- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
badeeeeeeeeeeeeeeee :)
ne güzel işte benim hayalim okul öncesi ögrt.hakkında hayırlısı olsun canım vardır bir hikmet kodları karıştırmanda benim ablam hemşire çok zor meslek gece yok gündüz yok nöbetler var ama hayırlısı canım sonuçlar ne zamn belli olacak ayyy çok heycanlandım senin adına
yarın diyorlar ama emin değilim. meslekle sorunum yok işte babam çok kuralcıdır ikna eder miyim bilmiyorum ki okumak atanmam için son çare idi benim içinde.inşallah istediğim sonuclar gelir. Sen ne yaptın?
sonuçlar yarın mı açıklanıyorrrr :18:
yarın diyorlar ama emin değilim. meslekle sorunum yok işte babam çok kuralcıdır ikna eder miyim bilmiyorum ki okumak atanmam için son çare idi benim içinde.inşallah istediğim sonuclar gelir. Sen ne yaptın?
hmm açıklansın ya :) bende okul öncesi yazdım tüm tercihlerime :) biraz araştır inan sende seveceksin bu bölümü ve istekle gidersin eğer gelirse :)ösym yarın açıklanacağını söylemiş arkadaşım aramışta birkaç kişi daha söylemişti olabilir ösym artık hemen açıklıyor yerleştirme sonuçlarını. kpss 2 günde açıklanıyor geçen seneden beri
üst taraflarda kalmış kızlar zaten en üste gelmez ama içimde kalmasın dediklerim vardı :/ inşallah gelmez ama yüksek ihtimal o olacak
bölüm güzel tabii ki ama içimdeki meslek için girmiştim zaten sınava bilmiyorum umarım gelmez çok dert ettim kendime
ben okuyacagım aöfden önlisans çocuk gelişimi sonrada dgs ile 4 e tamamlamaya çalışacagım bakalımintibak kalkmış ölee okudum nette ama varsada 5 yıl okurum ne yapim battı balık yan gider hesabı ayrıca 2014 kpss ye çalışacam b grubuna nasip kısmet ama hayalimin peşinden gidecem kararlıyım bade tutma beniiiiiiiiiiiii
yarın mı aaaaaaaaaa çok heycanlı yaaaaaaaaa
sen bi kazanda babanı ikna edersin
daha önce ne okumuştun lisanstan ?
hmm açıklansın ya :) bende okul öncesi yazdım tüm tercihlerime :) biraz araştır inan sende seveceksin bu bölümü ve istekle gidersin eğer gelirse :)
hayallerinin peşinden git ne olursa olsun :)
iibf mezuyum işletme.
bu arada bende bayramdan sonra başlıcam kpss çalışmaya 80 aldım ama yetmiyor. topik açıcam kpss bölümünde sende gel kaybetmeyelim birbirimizi
dereyi görmeden paçaları sıvama bence..
sonuçlar bi gelsin... bi araştır konuş ailenle ona göre hareket et.. şimdi üzülsen bile hiç bişey değişmeyecek...
İnşallah en hayırlısı olurr....
Hemşireliğin olmazsa şayet ondada vardır bi hayır :) Tabiki her meslek çok zor ama hemşirelikte çok zor be arkadaşım hele de acil servis hemşiresiysen 10 yaş yaşlı görünmeye mahkumsun :))
badeeeeeeeeeeeee bul beni topik açınca lütfeeeen beraber çalışalım topikte soru filan paylaşalım ben kızımdan dolayı bazen giremiyorum nete topigi açınca özelden mesaj yazarmısın banaaaaaaaa arkadaşım badeeeeeeeeeeeeeeee
çok iiyi almışsın bade maş.sana ben 3 sene önce girmiştim 60 almıştımben körelmişim bade matematik sıfırlanmış bende reset atmışım beynime herşey silinmiş kendimi bulmam lazım
razıydım valla ben hemşireden başka bişey olamazmışım gibi geliyorsanırım sizde hemşiresiniz çok şanlısınız gerçekten
Evet ben hemşireyim Allaha şükür bütün olumsuzluklara rağmen seviyorum işimi :) Allah gönlünüze göre versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?