Üniversite için yaptığım tercihte dikkatsizliğim...

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
16.466
12.870
498
kızlar ben lisans mezunuyum ama hep istediğim hemşirelik için sınava girdim
Tercihlerimi aslında yapmıstım ilk haftadan daha sonra eklemeler yaptım en son gün
İçlerinde bir tane okul öncesi öğretmenliği var ve ben hiç yazmamıştım nasıl böyle bir dikkatsizlik yaptım inanın bilmiyorum
kodu nasıl karıştırdım nasıl oldu anlamadım
Yüksek ihtimal o gelecek
Ailemi hep sağlık kazanırsam okumaya ikna ettim ne yapmalıyım sizce

Ihtimal dahilinde yaşama. .
Sonuç önemli bade...
Sonuçlar aciklansin..
O zaman düşün bunları. .
Simdiden kendine dert eyleme

ikisinin de alımı iyi ama böyle düşünmeyin
bir de nasip oldu sanırım size. demek ki olacağı vardı hem belki hemşirelik gelir?

üst taraflarda kalmış kızlar zaten en üste gelmez ama içimde kalmasın dediklerim vardı :/ inşallah gelmez ama yüksek ihtimal o olacak
bölüm güzel tabii ki ama içimdeki meslek için girmiştim zaten sınava bilmiyorum umarım gelmez çok dert ettim kendime

badeeeeeeeeeeeeeeee :)

ne güzel işte benim hayalim okul öncesi ögrt.hakkında hayırlısı olsun canım vardır bir hikmet kodları karıştırmanda benim ablam hemşire çok zor meslek gece yok gündüz yok nöbetler var ama hayırlısı canım sonuçlar ne zamn belli olacak ayyy çok heycanlandım senin adına

yarın diyorlar ama emin değilim. meslekle sorunum yok işte babam çok kuralcıdır ikna eder miyim bilmiyorum ki okumak atanmam için son çare idi benim içinde. inşallah istediğim sonuclar gelir. Sen ne yaptın?

yarın diyorlar ama emin değilim. meslekle sorunum yok işte babam çok kuralcıdır ikna eder miyim bilmiyorum ki okumak atanmam için son çare idi benim içinde. inşallah istediğim sonuclar gelir. Sen ne yaptın?

sonuçlar yarın mı açıklanıyorrrr :18:

sonuçlar yarın mı açıklanıyorrrr :18:

ösym yarın açıklanacağını söylemiş arkadaşım aramışta birkaç kişi daha söylemişti olabilir ösym artık hemen açıklıyor yerleştirme sonuçlarını. kpss 2 günde açıklanıyor geçen seneden beri

ben okuyacagım aöfden önlisans çocuk gelişimi sonrada dgs ile 4 e tamamlamaya çalışacagım bakalım intibak kalkmış ölee okudum nette ama varsada 5 yıl okurum ne yapim battı balık yan gider hesabı ayrıca 2014 kpss ye çalışacam b grubuna nasip kısmet ama hayalimin peşinden gidecem kararlıyım bade tutma beniiiiiiiiiiiii

yarın mı aaaaaaaaaa çok heycanlı yaaaaaaaaa

sen bi kazanda babanı ikna edersin

daha önce ne okumuştun lisanstan ?

hmm açıklansın ya :) bende okul öncesi yazdım tüm tercihlerime :) biraz araştır inan sende seveceksin bu bölümü ve istekle gidersin eğer gelirse :)

dereyi görmeden paçaları sıvama bence..
sonuçlar bi gelsin... bi araştır konuş ailenle ona göre hareket et.. şimdi üzülsen bile hiç bişey değişmeyecek...
İnşallah en hayırlısı olurr....

Okul öncesi ögretmenligi için çok kadro ayırıyorlar ve atanma puanları düşük eger kazanırsan atanırsın.

hayallerinin peşinden git ne olursa olsun :)
iibf mezuyum işletme.
bu arada bende bayramdan sonra başlıcam kpss çalışmaya 80 aldım ama yetmiyor. topik açıcam kpss bölümünde sende gel kaybetmeyelim birbirimizi

hmm açıklansın ya :) bende okul öncesi yazdım tüm tercihlerime :) biraz araştır inan sende seveceksin bu bölümü ve istekle gidersin eğer gelirse :)

gerçekten mi :) bölümü biliyorum diyorum ya bölümle sıkıntım yok işte insan yüreğinde ki yatan aslana hep özlem duyuyor bir hastaneye gitsem zırlayarak dönüyorum bende böyle olabilirdim diye

Hemşireliğin olmazsa şayet ondada vardır bi hayır :) Tabiki her meslek çok zor ama hemşirelikte çok zor be arkadaşım hele de acil servis hemşiresiysen 10 yaş yaşlı görünmeye mahkumsun :))

badeeeeeeeeeeeee bul beni topik açınca lütfeeeen beraber çalışalım topikte soru filan paylaşalım ben kızımdan dolayı bazen giremiyorum nete topigi açınca özelden mesaj yazarmısın banaaaaaaaa arkadaşım badeeeeeeeeeeeeeeee

çok iiyi almışsın bade maş.sana ben 3 sene önce girmiştim 60 almıştım ben körelmişim bade matematik sıfırlanmış bende reset atmışım beynime herşey silinmiş kendimi bulmam lazım

dereyi görmeden paçaları sıvama bence..
sonuçlar bi gelsin... bi araştır konuş ailenle ona göre hareket et.. şimdi üzülsen bile hiç bişey değişmeyecek...
İnşallah en hayırlısı olurr....

en üstlere devletleri yazmıştım zor ihtimal ama deneyeyim diye sonraları da hep özeldi işte o üniversitelerden sonra başlayan özellerde ilki bu. ne bilim haklısın açıklanmasını beklemek en mantıklısı takıntı yapıyorum malesef

Hemşireliğin olmazsa şayet ondada vardır bi hayır :) Tabiki her meslek çok zor ama hemşirelikte çok zor be arkadaşım hele de acil servis hemşiresiysen 10 yaş yaşlı görünmeye mahkumsun :))

razıydım valla ben hemşireden başka bişey olamazmışım gibi geliyor sanırım sizde hemşiresiniz çok şanlısınız gerçekten

Tamam bulurum ben seni hallederiz merak etme :)

sagol badee :)

badeeeeeeeeeeeeee ;sonuçlar açıklanınca ilk şoku atlatınca sevincini filan yaşadıktan sonra bizede haber ver hangi ünv.hangi bölümü kazandın çatlarım vallaa meraktan dua edecegim seniniçin hakkında hayırlısını dileyecegim badeee:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…