universite hocam .. sasirdim yoksa ben mi art niyetliyimb

o nasıl bi hoca ya, yarın seni görmek istiyorusm falan? allah allah. hangi okuldasın?
Haberi yok yoksa beni okula hayatta göndermez. O olaydan sonra çok yalvardi. Bende astim bazi seyleri o gündür telefonuna hiç bakmiyorum.

Bende merak ve sabirsizlikla bekliyorum. Bu arada faceden eklemissin bane bir anlat kim oldugunu neden ekledigini yazmis

Seni görmem mümkün mu mesela yarin?

Arkadaşlar normal bulmuş ama bana hic normal gelmedi hadi usttekine neyse diyelim " yarın seni görmem mümkün mu" demiş. Bunun nesi normal ki. Art niyet sezdim ben. Yilisik biri mi ki ? Eşin bu mesaja normal der mi sence ya da o birine yazsa sen normal görür müsün ? Bu saatten sonra silmek de olmaz sonra sana takar falan tekrar başlayınca. Muhattap olmamaya calisirsin artık.

Demez kim lan bu serefsiz der. Hocaya bir guzel kufur eder . Yorumumu biliyordu ama hocanin mesajlarini bilmiyor sildim hemen

Senin yorumun normal geldi bana. Ne var ki bunda. Hele ki sen genel bi fotoğrafin altina yorum yapmisken özel olarak msj atmasi cok saçma. Evli bir bayana tanimadan etmeden " yarın buluşabilir miyiz" ne demek.

Demez kim lan bu serefsiz der. Hocaya bir guzel kufur eder . Yorumumu biliyordu ama hocanin mesajlarini bilmiyor sildim hemen

[/QUOTE="revanche, post: 44451713, member: 542507"]Tanimadigim bir adama, hocam da olsa yorum yazmam mesaj atmam. Siz masumane gormussunuz belki ama erkekler boyle iste. Ufacik bir kivilcim gorsun alev alev yanarlar. O yuzden laubali olmamak gerek.[/QUOTE]
Aynen ya neymiş bu erkekler . Kesinlikle dersinde de arkalara oturucam göze batmim

Uste

Ustelik adamin bilgilerine de baktim evliymis off.

Nasil cüret ediyorlar bu erkekler bu gereksiz samimiyetlere yahu. Bana hic hos gelmedi bu yaptığı. Görüşmekten bahsetmese yine neyse de iyi niyet göremiyorum. Neyse sıkma canıni
mesafeli olduktan sonra sorun cikmaz.

[/QUOTE]desperateone, post: 44452483, member: 522624"]Nasil cüret ediyorlar bu erkekler bu gereksiz samimiyetlere yahu. Bana hic hos gelmedi bu yaptığı. Görüşmekten bahsetmese yine neyse de iyi niyet göremiyorum. Neyse sıkma canıni
mesafeli olduktan sonra sorun cikmaz.[/QUOTE]
Harbiden ya.. Çok tesekkur ederim yorumların icin

Ne kadan da cıvık bir mesaj sizinki..dirsinize girmik için sıbırsızlınıyırım bık bık bık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…