- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
sagol badee :)
badeeeeeeeeeeeeee ;sonuçlar açıklanınca ilk şoku atlatınca sevincini filan yaşadıktan sonra bizede haber ver hangi ünv.hangi bölümü kazandın çatlarım vallaa meraktandua edecegim seniniçin hakkında hayırlısını dileyecegim badeee:13:
gerçekten mi :) bölümü biliyorum diyorum ya bölümle sıkıntım yok işte insan yüreğinde ki yatan aslana hep özlem duyuyor bir hastaneye gitsem zırlayarak dönüyorum bende böyle olabilirdim diye
Arkadaşım sonuç ne oldu yerleştin mi herhangi bir yere.İnşallah yerleşmissindir.
üzüldüm canım , ne yapmaya karar verdin peki ?? :26:
öğretmenlik yapabilir miyim bilmiyorum küçük çocuklardan pek hoşlanmam sonucta ana sınıfı olacaklar hani alışırım diye gidip alışamazsam zor olur benim için.bu yıl kayıt olup dondurucam kpss hazırlıklarını hızlandırıp arttırıcam inşallah olur ama olmazsa en azından ikinci bir şansım olmuş olur
Canım öncelikle hayırlı olsun. İstemediğin bir bölüm gibi geliyor ya sana, belki de öyle değildir. Bazen biz insanoğulları bizim için neyin iyi olacağını önceden bilemiyoruz. Düşünsene ne kadar hayat tecrübesi varken mesleki tercih yapıyoruz. Aslında herkes genel yetenek ve ilginin dışında başka kriterler ile ünv. okuyoruz. Şahsen ben de senin yaşlarındayken "ııı öğretmenlik mi asla yapamam" derken kendimi eğitim fakültesinde buldum.Daha öğrencilik hayatında olmam gereken yerde olduğumu farkettim. Hele mesleğe başladığımda "başka hiç bir işi böylesi aşkla yapamazmışım " dedim. Ben kadere teslim olmaktan pek hoşnutum yani. Darısı başına... hoşnut olacağın yolda olman duası ile...
Canım pekı başladın mı kpss çalışmaya
bayramdan sonra başlayacağım inşallah sen ne yaptın gerçi şimdi tanımazsın beni dur özelden yazarım :)
Tahmin ettim kim olduğunu sanırım. kaç gündür profiline bakıyorum eski hesabın soluk grı renkte, merak ettim seni. Bir yöneticiye sorsam sana ne olduğunu diye aklımdan geçirdim, sonra nerden bilecekler ki dedim.
ööyle işte tatlım beraber çalışalım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?