- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
ben ünideyken bölümden bir kız hocayla çıkıyordu adam evliydi.ne olaylar oldu anlatsam inanmazsınız.kız bize normal (yaşıtı,bekar)bir erkekle berabermiş gibi bugün buluşacağım falan diye anlatıyordu normal bir şekilde biz de dinliyorduk,cinsel ilişki de yaşıyorlardı.meğer bu erkek arkadaş bizim derse giren hocamızmış yaşlı başlı adam,üstelik evli,üstelik karısı da öğretim görevlisi.sonra olaylar meydana dökülmüş (müş diyorum çünkü yaz okulu zamanı olmuş olaylar).hocanın karısı bu kızı bir dövmüş bir dövmüş.kız günlerce ağzı yüzü morluklar içinde kara kara gözlüklerle gezdi,o halini ben de gördüm.arkasından söylenenleri bırak suratına millet dalga geçiyordu.tam kepazelikti.
ünide bu olaylar çok dönüyor dikkatli ol.hoca diye niyeti ciddi olur tarzında kezbanlıklar yapma.asıl onlar kullan at politikasında oluyorlar.gerçekten hoşlanıyorsa bile niyetini iyice tart.aman ha sakata gelme.
:))) dikkatli ol derken söylemek istediğim bu tarz şeylerdi...
bence "benden hoşlanıyor mu" düşüncesini kafandan atıp yapman gereken şeye odaklan bak gör o zaman güzel ve iyi şeyler gelip nasıl seni buluyor ..şu anda niyetini kesinlikle anlayamazsın bu yüzden en iyisi mesafe kısalır gibi olursa gibi olursa senin özellikle uzatman...