- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
- 73
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
-
Yarim kaldi tekrar bak lutfen normal mi. Normal diyin ben alinganlik yapıyorum dimi. Rahatsız oldum offnebilimben .!.:mesaj sadece buysa bunda ne var kı ?
Oh be valla rahatladim. Birde anlat niye ekledigini yazinca afalladim ondan.çok sagolBizim hocamiz sinifa girdiği ilk gun beni faceten ekleyin,instagramdan takip edin demisti. Öğrencilerin fotoğraflarina yorum yapar, begenir. Art niyetle kimseye yaklastigini gormedim. Sana attığı mesajda da tuhaf bisey yok bence
Oh be valla rahatladim. Birde anlat niye ekledigini yazinca afalladim ondan.çok sagol
Eklemez olaydim ya salaklik bendelittlemothest: 44442914 .!.:Ne sacma bi mesaj yazmis adam ya. Ögrencisin iste. Hocan olacagi icin eklemissin. Nerde böyle cıvık adam varsa cok sevilir okulda. Nesini severler anlamam.
Bosver. Cevap yazma adama.
Umrumda bile degil suandan sonra evli öğrenciye böyle yazan allah bilir.kara kara post: 44442976 .!.:hoca diğer kızlara nasıl davranıyor onu araştırıp kanaate varabilirsin
tamam devamını da okudumYarim kaldi tekrar bak lutfen normal mi. Normal diyin ben alinganlik yapıyorum dimi. Rahatsız oldum off
Aslinda öylesine yorum yapmistim. Ama sonrasında boyle bir mesaj atmasi sasirtti beni. Ne bilim üstünde durmaz sanmistim neyse zaten bir daha tobe ne yorum yaparim nede hoca filan eklerimNe var ki o mesajda. Sizin yorumunuz gereksiz olmuş ama onu belirtmek isterim. Mesajla aslında insanın ne demek istediği tam anlaşılmıyor. Belki de arkadaşla yaklaşmistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?