- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
-
Daha neler neler EsesimYazmıyorum ama, eski adıyla Lorena, yeni adıyla eliffffffffff görüp durduk yere kocasına ya da öğrencilere kinlenmesin şimdi Zaten havadan nem kapıyor, elinde değil kadının.
Onunla bağı mı var ki kimde oo
ben şok üstüne şook
Ay dur ne yaptın, benzin istasyonuna molotof attın Hani onun eşi de üni.de hoca ya ondan dedim
o nasıl bi hoca ya, yarın seni görmek istiyorusm falan? allah allah. hangi okuldasın?
Haberi yok yoksa beni okula hayatta göndermez. O olaydan sonra çok yalvardi. Bende astim bazi seyleri o gündür telefonuna hiç bakmiyorum.Gecen gün eşiniz eski iş ark ile konuştu diye boşanma dilekçesi soruyordunuz. Kararınızı değiştirmişsiniz sanırım.
O değil de eşim erkek ark dahi müsade etmez demiştiniz o konunuzda.. Bu noktada bir sıkıntı çıkarmadı mı?
Bende merak ve sabirsizlikla bekliyorum. Bu arada faceden eklemissin bane bir anlat kim oldugunu neden ekledigini yazmis
Seni görmem mümkün mu mesela yarin?
Demez kim lan bu serefsiz der. Hocaya bir guzel kufur eder . Yorumumu biliyordu ama hocanin mesajlarini bilmiyor sildim hemendesperatet: 44451520 .!.:Arkadaşlar normal bulmuş ama bana hic normal gelmedihadi usttekine neyse diyelim " yarın seni görmem mümkün mu" demiş. Bunun nesi normal ki. Art niyet sezdim ben. Yilisik biri mi ki ? Eşin bu mesaja normal der mi sence ya da o birine yazsa sen normal görür müsün ? Bu saatten sonra silmek de olmaz sonra sana takar falan tekrar başlayınca. Muhattap olmamaya calisirsin artık.
Demez kim lan bu serefsiz der. Hocaya bir guzel kufur eder . Yorumumu biliyordu ama hocanin mesajlarini bilmiyor sildim hemen
Ustelik adamin bilgilerine de baktim evliymis off.Senin yorumun normal geldi bana. Ne var ki bunda. Hele ki sen genel bi fotoğrafin altina yorum yapmisken özel olarak msj atmasi cok saçma. Evli bir bayana tanimadan etmeden " yarın buluşabilir miyiz" ne demek.
Uste
Ustelik adamin bilgilerine de baktim evliymis off.
Canım her meslektaş aynı diye bir kural yok ya
canim msjda bisey yok seni tanımak istemis sadece ama samimi olma derim
TerbiyesizNe kadan da cıvık bir mesaj sizinki..dirsinize girmik için sıbırsızlınıyırım bık bık bık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?