universite hocam .. sasirdim yoksa ben mi art niyetliyimb

Ohh be sonunda demek istedigimi anlayan biri cikti . hatta beğenir geçer belki onu bile yapmaz dedim. Mesaj atacagi aklima bile gelmedi

Siniftakiler eklemis bende eklim dedim maalesef

ben de üniversite personeliyim aynı zamanda öğrenciyim
kendi bölüm hocalarımı halen eklemedim :)
benimki uç bi prensip
ama daha dersini almadan hemen beğenip ardından eklemen sonra da mesajlar falan yanlış bir imaj oluşmuş.
adam da biraz laubali biri sanırım
bence mümkünse dersini alırken çok iletişim kurma derse gir çık sadece, ayrıca görüşme yani.

Zeytinagaci, post: 44448260, member: 488460"]ben de üniversite personeliyim aynı zamanda öğrenciyim
kendi bölüm hocalarımı halen eklemedim :)
benimki uç bi prensip
ama daha dersini almadan hemen beğenip ardından eklemen sonra da mesajlar falan yanlış bir imaj oluşmuş.
adam da biraz laubali biri sanırım
bence mümkünse dersini alırken çok iletişim
kurma derse gir çık sadece, ayrıca görüşme yani.[/QUOTE]

Evet oyle gercekten. Arkadaşlar onunla çekilmiş teke tek fotolari profil yapiyor.o yüzden birazda boyle oldu sanirim. Tobe ettimbi daha kimseyi eklemem.

o kadar temiz bir kalbin varki yuregın ufak birseyden urperebiliyor:)

Adamın mesajıda normal gelmedi bana. Sende onu ekleyince çok övdüler merakla bekliyorum tarzı belki oda yanlış anlamıştır. Biraz laubali bir tip bence. Fazla muhabbete girmezsen sorun olmaz herhalde.

Gecen gün eşiniz eski iş ark ile konuştu diye boşanma dilekçesi soruyordunuz. Kararınızı değiştirmişsiniz sanırım.

O değil de eşim erkek ark dahi müsade etmez demiştiniz o konunuzda.. Bu noktada bir sıkıntı çıkarmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…