Kesinlikle bosuna olmaz...
Insanin kendini gelistirmesi, kendine bir sey katmasi, egitimine devam etmesi bosa gider mi hic?
Buna heves etmen harika, sakin heves etmekle kalma devamini getir, imkanin neyse onu zorla ve hem kariyer sansini hem de egitim seviyeni arttir, bu senin elinde
Bence eziklik bende aynı yaşta ve durumdayım sen yine lise yi okumuşsun ben daha AÖL ye kayıt yaptıracam kayıtlarda Eylül de o zamana kadar 22 olurum yani senin durumun benimkinden çok daha iyi bence hemen git kayıt yap sakın vazgeçme ben kaç kere vazgeçtim şimdi çook pişmanım ama bu sefer tam kararlıyım bırakmıyacam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba cok guzel bı konu acmıssın bu benım hep kafamda düşündugm soruydu ezıklık deıl fakat bellı bı noktadan sonra ole oluyo gıbıı benımm eşim memurr hep karsısında ezıklık duyuyorum neden cunku calıstıgı ortamdakı bayanlar okumus kendıde ole soruyorum kendı kendıme bazenn ben cok buyukbı ezıklık yasıyorum bu ezıklıgı allh kımseye vermesınn kendımı yanında karacahıl hıssedıyorum aslında ben unıv gıttım fkt bazı sebeplerden gerı dondum sımdı aof okuyorum bence unıv gıtme ımkanın yoksa aof dusun derım yasında gencmıss
Tabi si eziklik degil. Ama insanin daha bi saglam basmasini, kendine guvencini arttirir. Ooo yasinda ne var ki? 45 inden 50 sinden sonra sirf merak icin, zevk icin hukuk okuyan var.
Bir seyi bir insan yeter ki istesin!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bunu 2.5 yıl sonra farkettim ne kadar hata yaptığımı sorun örgün eğitime gidemem aöfden okusam kurslara gitsem hep daha iyisi olsun diye uğraşsam kendimdeki bu boşluğu kapatabilir miyim
Hayir eziklik degil. Once su psikolojiden kurtul. Imkanin varken neden kendin icin bir sey yapmayasin ama.. acik ogretim olur uzaktan egitim bircok secenek var. En azindan 2 yillik bir sey okuyabilirsin aciktan.yasin daha cok genc. Elbet daha iyi isler bulursun o zaman cok dusunmezsin bu is meselesini. Ama bu esnada 25e kadar en azindan kendini gelistirmek icin cabala. Sonra daha iyi islere de girersin zaten..
Hepimiz bazen yanlis secimler yapabiliyoruz, bazi kirilma noktalarini leyhimize ceviremiyoruz, buna hem sartlar hem de kendi tercihlerimiz sebep oluyor ama sende biliyorsun zararin neresinden donsen kar konusu...
Insan isterse her seyi yapar, emin ol, sadece 2.5 yil, insanlar 3 cocuklu 40-50 yaslarinda dahi universite bitiriyorlar, yeter ki azim olsun, sen sadece 2.5 yildan bahsediyorsun...Yaparsin merak etme
Acik ogretim konusunda cok bir fikrim yok acikcasi, bilen arkadaslar sana yardimci olurlar, illa ki forumda da bununla ilgili basliklar vardir, oralari takip edebilirsin...
Tşk ederimpsikolojim bozuldu inanın dışarıya çıktığımda sanki herkes ne kadar boş bi insan olduğumu düşünüyor gibi geliyor kendimi herkesten soyutluyorum yapayalnız kaldım
Su psikoljiden cik...
Kimsenin haddine degil senin dolulugunu boslugunu tartmak, once ise kendine guvenmekle basla ve istikrarli olmak icin soz ver...
Yapmak istedigin seye karar ve, koparana kadar da birakma, tamam?
haklısınız ama ben gidemiyorum işte bu sefer arkadaşlarımın yanında ezik gibi kalmaktan korkuyorum öyle davranıyorlar zaten
onların özellikle öyle davrandığını sanmıyorum ama bazı şeyler ortak paylaşım gerektirir. siz duruma ortak olamadığınız için kendinizi öyle hissetmiş olmalısınız. kendinizi üzmeyin yaşınız çok genç. açık öğretim tabiki mantıklı. yalnız anladığım kadarıyla internete kolaylıkla girebiliyorsun. durumu uygun olmayan ailelere MEB . Başbakanlık bursları var, KYK (KREDİ YURTLAR KURUMU) da bazen burs olanağı sağlıyor. yada kredi ile imkan sağlayıp çalışmaya başlayınca ödeyebiliyorsun. sonra TEGV (Eğitim gönüllüleri) böyle projeleri var. internetten araştırabilirsin.sen yeterki okumak iste.. başvurunca senden sadece durumun olup olmadığına dair belgeler istiyorlar ve gerçekten okuma isteğin olup olmadığına bakıyorlar. bence bunları da bir araştırmalısın. o şekilde okuyan çok arkadaşım oldu benim. istedikten sonra olabiliyor.Arkadaşlar 21 yaşındayım liseden sonra okumadım ailemin maddi durumu yoktu ve göndermek istemediler uzağa bende üniversiteye gitmedim.Birçok arkadaşım şuan uzakta okuyorlar facebooktan resimlerini görüp çok imreniyorum.Onların yanında kendimi ezik görüyorum liseden sonra okulla ilgili girişimim olmadı şimdi aöf okumak kpssye girmek en azından uğraşmak istiyorum. Sizce boşuna değil dimi lütfen yorum yapıp desteklerinizi esirgemeyin en azından benim durumumda olan vardır
peki hiç çalıştınız mı bi yerde
İyiki varsınız sevinçten ağlıycam sanki demek ki sosyal statüde yargılamayan sizin gibi insanlarda var
Arkadaşlar 21 yaşındayım liseden sonra okumadım ailemin maddi durumu yoktu ve göndermek istemediler uzağa bende üniversiteye gitmedim.Birçok arkadaşım şuan uzakta okuyorlar facebooktan resimlerini görüp çok imreniyorum.Onların yanında kendimi ezik görüyorum liseden sonra okulla ilgili girişimim olmadı şimdi aöf okumak kpssye girmek en azından uğraşmak istiyorum. Sizce boşuna değil dimi lütfen yorum yapıp desteklerinizi esirgemeyin en azından benim durumumda olan vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?