- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Kizlaarr ben psikolojik danismanlik ve rehberlik bolumunde okuyorum ikinci sinifim dersler zor degil bu sene calismadim dogru duzgun ona ragmen onur belgesi aldim 3.3 ortalama yaptim sorum su ailem sevgilimi ogrendi ve cok kizdi evlenmeden gezip tozmaya cok karsilar erkek arkadasim bu sene son sinifa gecti hukuk okuyo bi bucuk sene icinde kamuya avukat olarak atanir diye dusunuyorum ben ikonci sinifa gectim erkek arkadasim okulunu bitirip ise girdikten sonra evlensek ama ben yine yurtta kalicam ayri sehirlerde olucaz buyuk ihtimal sadece gunaha girmemus olucaz ve ben de mezun olduktan sonra birlikte yasamaya baslasak olmaz mi cok mu sorun cikar su an ailem ayril ya da evlen diye baski yapiyo
Hala var tam bilmiyorum ama zaten bana o bakmiycak nen yurtta kalicam yineStajer avukatlık kalktı mı ?
Kizlaarr ben psikolojik danismanlik ve rehberlik bolumunde okuyorum ikinci sinifim dersler zor degil bu sene calismadim dogru duzgun ona ragmen onur belgesi aldim 3.3 ortalama yaptim sorum su ailem sevgilimi ogrendi ve cok kizdi evlenmeden gezip tozmaya cok karsilar erkek arkadasim bu sene son sinifa gecti hukuk okuyo bi bucuk sene icinde kamuya avukat olarak atanir diye dusunuyorum ben ikonci sinifa gectim erkek arkadasim okulunu bitirip ise girdikten sonra evlensek ama ben yine yurtta kalicam ayri sehirlerde olucaz buyuk ihtimal sadece gunaha girmemus olucaz ve ben de mezun olduktan sonra birlikte yasamaya baslasak olmaz mi cok mu sorun cikar su an ailem ayril ya da evlen diye baski yapiyo
Hala var tam bilmiyorum ama zaten bana o bakmiycak nen yurtta kalicam yine
Aileleri susturmak için acelece alınmış bir karar sanırım...O zaman niye evleniyorsunuz,kusura bakmayın çok anlamsız.
olur benceKizlaarr ben psikolojik danismanlik ve rehberlik bolumunde okuyorum ikinci sinifim dersler zor degil bu sene calismadim dogru duzgun ona ragmen onur belgesi aldim 3.3 ortalama yaptim sorum su ailem sevgilimi ogrendi ve cok kizdi evlenmeden gezip tozmaya cok karsilar erkek arkadasim bu sene son sinifa gecti hukuk okuyo bi bucuk sene icinde kamuya avukat olarak atanir diye dusunuyorum ben ikonci sinifa gectim erkek arkadasim okulunu bitirip ise girdikten sonra evlensek ama ben yine yurtta kalicam ayri sehirlerde olucaz buyuk ihtimal sadece gunaha girmemus olucaz ve ben de mezun olduktan sonra birlikte yasamaya baslasak olmaz mi cok mu sorun cikar su an ailem ayril ya da evlen diye baski yapiyo
O benden cok istiyor o calisiyo olsa su an hic beklemez evlenrdi beni cok seviyoStajyer avukat olarak tavsiyem öyle 1 senede kamuya atanır 2 senede şunu yapar falan hesap yapmayın o iş öyle kolay değil ki sevgiliniz daha mezun bile değil Daha bunun askerliği var falan filan
Ayrıca siz böyle düşünüyorsunuz da o bakalım hemen evlenmek istiyor mu
Bence karşılıklı konuşarak ortak bir karar verin kendi kendinize bir plan kurup onu dikte etmeye çalışmayın Hakkınızda hayırlısı olsun
Bence de ayrıca kredi fln aldıysan borcun da siliniyo okurken evlenince ooh karlı işolur bence
hamile kalma yalnız okul bitmeden kesinlikle çok pişman olursun
o okulda bitmez hamile kalırsan
onun dışında olur evli olup okuyan da çok
Ayrı şehirlerde okurken, günaha girme kısmı ne alaka ?
Bence okullarınızı bitirin, iş bulun, birikim yapın, sonra evlenin.
Aileler çok baskı yapıyorsa da söz, nişan yapıp seslerini kesin.
küçümsemek mi istediniz anlamadım?Bence de ayrıca kredi fln aldıysan borcun da siliniyo okurken evlenince ooh karlı işŞaka bi yana gerçekten oldu bittiye getirilecek bir konu değil. Bu çok ciddi bir karar belki eğitiminizi belki kariyerinizi derinden etkileyebilecek bir karar. Etraflıca konuşup tartışıp öyle karar vermelisiniz
Zaten sdiden jocam gibi para ihtiyacin var mi der harclik gonderir gece ruyamda korkup ararim sakinlestirir falan gecenlerfe koyden sehire otobuse biniyoduk yanyana koltuk yoktu biz ayri oturamayiz ayarlayin dedi israr etti buzi yeni evli sandilar cok hosuma girtiOlabilir. Ama çok zorlama olur haliyle zorlukları olur. :)
Söz, nişanla sustur bence de..
Kazayla bebek girerse işin içine okul falan yalan olabilir.
Bir de evli ama ayrı olunca çok saçma tripler, kavgalar oluyor.
İlişkiniz çok yıpranır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?