üniversite hocam benden mi hoşlanıyor..yok artık

tıp fakültesinde okuyan bir kız gerçekten hocası ona nasılsın dedi diye , acaba benden hoşlanıyor mu diye düşünemez yaa..

Bilmiyorum.. belkide düşünür..
tıp ı kazanmak kolay olmasa gerek.. haliyle bunca senedir çalıştığı için bu konulardan geri kaldı sanırım konu sahibesi....

arkadaşım yok yok, sen fazla ders çalışmaktan bu aşk meşk hoşlantı durumlarını es geçmişsin..
2012 yılındayız....
ve hocalarımız nasılsın diyorsa, gerçekten nasıl olduğumuzu soruyordur...

yani
2012 nin güngöreninde bunlar olacak işler değil :52:

ama sizde kiziniz yasindaki bir kizla ergen ergen diye konusma seviyesizligini gosterebiliyorsunuz. Madem yasiniz buyuk o zaman ona gore konusmalar yapin.. bir konu yuzunden bi insan bu kadar rencide edilmemeli...

Kızım yaşımda falan değil.Çocuğum bile yok henüz.
Ama Allah korusun mübarek gece cidden çok dua ettim böyle bir kızım olmaması için.
Konu sahibi kendi düşüncelerini ifade edemiyor da sizden mi yardım istiyor?
Kiminle nasıl konuşacağım sizi ilgilendirmez.
Kendi yorumunuzla ilgilenin ,üstünüze vazife olmayan sizi ilgilendirmeyen ikili sohbetlere girmeyin.
"Yoruma yorum" yasak o yorum benim,beni bağlar.
Sizden izin alacak değilim.
Öyle mi yoksa ?

Ama Allah korusun mübarek gece cidden çok dua ettim böyle bir kızım olmaması için.
Kendi yorumunuzla ilgilenin ,üstünüze vazife olmayan sizi ilgilendirmeyen ikili sohbetlere girmeyin.
Öyle mi yoksa ?

canım bak eğer seni kıracak yarana basacak bişey yaptıysam özür dilerim.böyle büyük konuşma allah sana öyle bir evlat nasip eder görürsün ne olduğunu.benim ailem benden memnunlar..böyle rencide edip beni ne anladın çok merak ediyorum.niye bu konu seni bu kadar hiddetlendirdi ,sinirlendirdi anlamıyorum.ben ayıp bişey yapmadım sadece olayı anlattım öyle hissettiğimi söyledim,sizlerden yorum almak için..ama konu çok yanlış yerlere gitti..böyle bir çocuğum olmasın demişsin,bunu ailem duysaydı senin hakkından gelirdi ben susuyorum.

Doktorsun ama mezun olunca 2000 lira maaş alacaksın öyle mi?
Vahhhh ki ne vahh bu sağlık sistemi çökmüş cidden.
Lise mezunu bir memur bile daha çok kazanıyor.

Öyle mi yoksa ?

bu ofke niye bilmiyorum ama kk da az rastlanan bisey degil... kalp kirmak kul hakkidir odenmesi de en zor olandir hatirlatiyim diye dedim. iyi geceler

kızlar benim okulda bir hocam var çok yakışıklı bütün kızlar peşinden koşuyor.adam daha genç.faceden onu ekledim baya olmuştu 3 ay falan.geçen günde msaj atmış bana nasılsın diye sonra işte benim staj yaptığım yerle ilgili birşey sordu.sonra işte sorular sordu sonra başarılısın sen dedi bende elimden geldiğince çalışıyorum hocam dedim .o da yo gayet iyisin yazmış..sonra bugün ne yapıyorsun diye sormuş o konuyu konuşurkn..ne bileyim bizim hocalar öyle öğrenciyle muhabbet çok etmezler ama bu adam gerçekten çok kibar..hemen kendi kendime sevindirik gibi öyle anladım bi an..ama yoktur ya olur mu hiç koskoca hoca benden 4 yaş büyük,artı çok kültürlü..sizce kızlar..

her sey olabilir,kibarliginada sormus olabilir,senden hoslaniyorda olabilir.sende uygun cevaplari ver.eger niyeti ciddi ise zaten bu tur konusmalarin devamini getirir gercek niyetini anlariz.her seyi zamana birak.birde kendi basina gelin guvey olma.ok?

bu ofke niye bilmiyorum ama kk da az rastlanan bisey degil... kalp kirmak kul hakkidir odenmesi de en zor olandir hatirlatiyim diye dedim. iyi geceler

Bana seviyesiz diyerek kalp kırmış olmuyorsunuz yani öyle mi ?
Hmm ne güzel bir çifte standartmış hemde sizi zerre ilgilendirmeyen bir konu için.

Bana seviyesiz diyerek kalp kırmış olmuyorsunuz yani öyle mi ?
Hmm ne güzel bir çifte standartmış hemde sizi zerre ilgilendirmeyen bir konu için.

hayir sanmiyorum. kiza etmediginiz hakaret kalmadi rencide etmek seviyesizlik degilse benim hatamdir o zaman da ozur dilerim. Ama bence tanimadiginiz bir insani bu kadar yermek asagilamak seviyesizce konusmaktir. Hala da asagilamaya calisiyosunuz ben sadece buna tepki gosterdim. sizi de zerre ilgilendirmeyen bir konu ancak verdinz veristirdiniz laflari.

kusura bakmayın ama ,ben kendı kendınıze gelın guvey oldugunuzu dusunuyorum .

baslıgı okudugum da ; hocasının ılgısınden rahatsız bı kız profılı cıanlandı gozumde

ama ıcerıgı okudugum da ıse ,hocadan cok konu sahıbının yanı sızın ılgınızın oldugunu

hıssettım ben .kısacası hocan senden hoslanmıyor canım .

Son düzenleme:
ben hala bir tıp öğrencisinin nerede staj yaptığını ve patronunu merak ediyorum ??

bence kesin asik:1: canim bu konusmadan ne olacakki
bence bekle derim hemen öyle düsüncelere dalma sonra cok utanirsin vallaha hani kimse bilmesede icten ice utanirsin

yahu size ne milletin alacağı maaş:)) siz mi borç vereceksiniz yetmezse:))ilahi çok eğlendim ya:)

Siz ne demek istediğimi çok iyi anladınız seden hanım.
İkimizde biliyoruz ne demek istediğimi.
Daha fazla söylenecek birşey yok ben neden borç vereyim size varlıklıymışsınız onu da öğrendik.
Güzelsiniz,sizi kıskanıyoruz falan diğer detaylar gibi zengin olduğunuzu da biliyorum.
Ben genel olarak doktorlar için üzüldüm.
Yani o kadar yıl oku ,kazanmak zaten çok zor.
Üzüldüm.
Sizin kadar zeki,başarılı,tıp fakültesinde okuyan pırlanta gibi kızların bu maaşa talim etmesi adaletsizlik.

ben hala bir tıp öğrencisinin nerede staj yaptığını ve patronunu merak ediyorum ??

cnm ben çap yapıyorum işletme bölümü ,fabrikada staj yapıyorum şuan bitti şirkete rapor yazmak için gideceğim o sıradada hocanın dediklerini araştıracağım ve müdüre rica edeceğim görüşsünler merakın gitti mi

cnm ben çap yapıyorum işletme bölümü ,fabrikada staj yapıyorum şuan bitti şirkete rapor yazmak için gideceğim o sıradada hocanın dediklerini araştıracağım ve müdüre rica edeceğim görüşsünler merakın gitti mi

Çap mı ?
Farklı fakülteden çap ,uvvv tıp+işletme .
Kelimelerin bittiği yerdeyiz.

Bence biraz abartmışsin gibi:)sen istiyorsun sanırım.Bu yüzden küçük bir rüzgar sana umut ülkesinin kapılarını aralamis:) Hayırlısı olsun

Back
X