üniversite hocam benden mi hoşlanıyor..yok artık

Siz ne demek istediğimi çok iyi anladınız seden hanım.
İkimizde biliyoruz ne demek istediğimi.
Daha fazla söylenecek birşey yok ben neden borç vereyim size varlıklıymışsınız onu da öğrendik.
Güzelsiniz,sizi kıskanıyoruz falan diğer detaylar gibi zengin olduğunuzu da biliyorum.
Ben genel olarak doktorlar için üzüldüm.
Yani o kadar yıl oku ,kazanmak zaten çok zor.
Üzüldüm.
Sizin kadar zeki,başarılı,tıp fakültesinde okuyan pırlanta gibi kızların bu maaşa talim etmesi adaletsizlik.

valla o adaletsizliği ben çözemem ben idealist bir öğrenciyim şimdiden bu maaş konularına takılamam

İşletme ile tıp fakültesinin ortak dersleri neler ki acaba ?
Anatomi?
Şu sitede bir kere de hata yapayım ya,bir kerede yanılayım.
Nefret ediyorum kendimden,mıknatıs gibi çekiyor resmen.

İşletme ile tıp fakültesinin ortak dersleri neler ki acaba ?
Anatomi?
Şu sitede bir kere de hata yapayım ya,bir kerede yanılayım.
Nefret ediyorum kendimden,mıknatıs gibi çekiyor resmen.

ortak ders yok biri birinci öğretim diğeri ikinci..biraz araştırın kızlar..okuyunn en önemlisi

karışmayayım dedim ama ... aynı anda örgün öğretimde iki üniversitede yada iki bölümde okuyamazsanız. yani çift anadal olmadıkça. açıköğretim ise tamam ama işletme ve tıp çok alakasız iki bölüm. kaldı ki tıp fakültesinde sizden 4 yaş büyük hoca bulunmaz. niyetim tartışmak değil ama çok tuttarsız yazıyorsunuz.....

makine mühendisliği ile kimya çap yapanı biliyordum da, tıp ile işletmeyi ilk kez duydum. özel ünv. mi acaba?

karışmayayım dedim ama ... aynı anda örgün öğretimde iki üniversitede yada iki bölümde okuyamazsanız. yani çift anadal olmadıkça. açıköğretim ise tamam ama işletme ve tıp çok alakasız iki bölüm. kaldı ki tıp fakültesinde sizden 4 yaş büyük hoca bulunmaz. niyetim tartışmak değil ama çok tuttarsız yazıyorsunuz.....

şimdi nasıl ispat edeyim bu hoca tıptan deği ki zaten işletmeden..özel üniversitede okuyorum

şimdi nasıl ispat edeyim bu hoca tıptan deği ki zaten işletmeden..özel üniversitede okuyorum

sizden ispat istemedim çünkü merak etmedim ben tutarsız gördüğüm yerleri yazdım. bence bu konuyu daha fazla uzatmayın siz rencide oluyosunuz git gide. iyi geceler....

kıskanma ya olamaz mı ..oluyor işte hatta seneye tekrar sınava girmeyi düşünüyorum:)

Maşallah canım işletmeci doktorlara hepimizin ihtiyacı var.
Yoksa nasıl emanet ederiz ,kalbimizi,ciğerimizi,böbreğimizi..
Başarılar dilerim.
Yeniden gir tabii yeni fakülteler yeni asistanlar yeni ihtimaller...

Maşallah canım işletmeci doktorlara hepimizin ihtiyacı var.
Yoksa nasıl emanet ederiz ,kalbimizi,ciğerimizi,böbreğimizi..
Başarılar dilerim.
Yeniden gir tabii yeni fakülteler yeni asistanlar yeni ihtimaller...

sen de oku tatlım:)yeni ihtimaller sanada çıkar bu kadar gecelere kadar cevap yazacağım diye uğraşmazsın sanada iyi gecelr..

sen de oku tatlım:)yeni ihtimaller sanada çıkar bu kadar gecelere kadar cevap yazacağım diye uğraşmazsın sanada iyi gecelr..

Ben o işleri hallettim çok oluyor,okulu da eşi de..
Ama üzüldüm açıkcası bende işletme mezuyum bilseydim tıp ile çap yapardım.

İnsanlara senin gibi davranan bir kızım olmaması için gece-gündüz dua etmeye razıyım.

neden bu kadar abarttnız anlamadım konu sahıbını onceden tanıorsunuz dusmanınz falan mı ?
kız ne demiş napmış nasıl davranmış ki ? söyledgı sey gayet mantıklı benımde hocam baana faceden yazsa bende bıseyler dusunurum
ki kızda guzelmıs neden olmasın .

K.K oyle bir hale geldiki,birine yorum yapmadan once dedektif gibi onun aciklarini arar olduk.sen erkeksin,kadin olsan boyle yazmazdin,dalga geciyor cvp yazmayin,dediklerin tutarsiz vs... valla kime ne yorum yazacagimizida sasirdik.burada gelip kafa yapanlar cok mu haz aliyorlar acaba? birakinda insanlar bilgilensin.sizlerin yuzunden dedekliflige adim attik.

K.K oyle bir hale geldiki,birine yorum yapmadan once dedektif gibi onun aciklarini arar olduk.sen erkeksin,kadin olsan boyle yazmazdin,dalga geciyor cvp yazmayin,dediklerin tutarsiz vs... valla kime ne yorum yazacagimizida sasirdik.burada gelip kafa yapanlar cok mu haz aliyorlar acaba? birakinda insanlar bilgilensin.sizlerin yuzunden dedekliflige adim attik.

Kk öyle bir hale geldiki'yi okuyunca bende sizi ilk üyelerden sandım bi an

Back
X