üniversite hocam benden mi hoşlanıyor..yok artık

neden bu kadar abarttnız anlamadım konu sahıbını onceden tanıorsunuz dusmanınz falan mı ?
kız ne demiş napmış nasıl davranmış ki ? söyledgı sey gayet mantıklı benımde hocam baana faceden yazsa bende bıseyler dusunurum
ki kızda guzelmıs neden olmasın .

güzel kızlar hep kıskanılır bir de okuyan başarılı olan kızlara böyle davranılır.ben alışkınım yapsınlar.nerde staj yaptığıma kadar incelediler.:)başka işleri yok sanırım:)bn kendimle ilgili konu açtığım için bu kadar başındayım artı cevap vermek te eğlenceli geldi.yani sadece 1 cvp çıkın artık konumdan yahu başka kişler yazsın bilen insanlar işletme ve tıp çap yapıldığını bilen insanlar..:)ama artık bişey demiyorum.eminim sende güzel akıllı bir kızsın ki böyle mantıklı bir yorumda bulundun..tşkler canım

neden bu kadar abarttnız anlamadım konu sahıbını onceden tanıorsunuz dusmanınz falan mı ?
kız ne demiş napmış nasıl davranmış ki ? söyledgı sey gayet mantıklı benımde hocam baana faceden yazsa bende bıseyler dusunurum
ki kızda guzelmıs neden olmasın .

Siz öyle diyorsanız benim ne haddime başka birşey demek.
Hıı hıı çok güzel ilişkileri selamlaşmaları falan dilerim boy boy çocukları olur :6:

güzel kızlar hep kıskanılır bir de okuyan başarılı olan kızlara böyle davranılır.ben alışkınım yapsınlar.nerde staj yaptığıma kadar incelediler.:)başka işleri yok sanırım:)bn kendimle ilgili konu açtığım için bu kadar başındayım artı cevap vermek te eğlenceli geldi.yani sadece 1 cvp çıkın artık konumdan yahu başka kişler yazsın bilen insanlar işletme ve tıp çap yapıldığını bilen insanlar..:)ama artık bişey demiyorum.eminim sende güzel akıllı bir kızsın ki böyle mantıklı bir yorumda bulundun..tşkler canım

Der ve sahneyi terk eder :1:

Hıı hıı çok güzel ilişkileri selamlaşmaları falan dilerim boy boy çocukları olur :6:

ya çok takıntılıymışsın be kardeşim.benim babam doktor o da ingilizce iktisadı aynı zamanda bitirmiş.neden güzel başarılı kadınlar bu kadar kıskanılıyor anlamadım.hatun güzelmiş..çapta yapıyor ..sana ne kazanacağı maaştan..derdi tasası sana mı düştü güzel kardeşim.bu kadar üstüne gittiniz..bence konu sahibi cevap vermesin meyve veren ağaç taşlanır.hocanda hoşlanmış olabilir ya da olmayabilir bunu zaman gösterir

Ben sizin haddinizle ilgili yorum yapmadın ne yazmakta özgursunuz sadece neden konu sahıbıne bu kdar acımasız davranıldıgını merak ettım. hocasyla evlenen bı çok ınsan var..

Konu sahibinin güzelliğinden tartışmasız kesin bir olgu olarak bahsedilince merak ettim, fotoğraf filan mı ekledi, eklediyse nerede bende görmek istiyorum çünkü güzel başarılı vs. vs. diye anlatılınca sürekli?

ya çok takıntılıymışsın be kardeşim.benim babam doktor o da ingilizce iktisadı aynı zamanda bitirmiş.neden güzel başarılı kadınlar bu kadar kıskanılıyor anlamadım.hatun güzelmiş..çapta yapıyor ..sana ne kazanacağı maaştan..derdi tasası sana mı düştü güzel kardeşim.bu kadar üstüne gittiniz..bence konu sahibi cevap vermesin meyve veren ağaç taşlanır.hocanda hoşlanmış olabilir ya da olmayabilir bunu zaman gösterir

ay evet ya:)ağzına sağlıkk.bende çap yapıyorum başarılıyım ne var bunda:) neyse babanız da benim durumumda olması şans çünkü yalancı durumuna düşürdüler cevap vermeyeceğim artık herkese iyi geceler bayanlar...

Ya siz iyi misiniz ?
Ne bileyim ben konu sahibi güzel mi zengin mi çap mı yapıyor bütün okul ona aşık mı?
Yani hani hayatımda yaşayan canlı kanlı bir karakterde kıskanayım delireyim falan.
Böyle bir karakterim olsa burada kullanıcı adından başka hiçbirşeyine inanmadığım bir kızı mı kıskanayım?
Güzel olduğunu nereden biliyorsunuz gördünüz mü veya kariyerine mi şahit oldunuz ?
Öyle bir bahsediyorsunuz ki hepimiz sınıf arkadaşayız bende bu kızı kıskanıyorum.
23 yaşında hayal dünyasında yaşayan kızın nesini kıskanayım deli miyim ben kıskanacak özenilecek onlarca hayat varken..
Kaldı ki söylediği tek bir kelimeye bile inanamıyorum ,bu halde nasıl kıskanabilirim onu ?

Ya siz iyi misiniz ?
Ne bileyim ben konu sahibi güzel mi zengin mi çap mı yapıyor bütün okul ona aşık mı?
Yani hani hayatımda yaşayan canlı kanlı bir karakterde kıskanayım delireyim falan.
Böyle bir karakterim olsa burada kullanıcı adından başka hiçbirşeyine inanmadığım bir kızı mı kıskanayım?
Güzel olduğunu nereden biliyorsunuz gördünüz mü veya kariyerine mi şahit oldunuz ?
Öyle bir bahsediyorsunuz ki hepimiz sınıf arkadaşayız bende bu kızı kıskanıyorum.
23 yaşında hayal dünyasında yaşayan kızın nesini kıskanayım deli miyim ben kıskanacak özenilecek onlarca hayat varken..
Kaldı ki söylediği tek bir kelimeye bile inanamıyorum ,bu halde nasıl kıskanabilirim onu ?

bence sen bu konuyu kapat canım daha da sinir olma.ben bilmem kimin ne olduğunu ama şöyle düşün yalan söylüyorsa bile senin eline ne geçecek.neden bu kadar üstüne gidiyorsun.cevap veriyorsun bence çok yanlış anlaşıldınız ikinizde.sen yardımcı olduysan ona tamam olamadıysandan da kendisi bilir..

güzel kızlar hep kıskanılır bir de okuyan başarılı olan kızlara böyle davranılır.ben alışkınım yapsınlar.nerde staj yaptığıma kadar incelediler.:)başka işleri yok sanırım:)bn kendimle ilgili konu açtığım için bu kadar başındayım artı cevap vermek te eğlenceli geldi.yani sadece 1 cvp çıkın artık konumdan yahu başka kişler yazsın bilen insanlar işletme ve tıp çap yapıldığını bilen insanlar..:)

:60:
bence beyin cerrahı olun ileride...
işletmeden öğrendiklerinizle bizi işletiyorsunuz ya tıpla da kendinizi tedavi edersiniz artık....

bence sen bu konuyu kapat canım daha da sinir olma.ben bilmem kimin ne olduğunu ama şöyle düşün yalan söylüyorsa bile senin eline ne geçecek.neden bu kadar üstüne gidiyorsun.cevap veriyorsun bence çok yanlış anlaşıldınız ikinizde.sen yardımcı olduysan ona tamam olamadıysandan da kendisi bilir..

Madem bilmiyorsun kimin ne olduğunu o zaman neden güzel kızı kıskanıyorsun diyebiliyorsun ki?
Beni nasıl kıskançlıkla suçluyorsun ?
İkinizde staj yapıyorsunuz bu yaz sedenle ne güzel tesadüf değil mi?

cnm ben çap yapıyorum işletme bölümü ,fabrikada staj yapıyorum şuan bitti şirkete rapor yazmak için gideceğim o sıradada hocanın dediklerini araştıracağım ve müdüre rica edeceğim görüşsünler merakın gitti mi

Seden Hanım bölümümle ilgili olmayan bir konuda bilgi sahibi olmadığım için size bir soru sordum yalnızca.bu saldırgan ve saygısız tutumunuz hiç hoş değil.Ayrıca dünya güzeli de olsanız sabah tıp akşam mühendislik ertesi gün hukuk fakültesine de gitseniz bu saygısız tutumunuzla hiçbir ortamda kabul görmezsiniz.lütfen cevap yazmayın.iyi geceler.

Back
X