üniversite hocam benden mi hoşlanıyor..yok artık

senın fıkrın ama hele unıversıte hocalarına pek guven olmuyor. zaten cogu(dürüst olanları tenzıh edıyorum) ogrencılere eglence gozuyle bakıyorlar. benım bı hocam ogrncısıyle evlenmıs boyle seyler de var tabi ama bence guvenme. işi parası olan adam ogrencıyı napsın.

Hahaha :D İşi parası olan adam mı...:D E öğrencisi de aynı daldan gidiyor.
Onun da işi ve parası olacak. :1::1:
O zaman eşitlenirler.
Hem eşi ev hanımı olup da mühendis, doktor, avukat olan erkekler de var.
Gönül bu. :31:

Hep bu örneği veriyorum sitede. Kuzenim evlendi bu yaz.
Evlendiği kişi buna birkaç ay sadece uzaktan bakmış.
Kuzenim bana anlatırdı "hep bana bakıyor, sadece bakıyor, hiçbir şey yapmıyor" diye.
Anlam veremiyorduk.
Sonra tanıştı ve onu gözlemlediğinden bahsetti bu süre içinde eşi.

Yani senin bahsettiğin şey biraz kalıplaştırmak oluyor.
Bir ilişkinin nasıl başlayacağı bilinmez. 3 aydan fazla bir süre de takipte olup hiçbir şey yapmayan var.
Ya da cesaretlerini toplayamadıkları için bekliyorlar.

Ben de eskiden sevdiğimi düşündüğüm insan için çaba harcayayım derken 2.5 yıl devirmiştim.
Sonra bi cesaret geldi ve harekete geçtim.
:31::31:

O da bir şey mi?

Biz eşimle 1 yıl bakıştık.
Gerçi sebebi başkaydı :)

valla ben tecrübeme dayanarak şunu söyleyebilirim ki, bi hoca bi öğrenciye naber nasılsın diye mesaj atıyosa, onun altından bişey çıkar. arkadaş değilsiniz sonuçta. ama niyeti nedir orasını bilemem..

Hahaha :D İşi parası olan adam mı...:D E öğrencisi de aynı daldan gidiyor.
Onun da işi ve parası olacak. :1::1:
O zaman eşitlenirler.
Hem eşi ev hanımı olup da mühendis, doktor, avukat olan erkekler de var.
Gönül bu. :31:

anlatamadım sanırım. elbette oyle ınsanlar var. ben unıversıte hocaları ıcın soyledım . bızzat gordugumuz duydugumz seylerden bahsettım.parası olan olmayanla evlenmesın demedım. elbette gonul bu bıze dusen bır sey yok. konu sahıbıne yardımcı olmaya calıstım sadece

Benim arkadaşım burda hastanedeki kardiyoloğa çok çıkıyordu dedesi için, kız doktoru facebooktan bulup eklemş arada konuşuyorlarmş numaralarını almşlar. buluşuyorlardı kıza babannesinn küpesini hediye etmş geçen gün.. Hiç beklemiyordum çünkü kız ilkokul mezunu bide aşırı kapalı bi kız adam normal hayatta küpeli falan hani alkollü ortamlarda bulunna biri kapaşı bi baynla gönül eğlendrmek için görştğnü sanmyorum... ciddi düşünüyo galiba:53: o yüzden bişeyler olablr.. cnm eğer çok güze bi kızsan hani manken gibi o zaman şüpheleneblrsn:27:

seden23 sen de sana yazılan olumlu yorumları görmeyip laf atanlara cevap veriyorsun sadece. :27::27:
Görmezden gelmek lazım saldırır tarzdaki yorumları.

Aksi halde konu sapıtır ve basitleşir görüldüğü üzere. :31:

ama bu hoca dediğiniz araştırma görevlisi falan mı? sizden 4 yaş büyük nasıl hoca olur. eğer araştırma görevlsi ise onlar zaten akranınız sayılır hoşlanmış da olabilir yani. hoca diyince ben prof falan sandım...

Benim arkadaşım burda hastanedeki kardiyoloğa çok çıkıyordu dedesi için, kız doktoru facebooktan bulup eklemş arada konuşuyorlarmş numaralarını almşlar. buluşuyorlardı kıza babannesinn küpesini hediye etmş geçen gün.. Hiç beklemiyordum çünkü kız ilkokul mezunu bide aşırı kapalı bi kız adam normal hayatta küpeli falan hani alkollü ortamlarda bulunna biri kapaşı bi baynla gönül eğlendrmek için görştğnü sanmyorum... ciddi düşünüyo galiba:53: o yüzden bişeyler olablr.. cnm eğer çok güze bi kızsan hani manken gibi o zaman şüpheleneblrsn:27:

Ayy ne güzel. Böyle örnekler görelim. :31:
Aşkta sınır yok.

valla güzelimdir o konuda mütevazi olamayacağım:))

neden olmasın:) 4 yaş gayet güzel hem kültürlü mesleği elinde... bence olur. bana lisede bi hocam asılıyordu öyle birşey sandım pis sapık yazıp çıkacaktım:27:

heuppss gerçek düşüncemi söyleyeyim mi konuyla ilgili :)
konu söyle açılsaydı ,okulda hoşlandığım bir hoca var işte şu şu sebeplerden iletişim halindeyiz.
Her iletişimimizde heyecanlanıyorum bugün de bana şunları şunları sordu acaba bir ümit var mıdır?
Ben hoşlanıyor olabilir mi veya işte hocasıyla flört eden mutlu olan var mı vs gibi bir konu olsaydı başka türlü bir yorumum olacaktı.

Ama hocaya muhteşem özellikler bahşedip işte yakışıklı herkes bayılıyor falan ama o muhtemelen hanım kızımıza aşık böyle lanse edilince komik geldi.
Yoksa aşkın nereden nasıl geleceğini tahmin bile edemiyor insan.
Kaldı ki hayatımda asistanıyla evlenen bir arkadaşım var çok da mutlu .
Ama adam konu sahibinin ki kadar muhteşem yakışıklı bütün okulun bayıldığı brir tip falan değildi :)
Yani benim konuda dikkatimi çeken bir genç kızın hayalleri değil,buna takılmak istesem ah erkekler bölümünde trilyonlarca aşık ,platonik kız var.
Onlara sararım yani,konular samimiyetsiz olunca dikkatimi çekiyor hepsi bu.
Ayy içimi döktüm :)

sizi anladım.. zaten anladığım içinde pek çok görüşünüze katıldım...
evet doğruyu söylüyorsunuz.. kimsenin niyeti kimseyi küçümsemek değil ki... konun eksik yazıldığına bende inanıyorum...

ve bilmiyorum açıkçası bir üniversite öğrencinden bahsediyoruz, durduk yere hocam bana nasılsınız dedi diye bu kadar heyecan yaratmamalı...hayatında hiç mi hal hatır sorulmadı bu kıza...
eğer heyecan yaratılıyorsa işin içinde bahsi geçen hocaya karşı duygular olması gerekir...

ve evet böyle yakışıklı, kültürlü, herkesin peşinde koşan o müthiş hocanın gelip bizim kızımıza nasılsın demesi...
(he bir de böyle kısmetleri överler ya hiç anlamam.. herkesin ki kendine yakışıklı canım)

bilmem ben şu an üzüldüm konu sahibinin durumuna...

Olabilir neden olmasın.
Zaman gösterir karşıdakinin niyetini.
O yüzden sen çok takılma şimdilik bu konuşmalara, altında hiçbirşey olmayadabilir.
Kendi kendine büyütüyorda olabilirsin, sonra üzülürsün.
Beklenti içinede girme.

Back
X