da ... yoooook artıııkkk :27:

Siz onu faceden eklemişsiniz, o da 3 ay sonra hal hatır sormuş sanırım ikinizde online iken, stajınla ve okul başarınla ilgili gayet akademik bir konuşma yapmış bundan sizden hoşlanıyor olduğu sonucunu çıkarmışsınız. Bu kadar basit bir temastan karşınızdaki kişinin sizden hoşlandığını çıkarmanız tehlikeli birşey sosyal hayatta zorlanmanıza sebep olur. İki karşı cinsin profesyonel konumları gereği işçi-patron öğrenci-öğretmen olarak sohbet etmeleri hem normal hem de gerekli bir durum, aynı şekilde iki karşı cinsin arkadaşlık etmeleri de öyle, eğer iki karşı cinsin konuşmaları ya da beraber vakit geçirmeleri için illa birbirlerinden hoşlanıyor olmaları gerektiğine inanırsanız hayatın yarısını eksik tanımış olursunuz.

Canim anlamadigim birsey var, bu hoca acaba herkesle mi böyle muhabbet aciyor hal hatir soruyor? Kibar biri olabilir ama benim bildigim hocalar genellikle ögrencileriyle böyle sohbet etmezler kolay kolay.. yani almanya da öyle.. koskoca profesör vakti de yoktur umrunda da degildir ögrenciler.. tabii herkese gecerli degildir bu bizim alman proflerden bahsediyorum :D

Sana bir olayi anlatayim.. Benim eski bir hocam vardi gecenlerde facebooka eklemistim diger arkadaslarimin ekledigini görünce.. sevdigimiz sempatik ve yakisikli bir ögretmendi.
Bu benim iletilerime yorumlar atmaya basladi, derslerimde yardimda bulunmak istedi, sk sk yazmaya ve iltifatlar etmeye basladi.. ben önce aklimdan öyle seyler gecirmedim gecirmem de sacma olurdu.. ama adam git gide sulanmaya basladi.. acik acik cok cekicisin, görüsmeye ne dersin dedi agzim acik kaldi.. bu adam evliydi benim bildigim kadariyla.. hic sormadigim halde bir de bi keresinde karisindan sikayetciydi.. böyle adamlar var ya sana iltifat ederler, güvendirirler kendilerine sonra kullanip sümüklü mendil gibi atarlar bi kenara.. hemen sildim o herifi, sonradan mesajlar yazdi özür dilerim bi daha yapmam falan gibisine, migdem bulaniyo düsündükce..

Burda kac kiz ögrenci proflerle iliski yasiyo bi bilsen.. hicbiri de tutmuyor, kullaniyorlar kizlari resmen.. dikkat et derim sana yaklasacak olursa..

yoktur cnm öyle bişey zaten de ne bileyim bana öyle geldi..zaten çoğu öğrencisiyle ilgili ve kibar bi adam..belkide benim hoşuma gitti..ama buradaki yorumlar hiç hoş değil cvp yazmasalar daha iyi yani yok komikmişim ne ..hislerimden bahsediyorum burda..ben öyle hissettim olay bu yani.bi beklentim yok,hoşlantım yok,adam gerçekten çok yakışıklı,kültürlü çok daha iyilerine bakar kendi gbilere ama ben işte o an öyle hissettim bunda bişey yok yani

kapıcı kızı psikoljısındeymıs gibi konustun :1:

bende böyle bi şey yaşamış biri olarak olabileceğini söylüyorum yaşı da gençse eğer konuşmalarından falan ne demek istediğini niyetini ortaya koyuyo bende aynı şekilde facede ekleme oldu sonrasında hemen hemen her gün mesaj atıyodu sürekli başka şeylerden konu açardı en son bi şeyler yapmak için biyere çağırdı hatta arkadaşmla askerden önce ama gitmedim ve been ne olursa olsun hocam diye hitap etmekten vazgeçmedim hep vurguladım aramızda öğretmen - öğrenci ilişkisinden başka bi şey olamıcgnı şuandada asker :31: bence çok üstüne gidiyosunuz öyle bi şey olursa da 4 yaş çok değil canım senin gönlün varsa bu işte heleki yazılıysa kaderinde zaten olur hayırlısı olsun diyelim :16:

cnm gerçekten çok üstüm geldiler,adam konu açıyor bişeylerden hiç benmle konuşmayan hoca.bende o an öyle hissetim ne varki bunda neler diyorlar ya..

Back
X