üniversite hocam benden mi hoşlanıyor..yok artık

cnm hangi bölüm okuyorsun:27:

tıp okuyorum canım,burda hem kapıcı kızı psikolojisi diyen oldu falan ama..durumumda iyidir yani..ama kimseyi aşağılamam kesinlikle..burdaki yorumlara şaşkın kaldım:)adı kadınlar klubü burada bişeyler paylaşacağız,dertleşeceğiz ama kadın her yerde kadının düşmanı ..tabi diğer gerçekten samimi mesajlar hariç..

amma ustune gidilmis kizin. kiz yakisikli, kulturlu buluyo adami. bu anlamda da begendigi birinin bi an icin kendisinden hoslanma ihtimalinin hosuna gitmesi cok mu abes bisey allah askina? illa yakisikli, kulturlu, butun okul pesinde dedi diye hoslaniyo olmak zorunda da degil. kaldi ki diyelim hoslaniyo yazmak zorunda da degil yani. nedir boyle didik didik 'sakin sen hoslaniyo olmayasin' bilmem ne diye ustune gitmeler. yok ben hoslaniyomus gibi bi izlenim almadim yazarsin olur biter. ayrica olmicak bisey de degil yani. zaten suphe uyandiran yer, mesaj atmasi, nasilsin diye sormasi degil. bugun napiyosun diye sormasi.

bak ferihaya en yakışıklı hem seven birini buldu mutlu oldu..dizlerl kafayı sıyırdığından burda kapıcılara laf atıyorsunuz ama çok ayıp yaptığınız..

:52: :52: rahatladın mı peki şimdi?????

bak bence sende yanlış bakış açısı var...burada kapıcılara laf atan olmadı..bu cümleden bunu çıkardığına göre hocanın sana aşık olma ihtimalini düşünmene hiiç şaşmıyorum...

kocamaaan mutluluklar ozaman sana:1:

tıp okuyorum canım,burda hem kapıcı kızı psikolojisi diyen oldu falan ama..durumumda iyidir yani..ama kimseyi aşağılamam kesinlikle..burdaki yorumlara şaşkın kaldım:)adı kadınlar klubü burada bişeyler paylaşacağız,dertleşeceğiz ama kadın her yerde kadının düşmanı ..tabi diğer gerçekten samimi mesajlar hariç..

ama yuh yaa...kapıcıları aşağılayan ve laf atan bir cümle göster özür diliyeyim senden...bence senin anlayış problemin var yazık yaaa.....bu arada bizene senin maddi durumundan te Allam....

Son düzenleme:
amma ustune gidilmis kizin. kiz yakisikli, kulturlu buluyo adami. bu anlamda da begendigi birinin bi an icin kendisinden hoslanma ihtimalinin hosuna gitmesi cok mu abes bisey allah askina? illa yakisikli, kulturlu, butun okul pesinde dedi diye hoslaniyo olmak zorunda da degil. kaldi ki diyelim hoslaniyo yazmak zorunda da degil yani. nedir boyle didik didik 'sakin sen hoslaniyo olmayasin' bilmem ne diye ustune gitmeler. yok ben hoslaniyomus gibi bi izlenim almadim yazarsin olur biter. ayrica olmicak bisey de degil yani. zaten suphe uyandiran yer, mesaj atmasi, nasilsin diye sormasi degil. bugun napiyosun diye sormasi.

ay saol be:)))çok komik ya ben onlara gülüyorum..burda kadın kadına dertleşiyoruz hemen bi yargılamalar biri dediki kapıcı kızı psikolojisi var sende dedi.:)kapıcılar küçümseniyor bu sitede hayret:)en büyük yanlış birinin mesleğiyle dış görünüşle elinde olmayan sebeplerle yaşadığı hayatın küçümsenmesidir..biride yazmış ki adını seden koydum.ben güzel bir bölümde okuyorum maddiyatımda iyi illa belirtmem mi lazım..yani benden fazlası olarak kültürlü çok okuya bir adam ve bir anlık ben öyle hissettim.ne var bu kadar yani

canım senle alakalı değil, zaten önceki yorumumda fikrimi söylemiştim ama konunun gidişatından dolayı aklıma bişey geldi.

üni.deyken bi arkadaş vardı. herkesi kendine bakıyo zannederdi hani mesela dolmuşta şoför aynadan arkaya baksa, adam bütün yol boyunca beni kesti derdi. bi gün bi tv programına gitmişlerdi seyirci olarak. orda da kameranın arkasında oturuyolarmış. dolayısıyla da konuk sanatçı kameraya bakıyo. yurda geldikleri zaman ''adam bütün program boyunca bni kesti'' demişti. kopmuştuk.. öyle dikkat çekici bi kız da değildi ama özgüven tavandı.

:52: :52: rahatladın mı peki şimdi?????

bak bence sende yanlış bakış açısı var...burada kapıcılara laf atan olmadı..bu cümleden bunu çıkardığına göre hocanın sana aşık olma ihtimalini düşünmene hiiç şaşmıyorum...

kocamaaan mutluluklar ozaman sana:1:

peki ne o zaman yaptığın onu bana açıkla ne yani neden benim konumda vakit geçiyorsun

kendinde inanmıyosun o zaman niye konu acıyosun kızım ya gercekten alemsin kendinde söylüyosun gercekten tipik türk kızı :9:

canım senle alakalı değil, zaten önceki yorumumda fikrimi söylemiştim ama konunun gidişatından dolayı aklıma bişey geldi.

üni.deyken bi arkadaş vardı. herkesi kendine bakıyo zannederdi hani mesela dolmuşta şoför aynadan arkaya baksa, adam bütün yol boyunca beni kesti derdi. bi gün bi tv programına gitmişlerdi seyirci olarak. orda da kameranın arkasında oturuyolarmış. dolayısıyla da konuk sanatçı kameraya bakıyo. yurda geldikleri zaman ''adam bütün program boyunca bni kesti'' demişti. kopmuştuk.. öyle dikkat çekici bi kız da değildi ama özgüven tavandı.

yok cnm bnm bu ilk hissettiğim bişey.dersimize girerken bile hiç öyle bişey hissetmemiştim hiç konuşmadık bile ama işte durduk yere mesaj atıp sorular sorunca,bir de konuyu uzatmak için uğraşınca öyle hissetiim

..yakışıklı,kültürlü ve iyi bir kariyer sahibi olma yolunda yol katetmiş bir adam .. kimin hoşuna gitmez ki böyle bir adamın kendisiyle ilgilenmesine ? ama kızcağız adamda bir hal hatır sordu diye üstüne atlamamış neticede adamın :) yalnızca bir soru sormuş kendince cevabını zamanın verebileceği ...

İnsanlara senin gibi davranan bir kızım olmaması için gece-gündüz dua etmeye razıyım.

ama sizde kiziniz yasindaki bir kizla ergen ergen diye konusma seviyesizligini gosterebiliyorsunuz. Madem yasiniz buyuk o zaman ona gore konusmalar yapin.. bir konu yuzunden bi insan bu kadar rencide edilmemeli...

peki ne o zaman yaptığın onu bana açıkla ne yani neden benim konumda vakit geçiyorsun

bak hukukta bir söz vardır...kimse suçsuzluğunu ıspatlamak zorunda değildir...idda eden delilleri göstermek zorundadır....

sen bakış açını değiştirirsen yine yanlış anladığını göreceksin.....

çok garipsin çoook....

yok cnm bnm bu ilk hissettiğim bişey.dersimize girerken bile hiç öyle bişey hissetmemiştim hiç konuşmadık bile ama işte durduk yere mesaj atıp sorular sorunca,bir de konuyu uzatmak için uğraşınca öyle hissetiim

ben bile öyle hissettim ta burdan :1: ama asıl önemli nokta bu hoca diğer öğrencileriyle de böyle muhabbetlere giriyo mu yoksa tek sana mı acaba?

Lise'den mezun olana kadar astığım astık kestiğim kestik öğretmenler gördüm hep.
Ama üniversiteye gidince bütün hocalarımız bizimle arkadaş gibiydiler.
Ders dışında cafelere bile giderdik biz.
Hoca'nın sana aşık olduğu konusuna gelince bunu en iyi sen anlarsın ama üzerinden zaman geçince.
Facebooktan mesaj atmasıyla anlaşılacak bir şey değil ki bu.
Kaldı ki o kadarcık bir şeyle de kimse kimseye aşık olmuş sayılmaz:)

bak hukukta bir söz vardır...kimse suçsuzluğunu ıspatlamak zorunda değildir...idda eden delilleri göstermek zorundadır....

sen bakış açını değiştirirsen yine yanlış anladığını göreceksin.....

çok garipsin çoook....

saol yorumun için zaman geçirmen bile benim için güzel..her yerde dikkat çekmeyi başarıyorum:)yine her zaman olduğu gibi

cnm hiç bi muhabbetim yok işte..sadece selam verirdim adama.işte benim staj yaptığım yerde patronla bi görüşme ayrlamamı istedi bi tanıdığı için bende tamam dedim söylerim.sonrada işte ne yapıyorsun dedi bende evdeyim tv izliyorum dedim.siz nasılsınız dedim.o da bnde yalan dünyayı izliyorum dedi cvp yamadım üstüne o kadar

bak işte burada yazdığın bir şey dikkatimi çekti ben mi yanlış anladım adam sana durduk yere nasılsın demiyor ki sana işi düşmüş bir şey rica etmiş ederken de odun olmamak için nasılsın falan demiş ... kim olsa aynını yapardı bu kişi bi bayan hocan da olsa aynını yapardı

bak işte burada yazdığın bir şey dikkatimi çekti ben mi yanlış anladım adam sana durduk yere nasılsın demiyor ki sana işi düşmüş bir şey rica etmiş ederken de odun olmamak için nasılsın falan demiş ... kim olsa aynını yapardı bu kişi bi bayan hocan da olsa aynını yapardı

yaniii tatlım ben illa bnden hoşlansın demedim sorunda burda herkes yanlış anladı:)olabilir mi ben öyle hissetim bir an dedim..yani öyle bir umut beslediğim yok adama karşı

yaniii tatlım ben illa bnden hoşlansın demedim sorunda burda herkes yanlış anladı:)olabilir mi ben öyle hissetim bir an dedim..yani öyle bir umut beslediğim yok adama karşı

ya bencede herkes yanlıs anladı ve konu fazla uzadı offfff demişse demiş ya sıktınız artık

Back
X