Amaç üniversite değil zaten ama neden kayırıyorlar böyle bende isterdim ama şartlarım iyi değildi üniversitede olmanın nasıl bişey olduğunu bilmediğim için nasıl bir hayat merak ediyorum insanları böyle yargılamaya değer mi ki. Belki ben onlardan önce iş bulurum ahh keşke bu yazınızı benim arkadaşlarımda görseydi çok tşk ederm
Lise mezunları için memurluk sınavı bu yıl yapılacak 2 yılda bir yapılıyor eylül ayının son haftası yapılacak düz lise mezunu oldugun için 90-95 leri garantilemen gerek ama git bugun kendine kitap al yada netten çalış gir bir şansını dene hiçbir şey kaybetmezsin başvuruları haziranın sonu başlıyacak.Amaç üniversite değil zaten ama neden kayırıyorlar böyle bende isterdim ama şartlarım iyi değildi üniversitede olmanın nasıl bişey olduğunu bilmediğim için nasıl bir hayat merak ediyorum insanları böyle yargılamaya değer mi ki. Belki ben onlardan önce iş bulurum ahh keşke bu yazınızı benim arkadaşlarımda görseydi çok tşk ederm
Lise mezunları için memurluk sınavı bu yıl yapılacak 2 yılda bir yapılıyor eylül ayının son haftası yapılacak düz lise mezunu oldugun için 90-95 leri garantilemen gerek ama git bugun kendine kitap al yada netten çalış gir bir şansını dene hiçbir şey kaybetmezsin başvuruları haziranın sonu başlıyacak.
Amaç üniversite değil zaten ama neden kayırıyorlar böyle bende isterdim ama şartlarım iyi değildi üniversitede olmanın nasıl bişey olduğunu bilmediğim için nasıl bir hayat merak ediyorum insanları böyle yargılamaya değer mi ki. Belki ben onlardan önce iş bulurum ahh keşke bu yazınızı benim arkadaşlarımda görseydi çok tşk ederm
Üniversite ortamını iyi bilirim, mezun onlarca kişi tanırım. Üniversite diploması almak hiç de zor bişey değil, bitirdin diye de "aydın insan" olup çıkmıyorsun.
Kimseyi kendinden üstün sanma. Böyle tavır takınanlara da inanma. İnsanın kendini bir birey olarak yetiştirmesi tamamen farklı bir olay, devletin verdiği belgelerle garantilenecek kadar da kolay değil.
Tabii ki kariyerin için elinden geleni yap, hedeflerin olsun. Çok gençsin. Öğren, geliştir kendini, aranan insan ol. Ve bunu kendin için yap sadece; kimseyle boy ölçüşmek için değil.
.
Bir film vardi ; orada okumus kadinlar sohbet ediyor ama hic bir is yapmiyorlardi. Eeee neden okudunuz denilince de iste statu sahibi kocalari bulup evde oturduk denilmisti.Ben yuksek lisans yaptim onu da bulamadim. Demek ki her zaman calismiyor. Yakinda belki doktora yapicam ama benim amacim farkli ben arastirma gorevlisi olmak ve arastirmak istiyorum. Isim bu yani. Onun disinda su sartlarda universite bitirmek =kendini gelistirmek degil. O yuzden herkesi kafana takmayacaksin.
Lise mezunları için memurluk sınavı bu yıl yapılacak 2 yılda bir yapılıyor eylül ayının son haftası yapılacak düz lise mezunu oldugun için 90-95 leri garantilemen gerek ama git bugun kendine kitap al yada netten çalış gir bir şansını dene hiçbir şey kaybetmezsin başvuruları haziranın sonu başlıyacak.
sen memur olup üniversitede okuyan arkadaşlarından daha önce iş hayatına atıldığında zaten onlar bu yazıyı görmüş okumuş kadar olacaklar canım :)
Arkadaşlar 21 yaşındayım liseden sonra okumadım ailemin maddi durumu yoktu ve göndermek istemediler uzağa bende üniversiteye gitmedim.Birçok arkadaşım şuan uzakta okuyorlar facebooktan resimlerini görüp çok imreniyorum.Onların yanında kendimi ezik görüyorum liseden sonra okulla ilgili girişimim olmadı şimdi aöf okumak kpssye girmek en azından uğraşmak istiyorum. Sizce boşuna değil dimi lütfen yorum yapıp desteklerinizi esirgemeyin en azından benim durumumda olan vardır
Sınav başvuruları bitti canım.Lys başvuruları 30 nisanda bitti.Uzatılmaz uzatılacak olsaydı uzatırlardı.sıze önerim lys girin ve ünilerin uzaktan egıtım bolumlerı var ona baswurunuz
kpss onlısans duzeyınde gırın ortaogretımde alım da az bılgınız olsun hıc bır emek boş degıldır
ama sıze onerım öss dedıgımız sey bu hafta uzatılırsa basvurular muhakak basvurunuz
Çok takdir ettim benden çok çok zor bir şekilde okuyorsunuz azminizin bir parçasıda bende olsaydı keşke
Arkadaşlar 21 yaşındayım liseden sonra okumadım ailemin maddi durumu yoktu ve göndermek istemediler uzağa bende üniversiteye gitmedim.Birçok arkadaşım şuan uzakta okuyorlar facebooktan resimlerini görüp çok imreniyorum.Onların yanında kendimi ezik görüyorum liseden sonra okulla ilgili girişimim olmadı şimdi aöf okumak kpssye girmek en azından uğraşmak istiyorum. Sizce boşuna değil dimi lütfen yorum yapıp desteklerinizi esirgemeyin en azından benim durumumda olan vardır
Gerçekten lise arkadaşlarımın okuduğu bölümleri görüyorum da ne bu şimdi diyorum hepsi sosyal paylaşım sitelerine birbirinden havalı resimlerini koymuş çok üzülürdüm ben onlar gibi mutlu olamıcam diye ama demek ki mezun olduktan sonra işler değişirmiş
Sınav başvuruları bitti canım.Lys başvuruları 30 nisanda bitti.Uzatılmaz uzatılacak olsaydı uzatırlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?